ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60261 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salon JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Okružje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Bazen JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Restoran JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvorana JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pub/salon JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pogled JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji
Područje Surabaya Centar Broj soba: 407
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 536recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (536)
Razvrstati po:
Ediy S. Parovi Indonesia, 6. siječnja 2015.
center

center,good location, near shopping mall
7,7
Chairusli T. Parovi Indonesia, 1. siječnja 2015.
Cleaness

Clean,comfort and location
9,7
Very good
Hendra G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. prosinca 2014.
Great stay

Comfy, cheap and good food
8
Awesome
Yuni H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. prosinca 2014.
Best 5* hotel in town!!

Service, service, service
8
Pros: service is superb!! Quick check-in and out, even they hv big occupancy. Pool is beautiful. Room itself very spacious, best linen, good atmosphere. Cons : valet park charged 50k/visit! (Not per day) They dont care even u guess, its sucks huh My bathroom cant lock inside. Room 1012. Overall i love these JW.
Rianto N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. prosinca 2014.
its a comfortable stay

location, service, food
10
wonderfull stay
Saeed A. Poslovni putnici Pakistan, 10. prosinca 2014.
High quality standard

My. self. is. platinum member. of. IHG. n. Diamond member of. Hilton. But. feel. that. I. should have. High level member of. JW marriott. excellent hotel. not. staff .cleaners. n quality of. Ea.
9,3
Fine. I. Enjoy. My. Dinner. Staff. Are. Friendly. Service is. Excelent. Food is. Great. Aminities are. Of. Classis. Standard From coffee to. Water in room are of premium standard
Eleazar E. Parovi Indonesia, 7. prosinca 2014.
Luxury hotel with perfect location

Luxury, clean, comfortable
9,3
Nice stay at this hotel which location at the central city. The hotel is really comfortable and very recommended but the price is high. But the high price guarantee the quality.
Lydia H. Poslovni putnici Indonesia, 6. prosinca 2014.
A warm simple 5 stars hotel

meet your expectations, locations, clean
8,3
it was great, the staff all nice and help full..and the location right in the middle of the city..
John T. Poslovni putnici Indonesia, 4. prosinca 2014.
Classy

Clean good service comfortable
9,7
Nasser A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 2. prosinca 2014.
Nice Stay

Location, Lobby and Staff
9,7
It was nice stay. Good location, wide room, comfort bed and friendly staff. Bathroom needs renovation.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazenJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvoranaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pub/salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PogledJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji


AS-AGWEB-3B03