ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezija 20111 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Recepcija JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Ulaz JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitness JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Restoran
JW Marriott Medan Medan - Soba za sastanke JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Luksuzni salon JW Marriott Medan Medan - Luksuzni salon JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Hrana i piće JW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitness JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Recepcija
Područje Medan Perjuangan Broj soba: 280

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 1007recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,6
Sve recenzije (1007)
Razvrstati po:
Azlan K. Poslovni putnici Malaysia, 11. srpnja 2014.
Great stay... very relaxing...

Friendly staff, Amazing room, Nice swimming pool
9
It is definitely one of the best hotels I have stayed. The friendliness and attentiveness of the staff, the luxury elements are just perfect. Every little detail is thought of. Amazing room. I'm afraid what they need to work on is their breakfast. I went to the restaurant for their Sahur... not much selection.
Margaretha T. Grupe Indonesia, 26. lipnja 2014.
Nice!

Location, comfortable room, and nice staff
8,7
Executive lounge was okay. They can improve the snacks served and beverages choices.
Meeraj N. Grupe Malaysia, 22. lipnja 2014.
Fun and exciting sure to comeback soon

Good environment it's clean at the shower was good
8
Good and pleasant eventho had some issues on room availability we we on later on.. If the room service speed up would be execelent
Surya B. Grupe Indonesia, 19. lipnja 2014.
This hotel is the best hotel facility i have got

Comfort room, welcome staff, best food
7,7
I am satified enough while stay at this hotel, comfort bed and clean room, staff hospitality
Wilson W. Grupe Indonesia, 15. lipnja 2014.
Its a nice hotel and clean... Centrally located...

Clean..
8,3
Its nice and comfortable... And the prime bar have a Good DJ...
Kalwant K. Grupe Malaysia, 14. lipnja 2014.
Happy n enjoyed our stay.

Swimming pool Rooms Location
9,7
We really had good time here...had good time swimming and morning breakfast was just superb...
Yenti T. Poslovni putnici Indonesia, 10. lipnja 2014.
Good in general

Centrally located, fast internet, fast check in n out
6,7
Good in general, fast check in and out
Achmad G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. lipnja 2014.
Very nice hotel

Great Room, Great Staff, Great Bathroom
9
Eng R. Poslovni putnici Indonesia, 2. lipnja 2014.
5 stars hotel with 4 stars of price

exclusive, great location, good price
10
Great experience as I was here for 5 days business trip, with the kind of price they offer, this is definitely worth. and really proffesional, especially their breakfast is very well served and various. as for location, it is right in the city so definitely great.
Aries H. Grupe Indonesia, 24. svibnja 2014.
Centrally located and all inclusive hotel

Variety of food at reataurant, centrally located at medan and cleanliness.
8
It was a good stay at medan. Really enjoying it. Lots of local food.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Hrana i pićeJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Spa centar


AS-AGWEB-3C04