Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Hotel Hong Kong

Pacific Place, 88 Queensway, Admiralty, Hong Kong Central, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Bazen JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran
JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće
Područje Hong Kong Central Broj soba: 602

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 295recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (295)
Razvrstati po:
Jong S. Solo putnici South Korea, 7. veljače 2016.
Great accommodation in Hongkong

Location, Service, and Kind staff
9,3
JW Marriott Hotel Hong Kong is located in the centre of Hongkong island nearby Admiralty subway station. The room has a great harbor view. The staff is very kind and nice. Pacific place shopping mall is connected to the hotel and there is decent restaurants and supermarket. One thing I felt uncomfortable is that it was a little bit cold in the room. If you are traveling to Hong Kong for the business or family trip, I highly recommend to stay at JW Mariott Hotel Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Li B. Poslovni putnici Hong Kong, 26. siječnja 2016.
GOOD ONE

FIVE STAR, NICE LOCATION, GOOD STAFF
10
NICE HOTEL IN CENTRAL AREA OF HK
Prijavi ovu recenziju
Alison C. Parovi Malaysia, 5. siječnja 2016.
Nice Hotel

Room comfort, clean & convenience location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Emily L. Parovi United Kingdom, 26. prosinca 2015.
Great for a staycation

Atmosphere, cleanliness, staff service
9,3
Convenient location, very clean hotel.
Prijavi ovu recenziju
Jie L. Poslovni putnici Hong Kong, 9. prosinca 2015.
safe choice

service, room condition, location
9,3
you can't go wrong with JW Marriott.
Prijavi ovu recenziju
Irit K. Obitelji sa odraslom djecom Israel, 30. studenog 2015.
Good experience

Sleep club gym
4
Amazing
Prijavi ovu recenziju
Anya P. Grupe United Kingdom, 29. studenog 2015.
Location, location, location

Great location for MTR access, shopping malls and other 5 star hotels. Walking distance to many central touristy places and... shopping malls!
9
Enjoyed it very much. The beds were very comfortable and we had an amazing panoramic view of the greenery outside.
Prijavi ovu recenziju
Vinita G. Solo putnici India, 24. studenog 2015.
Awesome experience

Service, location, comfort
9,7
I had a great stay at this hotel. When I first came I was on the 23rd floor with a harbor view as requested but the room was small, smelt musty and the view wasn't that great as buildings in Hong Kong are very tall. I requested for a room change and that night was given a room on the top floor which was much nicer in size, quality and cleanliness. Had I not been given a better room I would have given a lower rating as the first room wasn't up to what I had paid and Marriott standards. The location is great it is connected to Pacific Place which is a high end mall with the train station below. Breakfast was great and the check in and check out process was fast and easy. Overall great experience.
Prijavi ovu recenziju
Florence K. Solo putnici Singapore, 21. studenog 2015.
Fantastic stay with great service

Staff service, location, convenience
9,3
Excellent stay with friendly accommodating staff.
Prijavi ovu recenziju
Yu F. Poslovni putnici Hong Kong, 2. studenog 2015.
good hotel

---
10
---
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Hotel Hong Kong Hong KongJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - BazenJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Posao CentarJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - BifeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06