Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60261 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salon JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Bazen JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Okružje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvorana JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pogled JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke
Područje Surabaya Centar Broj soba: 407
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 595recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (595)
Razvrstati po:
Charles D. Parovi United States of America, 23. svibnja 2015.
Surabaya

Price, Staff, Pool
8,3
In general good. However, food selection in Executive Lounge should be more like that in the Singapore Marriott.
Surya D. Poslovni putnici Indonesia, 14. svibnja 2015.
Wonderful stay, we will be back!

Location, Staff and Cleanliness
8
It's a great hotel! We all enjoyed our stay!
Surya D. Poslovni putnici Indonesia, 14. svibnja 2015.
Wonderful stay, we will be back!

Location, Staff and Cleanliness
8
It's a great hotel! We all enjoyed our stay!
Chumaidah M. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 9. svibnja 2015.
Amazing Experience

Comfortable room, strategic location, nice staff
9,7
Abdul S. Parovi Indonesia, 3. svibnja 2015.
Best Service, Best Location, Best Food

Location, Staff, Food
8,7
Nice stay
Derek K. Parovi Malaysia, 1. svibnja 2015.
On my way to Bromo stayed at JW Marriott

Warm reception, attentive staff & clean & safe facility
8,7
It was a great stay, the location is good, the premises is secure & safe. We took a day's tour around the city where everywhere seem so near. The staff is exceptionally helpful in giving tips on how to get to places, sold us an upgrade to the executive floor, which comes with breakfast and free excess to the lounge with free-flow of drinks & light food. The lounge is located on the 21st floor with a good view of Surabaya city. With free flow of Australian wine & a good selections of bite size food (warm ones too), cheese platter, wonderful spread of desert - it's good to spread the night seeping wine & dine, at the lounge - if the weather is unpermitting to venture out for something local. The attentive and friendly staffs that made the difference, they pamper you with their warm hospitality & a wonderful smile!
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 23. travnja 2015.
cleans

good design
6
The staff were generally friendly and helpful, Great Location and Great Facility
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 22. travnja 2015.
cleans

good design
7,3
The staff were generally friendly and helpful, Great Location and Great Facility
Josephine S. Poslovni putnici Malaysia, 15. travnja 2015.
Nice hotel

Friendly staff that will always try their best to serve you
6
Ming H. Poslovni putnici Malaysia, 8. travnja 2015.
Food is good

Food, Location, Staff
6,7
The hotel was a bit old but it was maintained properly. The food was as good as I had expected.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazenJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvoranaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PogledJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C05