Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Hotel Hong Kong

Pacific Place, 88 Queensway, Admiralty, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Bazen JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran
JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće JW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 602
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 271recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (271)
Razvrstati po:
Stephanie Z. Parovi Philippines, 23. kolovoza 2015.
Good deals for standard rooms club floor overrated

The location and accessibility were great as well as the nice views
7,3
Overall it was fine but we experienced poor service at the reception counter. Some of us in our group booked a standard room at a much lower rate than the executive floor rooms (150USD less) but I felt that the extra charge for the executive floor and access to the lounge wasn't justified. The lounge is rather small with non-premium offerings and the rooms were exactly the same size with the same amenities as the club floor. I wouldn't spring extra for the executive floor and would only stay here again if I get a very good deal on a regular room. Otherwise there are more hotels in Hong Kong that offer more value for money.
Prijavi ovu recenziju
Yue M. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 16. kolovoza 2015.
Good Hotel, Good Service

Good location and convenient to take the subway and do shopping. Mountain and city view is as splendid as harbour view. And the reading LED light makes me at home.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Ka H. Parovi Malaysia, 27. srpnja 2015.
Location and service :)

Location, service and comfort
9,3
Prijavi ovu recenziju
Stephanie K. Parovi France, 19. srpnja 2015.
Week-end in HK

Friendly staff, good location, great breakfast buffet
9,7
Prijavi ovu recenziju
Boon L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. srpnja 2015.
Excellent Service

Excellent and extremely helpful staff. The soft and comfortable beds were a definite big plus point . The proximity to Pacific Place was also a bonus point
8,7
Extremely comfortable and enjoyable. Wouldn't stay anywhere else
Prijavi ovu recenziju
John M. Poslovni putnici United States of America, 24. svibnja 2015.
JW Marriott Hotel Hong Kong

Location, value, amenities
10
It exceeded my expectations and I have stayed there before. The room was perfect for business and very comfortable!
Prijavi ovu recenziju
Simon H. Poslovni putnici United Kingdom, 19. svibnja 2015.
Excellent location but in need of a restyling

Breakfast, Location, Wifi
7,7
This hotel is located in the best spot in HK for central logistics. It's in a shopping mall tower and surrounded by good eateries and close to the park/aviary. You can also walk to most places from here and taxis are always on hand. It is a great business hotel but has very little true charm. Wifi is free which is not the case at the Conrad next door.
Prijavi ovu recenziju
Shanshan C. Solo putnici China, 17. svibnja 2015.
Great location; welcoming staff!

Location; service; wuality
10
It was a pleasant 2 nights stay; location is great, staffs are well trained and provided great service.
Prijavi ovu recenziju
Hizkia K. Parovi Indonesia, 17. svibnja 2015.
Excellent Stay

Location Location Location
9
It was nice 4days stay. been staying here for the past 7years everytime I visit HK.
Prijavi ovu recenziju
Hizkia K. Parovi Indonesia, 17. svibnja 2015.
nice pleasant stay

expensive luxury central location
9
nice stay as usual
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Hotel Hong Kong Hong KongJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - BazenJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Posao CentarJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - BifeJW Marriott Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06