Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60261 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salon JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Okružje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Bazen JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Restoran JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Restoran JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvorana JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pub/salon
JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Mjesto: Surabaya Centar Broj soba: 407
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 379recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (379)
Fareed S. Poslovni putnici Malaysia, 6. travnja 2014.
pleasant stay

affordable,location and huge rooms
6
it was ok. nothing to shout about. food service/quality not up to 5 star standard
Fareed S. Poslovni putnici Malaysia, 5. travnja 2014.
pleasant stay

affordable,big room, good location
6
it was ok. nothing to shout about. food service/quality not up to 5 star standard
Leonard A. Poslovni putnici Indonesia, 31. ožujka 2014.
location of the hotel is center of the city. great

staff, internet, thats it
8
Anita M. Poslovni putnici Indonesia, 31. ožujka 2014.
nice hotel in centre of the town

the perfect service, internationally quality, and great staff!
8,3
IT WAS SPLENDID. the room was great, the service was amazing. all perfect. very recommended
Juliany J. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 26. ožujka 2014.
Excellent Hotel with attentive staffs

Convenient - Easy check in and check out - Free shuttle to shopping centre
9,3
We are very happy and all positive feedback to the hotel staffs....security, clean, attentive. Free shuttle every half hour, taxi also available. We will come back again.
Elizabeth S. Solo putnici United States of America, 13. ožujka 2014.
Perfect home base

Free shuttle bus to Sogo/Tunjungan Plaza, convenient, comfortable room
9,3
Very satisfied and definitely will come back as home base. Staffs are very helpful.
Zi Y. Grupe Singapore, 9. ožujka 2014.
Service was 5-star, but hotel feels old

service, location, free wifi in room
5,7
Though hotel was a little distance from Tunjunan Plaza, hotel provided free shuttle to the mall every 30min, very convenient. Given its JW Marriott I would have expected excellent furnishings. However, room setting seemed to be a little old, as if no renovation had been done for a long while. Overall, a little disappointed with the standards of this JW Marriott.
Riyadh A. Solo putnici Saudi Arabia, 9. ožujka 2014.
very nice hotel

clean , nice room , location is good, high speed internet
8,7
very clean hotel , nice room , location is good, high speed internet I hop to come again to this hotel.
Wong M. Poslovni putnici Malaysia, 25. veljače 2014.
Good business hotel

Good breakfast, comfortable bed!
7,7
Room need to be refurbished. We booked thru agoda with good rate and stayed in Executive floor, we enjoyed the club facilities. Breakfast was superb!
Ralf B. Parovi Germany, 1. veljače 2014.
Great hotel with amazing breakfast

Breakfast is really outstanding, lots of variety, comfortable bed and big room
9
We really enjoyed our stay, very helpful staff, truly amazing breakfast and the bed is really comfy.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazenJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvoranaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pub/salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08