ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezija 20111 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Ulaz JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitness JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Luksuzni salon JW Marriott Medan Medan - Luksuzni salon
JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Hrana i piće JW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitness JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Recepcija JW Marriott Medan Medan - Soba za sastanke JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Ulaz JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Predvorje
Područje Medan Perjuangan Broj soba: 280

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 1044recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,6
Sve recenzije (1044)
Razvrstati po:
Andrew F. Poslovni putnici Australia, 15. listopada 2014.
Outstanding hotel & exceptionally friendly staff

The staff, the staff & the staff!
8,7
Great hotel, true 5-star from rooms, to general hotel, the dinning options and the staff. Thoroughly enjoyable stay!
Dewi P. Parovi Indonesia, 4. listopada 2014.
Great location

Location, prices, cleanliness
8,3
Felix B. Parovi Indonesia, 28. rujna 2014.
Good Hotel

good service, comfort, good location
8
Anita S. Solo putnici Indonesia, 28. rujna 2014.
great hotel

the room is nice very comfortable,the staff is friendly ,the hotel is clean
9,7
I and my friends had a good stay in this hotel.. i will come back again
Sandy H. Solo putnici Indonesia, 21. rujna 2014.
Best Hotel in Medan

best room, good food, value for money
9
best room, good food, value for money. It would be good if the shopping mall opposite has finished the construction and in operation, as now there is nothing within walking distance.
Olivia C. Solo putnici Indonesia, 21. rujna 2014.
Satisfied again

Food, service, and bed
8
I was booking this room for a friend who came to visit me. Turn out she likes it a lot. Location is perfect for her to travel around the city, and the staffs are really nice. Will recommend this hotel to another friends :)
Jos H. Solo putnici Indonesia, 15. rujna 2014.
NICE HOTEL IN MEDAN

good breakfast, centre location, comfort room
9,3
Very Good Hotel
Eng R. Poslovni putnici Indonesia, 13. rujna 2014.
clean and good value

clean, good value, and location
10
the best hotel in town!
Dennie L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. kolovoza 2014.
Best Hotel In Medan!

Big Room, Clean Room And Best Spa Facilities
10
It was a very pleasant and great time we are having with our family during our stay. If there's a chance, we would without a doubt stay here again!
Fahad A. Parovi Qatar, 29. kolovoza 2014.
Not like any 5* hotel

Location, d room and food
8,7
It was ok but need more improvement in the housekeeping area especially for their towel.. I don't know why all towels in Marriott looks old and smell and d color not white anymore.. Seriously I feel it more better to use my own towel instead of marriott towel..2nd things, sometimes the lift area smell stinky.. Like someone fart inside the lift..the rest still ok.. I like their food in d morning and their service was ok.. Standard but not like d service in any 5* hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Hrana i pićeJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Spa centar


AS-AGWEB-3B01