ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezija 20111 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Ulaz JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitness JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Luksuzni salon JW Marriott Medan Medan - Luksuzni salon
JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Hrana i piće JW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitness JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Recepcija JW Marriott Medan Medan - Soba za sastanke JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Ulaz JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Predvorje
Područje Medan Perjuangan Broj soba: 280

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 1153recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (1153)
Razvrstati po:
Julietty D. Poslovni putnici Indonesia, 28. veljače 2015.
My first stay in JW Marriott Medan

Friendly staff, very nice room
9,7
Staff service starting from entering the lobby, reception until arriving in my room is superb. Room size is very good with good view of Medan (room 2820), clean and nice.
Chong C. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 23. veljače 2015.
a wonderful stay.

good location, good services and cleanliness.
8,7
My kids enjoyed the pools. Clean room and great city views. Breakfast was good.
Susilawati S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. veljače 2015.
Nice. Comfortable

The staffs are very kind.
9,7
Very comfortable. I would like to stay here again for my next trip to medan.
Nursyahirah A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. veljače 2015.
The best hotel in medan

the room, privacy and the food
10
we had a great time!
Binsar H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. veljače 2015.
An excellent place to stay

Comfort, location, service.
10
An excellent choice to stay for a family with kids.
William T. Parovi Indonesia, 15. veljače 2015.
Satisfied stay

Lux, friendly staff, fast check in and check out
8,7
It's very satisfied. The hotel is very lux and the staff is friendly too.. The room is clean and comfortable.
Kian T. Parovi Malaysia, 15. veljače 2015.
Valentine holiday

Early check in, helpful staffs, great location
9,3
Excellent.
Keith T. Poslovni putnici Indonesia, 9. veljače 2015.
Realy nice hotel

Cleanliness, spacious, good location
8
I realy enjoyed my stay. The hotel is near most of the place i want to visit. It also near train station so it was very easy to reach. The room is quite spacious and neat. I also got a free member from the hotel so i can have a free wifi
Nugroho H. Poslovni putnici Indonesia, 6. veljače 2015.
The best 5 star in Medan

Location, price and hospitality
9,7
A business trip that make me feel comfortable and relaxed because of the Marriott hospitality and services.
Mohamad J. Poslovni putnici Malaysia, 6. veljače 2015.
Was awesome, was very good

The staff was very friendly & was good.
9,7
Was very good experience, Two of the staff Gali & other girls was so helpful. You guys are awesome. Thanks

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Hrana i pićeJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Spa centar


AS-AGWEB-3B02