ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60261 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salon JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Okružje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Bazen JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Restoran JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvorana JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pub/salon JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pogled JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji
Područje Surabaya Centar Broj soba: 407
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 493recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (493)
Razvrstati po:
Vivy L. Poslovni putnici Malaysia, 29. listopada 2014.
Location is good...staff welcome and nice ..

Good location...comfortable ...staff friendly and nice
9
Good...but if J W can make air-refresher around the hotel Lobby lounge which the condition full with pple smoking ...this is feeling un-comfortable if stay longer ....it's make pple headache if non-smoking person.
Arief B. Parovi Indonesia, 26. listopada 2014.
awesome

sheet .mattras
10
Fetty F. Poslovni putnici Indonesia, 16. listopada 2014.
Overall is awesome.

The bedroom, bathroom, amenities, pastry store.
9,3
James C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 6. listopada 2014.
nice hotel but unfriendly parking lot for family

cosy bed, nice swimming pool and fast check in.
8
Not that great. Their parking lot is so far away. There is no direct access from parking lot to lobby. Have to drag my baby stroller from the carpark to the main lobby. Plus the parking attendant was not kind enough to spare me a parking lot to the nearest one. He claimed it was reserved for vip guests. Well i guess i was just not vip enough with my family. Even though there were so many empty ones from the day i check in till i checked out. Left the next day to bali where i get a better service even from a 3/4 star hotel. Anyway, if u dont drive and u dont need parking. I guess its fine. Other than that my night stay with my family will have been great. Its a hassle to bring so many kids stuffs but to think that jw marriot surabaya will provide me a good service proof to be a disappointing one. Very different with jw marriot jakarta. Do expect the same consistency of services.
Christian G. Poslovni putnici Indonesia, 2. listopada 2014.
great staffs, cleanliness should be improved

location, staff, gym
7,3
Tsz Y. Poslovni putnici Hong Kong, 30. rujna 2014.
Nice hotel

Cosy and confortable
8
Ferry Y. Poslovni putnici Indonesia, 28. rujna 2014.
very good hotel in the city center

nice room, good location, nice food
7,7
very nice and clean hotel, nice food also and good location, near Tunjungan plaza and many other places
Haris E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. rujna 2014.
hospitality is awesome

hospitality, location, the room
9,3
it was awesome
Henny T. Poslovni putnici Indonesia, 22. rujna 2014.
great good cozy

great good cozy
10
Ho S. Parovi United Kingdom, 21. rujna 2014.
Great value for money

Big room, big bathroom , nice location
10
Great love it ! Next to a mall, Will be back again,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazenJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvoranaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pub/salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PogledJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji


AS-AGWEB-3A06