Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezija 20111

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 1298recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (1298)
Razvrstati po:
Timothy H. Parovi Indonesia, 30. siječnja 2016.
Fabulous view

Love the pool, the view from the executive room, the breakfast and the bar.
8,7
Perfecto
Prijavi ovu recenziju
Nik A. Parovi Malaysia, 27. siječnja 2016.
excellent

Room, Staff and fast internet
9,3
Prijavi ovu recenziju
Mario L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 10. siječnja 2016.
Good hotel but bad maintenance

Good location, nice staff, good price
8
The hotel was great, the location is perfect, right in the middle of the city, you can get any food around this hotel. Unfortunately, during our visit there in last day, the flush in the toilet wasnt work, they said there some problem in their pipe or something. For 5 stars hotel, this was a fatal mistake.
Prijavi ovu recenziju
Irene T. Parovi Indonesia, 10. siječnja 2016.
Great stay

Room standards, location, value
9,3
The stay was great and up to the 5-star standard.
Prijavi ovu recenziju
Hendra H. Parovi Indonesia, 9. siječnja 2016.
Nice hotel

Amazing..clean and the big hotel
10
so happy
Prijavi ovu recenziju
Anton .. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. siječnja 2016.
the place is so strategic, the room is clean

comfortable, clean, strategic place
9
vacation on JW Marriott
Prijavi ovu recenziju
Ucci M. Parovi Indonesia, 3. siječnja 2016.
Good Staycation

room, luxury, good food
7,3
it was great! me and my husband had a staycation and this was the second time we had it in JW Medan. I love the room and the breakfast, although I must say their tea and coffee were overpriced for the quality (especially the coffee!). It was a crowded when we stayed there (2nd of January). The management should have been more prepared, I queued like half an hour to check out, there were only two staffs in the receptionist handling all the crowded. We also had to waited almost an hour when we requested for robes and extra slipper. Overall, it was a nice stay and we sure will go back next time.
Prijavi ovu recenziju
Sherly S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. siječnja 2016.
Delightful new year stay with my little one

Location, Cleanliness, Breakfast
7,7
It was a delightful stay with my husband and one year old daughter. But the swimming pool was too cold so instead I took her to play in the bathtub. Luckily she was satisfied. The service was not I expect from a 5 star hotel.. There was no welcoming drinks, we got our room only after waiting for 2 hours at 4pm. There was no smile from any of the staffs and it was chaotic when we queued for breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Khasiah R. Poslovni putnici Indonesia, 1. siječnja 2016.
good room

easy , clean , good
8
we enjoy in the room and pool
Prijavi ovu recenziju
Khasiah R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. siječnja 2016.
Easy get shopping area

COmfort , Easy , Best room
8,3
enjoy in pool side
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Eksterijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Gostinjska sobaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Luksuzni salonJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - Hrana i pićeJW Marriott Medan Medan - Dvorana za fitnessJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RecepcijaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Soba za sastankeJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - UlazJW Marriott Medan Medan - Interijer hotelaJW Marriott Medan Medan - Spa centarJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - PredvorjeJW Marriott Medan Medan - Plesna dvoranaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03