ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Hotel Hong Kong

Pacific Place, 88 Queensway, Admiralty, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Bazen JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon
JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 602
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 201recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (201)
Razvrstati po:
Hon T. Solo putnici Singapore, 30. rujna 2014.
Super staff make a super hotel

Staff, location, Food at exec lounge
8,3
Yee L. Poslovni putnici Malaysia, 27. rujna 2014.
Best location, first class

Location, quality, comfort
9
Eric D. Poslovni putnici Indonesia, 18. rujna 2014.
very nice, strategic location, excellent for shopp

very nice, strategic location, excellent for shopping
10
very nice, strategic location, excellent for shopping
Najieb Z. Poslovni putnici Singapore, 18. rujna 2014.
Marriott HK

Good location, great view and luxurious room
8,7
One day
Keith G. Poslovni putnici Singapore, 14. rujna 2014.
High standard Marriott hotel in HK

Convenient central location, obliging staff, comfortable room
8,7
3-day stay for a conference; nice quiet rooms, with all the required amenities and facilities. Not super luxurious, but more than adequate; very comfortable and efficient hotel room and facilities. All hotel staff who I met were courteous, eager to help, knowledgeable and obliging. Easy to get to shopping mall, restaurants, MTR.
Rodney T. Solo putnici Australia, 8. rujna 2014.
Great location but very small room

Location, location and location and that would be all.
6,7
I didn't like my stay at this hotel..i booked the habour view but all i got was a hint of the habour and the rest was industrial looking building rood tops and the freeway. For 600usd a night i was expecting a lot more for my money but sadly when i inquire about my room size and the view i was told that was it. I didn't spend much time in the hotel just few hours by the outside pool which was nice but nothing amazing. The staff was just ok but when trying to get a taxi i noticed they treated other guest (I'm guessing they are famous or rich) must better) even had one couple jumping the line! For this price i would rather stay at the UPPER HOUSE next door next time.
Morgan B. Solo putnici France, 24. kolovoza 2014.
Service is top noch

Service, location and pool
7,7
Great service, staff is very attentive. Pool area is also nice, even on a great weather still some seats available. Definitely a good choice when staying in Hk.
Eric D. Poslovni putnici Indonesia, 16. kolovoza 2014.
nice area, private, friendly people

nice area, private, friendly people
10
nice area, private, friendly people
Chit U. Solo putnici Hong Kong, 6. kolovoza 2014.
expensive small room

location
5,7
Very small room and bathroom.... so not really value it.
Daphne M. Solo putnici Malaysia, 4. kolovoza 2014.
Good Location

Location very central, room was clean, service good
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Hotel Hong Kong Hong KongJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - BazenJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3A04