Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezija 20111 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Soba za sastanke JW Marriott Medan Medan - Soba za sastanke JW Marriott Medan Medan - Recepcija JW Marriott Medan Medan - Recepcija JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Luksuzni salon JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Recepcija JW Marriott Medan Medan - Recepcija JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela
JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Luksuzni salon JW Marriott Medan Medan - Ulaz JW Marriott Medan Medan - Spa centar
Mjesto: Medan Perjuangan Broj soba: 280
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 974recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,6
Sve recenzije (974)
Ronny L. Poslovni putnici Indonesia, 6. travnja 2014.
Best hotel in MEDAN.

location, breakfast, pool
9
Checkin was fast. Breakfast was above average. The outdoor pool overlooking the city is breathtaking.
Inna S. Poslovni putnici Indonesia, 31. ožujka 2014.
good

clean
6
good
Inna S. Poslovni putnici Indonesia, 30. ožujka 2014.
nice

excellent
6
good
Yose S. Parovi Indonesia, 30. ožujka 2014.
Best Hotel, good servive and clean hotel

big room, very clean in rooms, good service in reception
9,3
I online buy voucher hotel in website agoda.com, by email date 12 February 2014 to agoda.com I want change my voucher for 2 adult in room, not response to change my voucher hotel from agoda.com, I direct call to reception hotel JW Marriott confirmation change my booking it's okay and then I direct call to customer service agoda.com to change my voucher hotel, response customer service hotel JW Marriott very good and fast then agoda.com
Andriany S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 30. ožujka 2014.
Great, Nice, Big Room

Big Room, CLean, Value For Money
9
the room is quite BIG and clean, Variety B'fat Menu, Good Food. Goof Location & also value for money.
Inna S. Poslovni putnici Indonesia, 29. ožujka 2014.
nice staff

room, dining and hotel condition
6
Bipul D. Poslovni putnici India, 29. ožujka 2014.
Excellent Hotel with great friendly staff.

Great Service,Value for money,Great Food.
9,7
It was my second stay at JW Marriott Medan and I absolutely love this hotel. The staff are extremely friendly and pay attention to small details.
Neal B. Solo putnici United States of America, 9. ožujka 2014.
The best hotel in Medan.

The best buffet breakfast, the most friendly, attentive, helpful staff, extremely comfortable room
9,7
My stay was perfect. I was very comfortable at the Marriott after traveling throughout the country. The staff is the best of any hotel that I've stayed and the buffet breakfast and dinner was superb.
Effendi E. Parovi Indonesia, 15. veljače 2014.
very good hotel

great breakfast and super large rooms
9,7
very good hotel with best breakfast and a good service
Khar C. Poslovni putnici Malaysia, 8. veljače 2014.
good hotel

new, nice design, safe
7,7
Overall ok. The food in Jade restaurant is suspected not clean. We got food poisoning after having dinner. Perhaps, we are not used to the food in Medan.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - BazenJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - Restoran


AS-AGWEB-3B03