Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Hotel Hong Kong

Pacific Place, 88 Queensway, Admiralty, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Bazen JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran
JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 602
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 267recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (267)
Razvrstati po:
Ka H. Parovi Malaysia, 27. srpnja 2015.
Location and service :)

Location, service and comfort
9,3
Prijavi ovu recenziju
Stephanie K. Parovi France, 19. srpnja 2015.
Week-end in HK

Friendly staff, good location, great breakfast buffet
9,7
Prijavi ovu recenziju
Boon L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. srpnja 2015.
Excellent Service

Excellent and extremely helpful staff. The soft and comfortable beds were a definite big plus point . The proximity to Pacific Place was also a bonus point
8,7
Extremely comfortable and enjoyable. Wouldn't stay anywhere else
Prijavi ovu recenziju
John M. Poslovni putnici United States of America, 24. svibnja 2015.
JW Marriott Hotel Hong Kong

Location, value, amenities
10
It exceeded my expectations and I have stayed there before. The room was perfect for business and very comfortable!
Prijavi ovu recenziju
Simon H. Poslovni putnici United Kingdom, 19. svibnja 2015.
Excellent location but in need of a restyling

Breakfast, Location, Wifi
7,7
This hotel is located in the best spot in HK for central logistics. It's in a shopping mall tower and surrounded by good eateries and close to the park/aviary. You can also walk to most places from here and taxis are always on hand. It is a great business hotel but has very little true charm. Wifi is free which is not the case at the Conrad next door.
Prijavi ovu recenziju
Shanshan C. Solo putnici China, 17. svibnja 2015.
Great location; welcoming staff!

Location; service; wuality
10
It was a pleasant 2 nights stay; location is great, staffs are well trained and provided great service.
Prijavi ovu recenziju
Hizkia K. Parovi Indonesia, 17. svibnja 2015.
Excellent Stay

Location Location Location
9
It was nice 4days stay. been staying here for the past 7years everytime I visit HK.
Prijavi ovu recenziju
Hizkia K. Parovi Indonesia, 17. svibnja 2015.
nice pleasant stay

expensive luxury central location
9
nice stay as usual
Prijavi ovu recenziju
Peter L. Parovi Hong Kong, 16. svibnja 2015.
good service

location,facilities,crisis management
8,7
Prijavi ovu recenziju
Chen S. Solo putnici Canada, 12. svibnja 2015.
Very nice hotel but old

Location and service are great
7
the room is too old and the price per night is too high. I dont think it is worth staying at this hotel.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Hotel Hong Kong Hong KongJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - BazenJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Posao CentarJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - BifeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06