ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60261 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salon JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Bazen JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Okružje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvorana JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pogled JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke
Područje Surabaya Centar Broj soba: 407
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 574recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (574)
Razvrstati po:
Josephine S. Poslovni putnici Malaysia, 15. travnja 2015.
Nice hotel

Friendly staff that will always try their best to serve you
6
Ming H. Poslovni putnici Malaysia, 8. travnja 2015.
Food is good

Food, Location, Staff
6,7
The hotel was a bit old but it was maintained properly. The food was as good as I had expected.
Dzulkifli B. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 28. ožujka 2015.
Wonderful stay, we will be back!

luxurious breakfast spread, great value for executive floor when we were there, quiet rooms and great location
10
Rosye S. Poslovni putnici United States of America, 10. ožujka 2015.
Great hotel!

Beautiful hotel, friendly staffs, great location.
10
It's a great hotel! We all enjoyed our stay!
Waimun C. Poslovni putnici Malaysia, 8. ožujka 2015.
Worth for 5 star

Good breakfast, friendly staff and good location
8
Staying a night here, the staff is friedly and location is good.
Deby A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. ožujka 2015.
The hotel needs to be maintaining the room comfort

The breakfast is superb. The staff is so helpful, polite, and kind. The location is good because it's in the center of the city.
9
I love this hotel and always stays here every two or three times a year.
Nurul A. Solo putnici Singapore, 21. veljače 2015.
Polite staff, awesome room, good location.

Attentive guest officers and spacious clean room. Highly recommended!
9,7
Harry N. Poslovni putnici United Kingdom, 15. veljače 2015.
Best service anywhere

Having travelled Asia for over 30 years I know just how good service is in general. This hotels courteous and friendly staff beat all others. Whoever is responsible for staff training should be compld
9,3
Lim C. Poslovni putnici Singapore, 12. veljače 2015.
staff

friendly staff
7,3
Gd
Lina F. Poslovni putnici Indonesia, 30. siječnja 2015.
good service and clean room

good service, good menu for breakfast and clean
8,7
clean and good service

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazenJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvoranaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PogledJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C05