Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60261

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 768recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (768)
Razvrstati po:
Gregory H. Obitelji sa malom djecom Australia, 22. svibnja 2016.
Marriott
6,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Arina I. Poslovni putnici Indonesia, 22. svibnja 2016.
Pleasant stay
5,3
Need more attention on the drainage. Bath tub had a small leakage, but the shower room was floody as the drainage was clogged. Flat TV screen was very small compare to the room size, and it would be better if using a large couch in the room instead of a small one. But over all it was a pleasant stay as usual.
Prijavi ovu recenziju
Ujang S. Poslovni putnici Indonesia, 19. svibnja 2016.
Review
6,7
All are good ! I satisfy
Prijavi ovu recenziju
Geert H. Poslovni putnici Netherlands, 17. svibnja 2016.
Fantastic
6,3
Room, personel and location on high quality level. Food is also very good.
Prijavi ovu recenziju
Setiawan L. Parovi Indonesia, 17. svibnja 2016.
nice stay
6,7
nice stay
Prijavi ovu recenziju
Nani S. Parovi Indonesia, 15. svibnja 2016.
nice short stay
5,7
I have been to this hotel several times in 2011 - 2013 during my involvement in a project. I have been satisfied with the room facilities especially the bed and support for working. This time I have the luxury to spend a night with my husband for attending a wedding reception nearby. We like it so much and the superb breakfast is still there .... thank you Marriott PS. thank you for keeping the good quality ironing facility
Prijavi ovu recenziju
Alawiyah A. Poslovni putnici Indonesia, 14. svibnja 2016.
Good location, it's nice hotel but a little bit ol
5
Breakfast menu a little bit boring if you long stay there......but so far nice hotel to stay
Prijavi ovu recenziju
William B. Parovi United Kingdom, 9. svibnja 2016.
Relaxing break
6,3
Very good value for cost
Prijavi ovu recenziju
William B. Poslovni putnici United Kingdom, 8. svibnja 2016.
Real quality
6
Very good
Prijavi ovu recenziju
Beria L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 8. svibnja 2016.
Nice but old hotel
6,3
In general, the hotel is great as other JW Marriott hotel chains but we got an old version studio room. Clean and spacious but old fashioned. The recepsionist told us that they were renovating the rooms now.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PogledJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01