Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60261 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salon JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Bazen JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Okružje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvorana JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pogled JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke
Područje Surabaya Centar Broj soba: 407
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 624recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (624)
Razvrstati po:
Faizal R. Poslovni putnici Malaysia, 31. srpnja 2015.
5star hotel in Surabaya

Location close to Gubeng train station, room is big and staff is very friendly
9
5star hotel but the food for breakfast like 3star - less variety and not as tasty. Bar does not look exclusive, more like coffe house
Prijavi ovu recenziju
Dewi S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 19. srpnja 2015.
Luxury and strategic at the reasonable price

Strategic location, Facility, Cleanliness
9
I got special price with agoda. Its 65% disc from the rate. I love it. I can experience the luxury facilities at the very good price. The hotel location is so strategic, mall is within walkin distance. Local culiner are soroundings.
Prijavi ovu recenziju
Robert H. Solo putnici United States of America, 11. srpnja 2015.
Very Good well trained staff

Staff Staff Staff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Curtis L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 8. srpnja 2015.
Overrated

Helpful personnel, convenience to shopping, comfortable bed.
8
Disappointed. Bathroom wasn't always cleaned properly, towels were short for two adults and two young children, hair was in my wife's breakfast on one day; no apology or attempt to soften the situation.
Prijavi ovu recenziju
Jayron Y. Grupe Malaysia, 21. lipnja 2015.
Nice Hotel

Friendly staff, nice room and awesome food
8,7
We get upgraded to executive room to enjoy the executive lounge. Enjoyed alot and the room is nice. Staff is friendly as well. Will definitely go for the next time
Prijavi ovu recenziju
Mohd Y. Solo putnici Malaysia, 9. lipnja 2015.
Pleasant stay but room need upgrading

Pleasant staff, overall spacious ambience and atmosphere
6,7
I had a pleasant stay but tye room is just too old and need upgrading. The bathroom especially. The toilet bowl had not been properly cleaned in a long time abd smelled of urine. Disgusting!
Prijavi ovu recenziju
Devi L. Solo putnici Indonesia, 1. lipnja 2015.
holiday

Location, price and staff service
10
nice place...
Prijavi ovu recenziju
Lee Y. Poslovni putnici Singapore, 31. svibnja 2015.
JW Marriott is a well managed 5 stars hotel

Clean room, nice decoration and well mannered staff
8
I enjoyed my star at JW because the hotel room is spacious and clean.
Prijavi ovu recenziju
Lee Y. Poslovni putnici Singapore, 31. svibnja 2015.
Good class hotel at good location

Nicely decorated, good location and good food
8
I enjoyed my business stay at the hotel. Staff are friendly and the hotel is well maintained
Prijavi ovu recenziju
Charles D. Parovi United States of America, 23. svibnja 2015.
Surabaya

Price, Staff, Pool
8,3
In general good. However, food selection in Executive Lounge should be more like that in the Singapore Marriott.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazenJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvoranaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PogledJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05