ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezija 20111 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Recepcija JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotela JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Ulaz JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitness JW Marriott Medan Medan - Gostinjska soba JW Marriott Medan Medan - Restoran
JW Marriott Medan Medan - Soba za sastanke JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Luksuzni salon JW Marriott Medan Medan - Luksuzni salon JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Spa centar JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Hrana i piće JW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitness JW Marriott Medan Medan - Plesna dvorana JW Marriott Medan Medan - Recepcija
Područje Medan Perjuangan Broj soba: 280

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 1027recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,6
Sve recenzije (1027)
Razvrstati po:
Eng R. Poslovni putnici Indonesia, 13. rujna 2014.
clean and good value

clean, good value, and location
10
the best hotel in town!
Dennie L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. kolovoza 2014.
Best Hotel In Medan!

Big Room, Clean Room And Best Spa Facilities
10
It was a very pleasant and great time we are having with our family during our stay. If there's a chance, we would without a doubt stay here again!
Sucipto A. Parovi Indonesia, 18. kolovoza 2014.
Nice and Pleasant Stay at Luxury Hotel

Location, Luxury and Friendly Staff
10
William H. Solo putnici Canada, 17. kolovoza 2014.
excellent personal attention

staff, view, room
9,7
Fantastic. Was met at the door by the staff, who addressed me by name and checked me in in my room, without having to wait at a front desk. The room was outstanding - large with tub and shower. a beautiful view and within walking distance of Merdeka Walk.
Ang Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. kolovoza 2014.
2 days at JW Marriot Medan.

Friendly n helpful staff aspecially Mr Saddam who patiently attending us....The western food at the Prime steak house also very nice.(It would be perfect if there's no blackout for 1 minute.Pool ok
9
Great,clean room.friendly staff.Very nice view at the poolside.I also like the hot n cold jacuzzi .Tge reading area/ wauting area near changing room very relaxing..
Hanry S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. srpnja 2014.
very spacious for standard room

location,staff,cleanliness
7
the room is big that my children can play spaciously.
Fabrice D. Parovi France, 29. srpnja 2014.
perfect stay at JW Marriott Medan

friendly staff, comfortable room and good location
9,7
friendly staff, comfortable room and good location
Diana L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2014.
good

service,food n clean
10
Nice vacation
Budiono T. Poslovni putnici Indonesia, 17. srpnja 2014.
luxurious hotel in central of Medan

its location, luxurious hotel, clean and comfortable bed.
9
magnificent ...
Wiriani W. Parovi Indonesia, 12. srpnja 2014.
Comfortable and nice room

Clean, spacious room, nice toilet
7,3
Everything is nice, big room, city view from high floor, nice bed..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Hrana i pićeJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Spa centar


AS-AGWEB-3A08