Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60261

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 724recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (724)
Razvrstati po:
Muhammad I. Obitelji sa malom djecom Singapore, 31. siječnja 2016.
Great stay

Awesome service with helpful staffs
7,3
Service waa great with nice room but food could be improved
Prijavi ovu recenziju
Agus I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. siječnja 2016.
Awesome and excellent experience

Easy to deal with, excellent nuance and nice restaurants around
8,3
It was an excellent experience
Prijavi ovu recenziju
Achyat T. Poslovni putnici Indonesia, 14. siječnja 2016.
Comfort place

Location, surrounded areas.
8
Love the room set up, cleanliness 5 star hotel. The only things when you travel and using own car, the parking space is limited. You need to walk quite far from where your parked your car to the lobby hotel.
Prijavi ovu recenziju
Dorojatun H. Poslovni putnici Indonesia, 13. siječnja 2016.
Great Hotel

Room spacious, great location, and friendly staff
8
Prijavi ovu recenziju
Milda I. Parovi Indonesia, 12. siječnja 2016.
friendly staff nice hotel

room location and food
9,7
Room location food were excellent
Prijavi ovu recenziju
Teguh S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. siječnja 2016.
hotel recomended

good location
10
Prijavi ovu recenziju
Sesilia C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. siječnja 2016.
Sophisticated

Location, environment, service
9
My stay was great. Despite its old decor, I found everything perfect enough. Room was spacious, the lobby was awesome! Very close to Jl. Tidar and Tunjungan, which are the shopping and food center.
Prijavi ovu recenziju
Priaska P. Parovi Indonesia, 1. siječnja 2016.
Great service

The food, the service, the room quality
10
Prijavi ovu recenziju
Ayu C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. prosinca 2015.
A Five Star Pleasure in the crowd city

Friendly staff, relaxing room ambience, great swimmingpool
8,7
My kids love to swim in the great swimming pool and the staff were friendly
Prijavi ovu recenziju
Vivi S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. prosinca 2015.
The Stay was Perfect

Size of the guest room, cleanliness, comfortable
9,7
My stay at JW Marriott was great and perfect. location was good, size of the guest room was huge. eventhough the style of the hotel is a little old cos it's a 20 over years old hotel, but all things are still in very good condition and clean.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazenJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvoranaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PogledJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01