Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Hotel Hong Kong

Pacific Place, 88 Queensway, Admiralty, Hong Kong Central, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 307recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (307)
Razvrstati po:
Ludolf E. Solo putnici Germany, 28. ožujka 2016.
Almost perfect
6,7
Went there as a group of three and all liked it, especially the pool area as well as the grill. I think the pool is probably one of the best in HK, even though their drinks menu is limited and the food really sucks. Fitness gym is also a bit small, but in general it is such a nice hotel with great rooms, great staff and a great location. Will definitely come back soon
Prijavi ovu recenziju
Samuel L. Parovi Canada, 28. ožujka 2016.
Shopping Trip
6,3
Friendly staffs and conveniently located.
Prijavi ovu recenziju
Victor L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 27. ožujka 2016.
Initially very poor but staff saved the day
5
Advice: do NOT stay facing toward freeway side..it is so loud and noisy it's unbearable. Overall, the noise insulation is poor, you will hear plumbing and other people walking in halls/closing doors etc. After our initial sleepless night on the 17th floor, we complained and they switched us to the other side of the hotel on 22th floor and the experience improved a lot. Much quieter! The staff are very friendly and helpful. Overall not cheap but it's relatively convenient, very close the the Peak and subway and mall
Prijavi ovu recenziju
Yu K. Solo putnici Canada, 28. veljače 2016.
hotel review

location, cleanliness , comfort
9,3
The location of the hotel is amazing. it is right in the city center. The staff are very helpful and friendly; especially a lady who is named as Jenny from the house-keeping team. She was very sweet and extremely helpful who have provided " service straight from the heart ".
Prijavi ovu recenziju
Jong S. Solo putnici South Korea, 7. veljače 2016.
Great accommodation in Hongkong

Location, Service, and Kind staff
9,3
JW Marriott Hotel Hong Kong is located in the centre of Hongkong island nearby Admiralty subway station. The room has a great harbor view. The staff is very kind and nice. Pacific place shopping mall is connected to the hotel and there is decent restaurants and supermarket. One thing I felt uncomfortable is that it was a little bit cold in the room. If you are traveling to Hong Kong for the business or family trip, I highly recommend to stay at JW Mariott Hotel Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Sung-Ta L. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 31. siječnja 2016.
Good location, excellent staff, wonderful experien
6,7
Great hotel in Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Li B. Poslovni putnici Hong Kong, 26. siječnja 2016.
GOOD ONE

FIVE STAR, NICE LOCATION, GOOD STAFF
10
NICE HOTEL IN CENTRAL AREA OF HK
Prijavi ovu recenziju
Avery N. Solo putnici Malaysia, 26. siječnja 2016.
Good Service & Clean
5,3
Good Hospitality
Prijavi ovu recenziju
Alison C. Parovi Malaysia, 5. siječnja 2016.
Nice Hotel

Room comfort, clean & convenience location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Emily L. Parovi United Kingdom, 26. prosinca 2015.
Great for a staycation

Atmosphere, cleanliness, staff service
9,3
Convenient location, very clean hotel.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
JW Marriott Hotel Hong Kong Hong KongJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - BazenJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Posao CentarJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - BifeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06