Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60261 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salon JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Bazen JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Okružje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvorana JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pogled JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke
Područje Surabaya Centar Broj soba: 407
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 609recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (609)
Razvrstati po:
Jayron Y. Grupe Malaysia, 21. lipnja 2015.
Nice Hotel

Friendly staff, nice room and awesome food
8,7
We get upgraded to executive room to enjoy the executive lounge. Enjoyed alot and the room is nice. Staff is friendly as well. Will definitely go for the next time
Mohd Y. Solo putnici Malaysia, 9. lipnja 2015.
Pleasant stay but room need upgrading

Pleasant staff, overall spacious ambience and atmosphere
6,7
I had a pleasant stay but tye room is just too old and need upgrading. The bathroom especially. The toilet bowl had not been properly cleaned in a long time abd smelled of urine. Disgusting!
Devi L. Solo putnici Indonesia, 1. lipnja 2015.
holiday

Location, price and staff service
10
nice place...
Lee Y. Poslovni putnici Singapore, 31. svibnja 2015.
JW Marriott is a well managed 5 stars hotel

Clean room, nice decoration and well mannered staff
8
I enjoyed my star at JW because the hotel room is spacious and clean.
Lee Y. Poslovni putnici Singapore, 31. svibnja 2015.
Good class hotel at good location

Nicely decorated, good location and good food
8
I enjoyed my business stay at the hotel. Staff are friendly and the hotel is well maintained
Charles D. Parovi United States of America, 23. svibnja 2015.
Surabaya

Price, Staff, Pool
8,3
In general good. However, food selection in Executive Lounge should be more like that in the Singapore Marriott.
Chiew W. Poslovni putnici Malaysia, 20. svibnja 2015.
Nice 5 star hotel

big room, comfortable room and clean
7,7
Juan F. Solo putnici Spain, 20. svibnja 2015.
Fantastic hotel with fair pricing

Location, confort, value for money
9,7
JW Marriott Surabaya is a top class business hotel with very good value for money. All amenities of a 5 star in the heart of the city
Surya D. Poslovni putnici Indonesia, 14. svibnja 2015.
Wonderful stay, we will be back!

Location, Staff and Cleanliness
8
It's a great hotel! We all enjoyed our stay!
Surya D. Poslovni putnici Indonesia, 14. svibnja 2015.
Wonderful stay, we will be back!

Location, Staff and Cleanliness
8
It's a great hotel! We all enjoyed our stay!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazenJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvoranaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PogledJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03