Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezija 20111

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 1370recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (1370)
Razvrstati po:
Azemi C. Grupe Malaysia, 22. svibnja 2016.
Good stay
5,3
Good customer service
Prijavi ovu recenziju
Yasser F. Parovi Indonesia, 21. svibnja 2016.
Great hotel
5,3
Nice
Prijavi ovu recenziju
Wei J. Parovi Malaysia, 15. svibnja 2016.
Only 5 star hotel in Medan
5,3
THis is the best 5 star hotel in Medan. Hotel was clean and location was central. Security was very tight which is good in places like Indonesia. All taxis were being scanned and bags/goods have to be put through belt detector. Breakfast spread was good with lots of variety. Staff were friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Tjhang O. Parovi Australia, 14. svibnja 2016.
Lift and room key daily problem, aircond not cool,
3,7
Lift and room key keep having problem on daily basis. They keep claiming we put the key close to the phone. On the contrary, we always put it in our wallet. Air conditioner is not cool even after we reported and claimed it has been fixed. Bed sheet was not changed daily. Request of room amenities taken half hour and has to call them at least twice before being delivered. Overall a very disappointed stay. I have stayed in all 5 star hotel in Medan. The best, I still think is The Grand Aston.
Prijavi ovu recenziju
Handoyo L. Poslovni putnici Indonesia, 12. svibnja 2016.
marriott standard never fail
5,7
as expected, clean room, comfortable bed, great breakfast. excellent location, good attentive staffs. real 5star std
Prijavi ovu recenziju
Marina S. Poslovni putnici Indonesia, 9. svibnja 2016.
stay at JW Marriott
5,3
great
Prijavi ovu recenziju
Natalia P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. svibnja 2016.
Excellent service
6,7
We are satisfied to stay in JW Marriott Medan.
Prijavi ovu recenziju
Azemi C. Solo putnici Malaysia, 6. svibnja 2016.
Leisure
5,3
Holiday
Prijavi ovu recenziju
T S. Parovi India, 5. svibnja 2016.
Good hotel stay & very clean
5
Worth money paid for 3 night stay with BF"
Prijavi ovu recenziju
Winda C. Solo putnici Indonesia, 3. svibnja 2016.
Great Choice to stay in Medan!
6,3
Will definitely come back to stay for my next visit. i can say from hoping from one hotel to the other for my every visit in medan, im just finally find the one. I also recommend for trying their massage.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Hrana i pićeJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Interijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Interijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02