ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Hotel Hong Kong

Pacific Place, 88 Queensway, Admiralty, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Bazen JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon
JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 602
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 210recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (210)
Razvrstati po:
Arnold L. Parovi Philippines, 23. studenog 2014.
A Very Pleasaant Stay

Excellent room, location, and friendly staff.
9,3
Outstanding. Will be my default hotel when I'm visiting HK.
Tam S. Parovi China, 15. studenog 2014.
Superb

Superb
9,7
the best of the best
Mahyar H. Obitelji sa malom djecom Canada, 9. studenog 2014.
It is a nice hotel

Very clean, friendly and skilled staff
9
Yit M. Poslovni putnici Malaysia, 8. studenog 2014.
Overall Statisfaction

Clean, Warm Welcome and Strategy Location
10
We have a pleasant stay in this hotel. Greeted warmly by the staff. Room is clean. Location is excellent.
Dorothy H. Parovi United Kingdom, 28. listopada 2014.
Excellent, would recommend

Breakfasts, staff and location
10
Very enjoyable. Very pleasant, helpful staff. When we mentioned we were there for our anniversary we received champagne and strawberries - unexpected and very welcome. The location is very good for getting around Hong Kong. Breakfasts were very good. Very clean room and very comfortable bed. We would definitely recommend the JW Marriott.
Hon T. Solo putnici Singapore, 30. rujna 2014.
Super staff make a super hotel

Staff, location, Food at exec lounge
8,3
Yee L. Poslovni putnici Malaysia, 27. rujna 2014.
Best location, first class

Location, quality, comfort
9
Eric D. Poslovni putnici Indonesia, 18. rujna 2014.
very nice, strategic location, excellent for shopp

very nice, strategic location, excellent for shopping
10
very nice, strategic location, excellent for shopping
Najieb Z. Poslovni putnici Singapore, 18. rujna 2014.
Marriott HK

Good location, great view and luxurious room
8,7
One day
Keith G. Poslovni putnici Singapore, 14. rujna 2014.
High standard Marriott hotel in HK

Convenient central location, obliging staff, comfortable room
8,7
3-day stay for a conference; nice quiet rooms, with all the required amenities and facilities. Not super luxurious, but more than adequate; very comfortable and efficient hotel room and facilities. All hotel staff who I met were courteous, eager to help, knowledgeable and obliging. Easy to get to shopping mall, restaurants, MTR.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Hotel Hong Kong Hong KongJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - BazenJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C01