ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60261 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salon JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Okružje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Bazen JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Restoran JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Restoran JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvorana JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pub/salon
JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pogled JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji
Područje Surabaya Centar Broj soba: 407
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 471recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (471)
Razvrstati po:
Bartholomeus D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. rujna 2014.
good hotel with good staff

good location. good restaurant. good staff.
8
Rahadi G. Poslovni putnici Indonesia, 10. rujna 2014.
old renovated hotel

renovated hotel, big room, nice staff
7,7
I took a deluxe room non smoking room but it was not available, they upgrade my room to the suit one, so I got a very big room with separated guess room free of charge, thank you JW Marriott. TANG Palace restaurant on 2nd level prepares very delicious food. BRAVO
Eddy S. Parovi Indonesia, 6. rujna 2014.
Luxury City Resort Hotel

Location, Hospitility
8,3
5-star Hotel with an extra tight security. Location is very central in the city. The hospitality of the hotel staff and the check-in and check out was very quick to add value by themselves. Full facilities and luxurious enough. Although the interior of the room is a bit old but quite luxurious with victoria style
Goetz E. Poslovni putnici Switzerland, 19. kolovoza 2014.
Great experience

Rooms, Service, Kitchen
9,7
Great!
I G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. kolovoza 2014.
Nice hotel for family

Shuttle servive to mall, nice pool, great breakfast
10
Have a wonderful stay
Fakrudin F. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. kolovoza 2014.
Pleasant Holiday

Clean, Comfortable and Good Location
9,3
Our stay at Jw Marriot was very pleasant and nice.
Oscar I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. kolovoza 2014.
excellent

comfort, luxury, location
9,7
Everything were excellent, nothing to complain about.
Kusdy M. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 31. srpnja 2014.
Sebaiknya kamar merokok Ditiadakan

Letak strategis, Value for money,
5,7
Kurang menyenangkan ruangan smoking, sebaiknya hotel bebas asap rokok
Fira S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. srpnja 2014.
Nice

Food,service and shuttle
8,7
Everything is okay
Andre O. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. srpnja 2014.
Fun 2 days in Surabaya

Clean enough, children pool, breakfast is not too crowded
9,3
During our stay, the pool is relaxed. My daughter like to swim a lot so we are asking to get a pool view. No problem spotted except the breakfast was relocated from the Pavillion, which has a smaller location, to the ballroom on the 2nd floor. Unfortunately the air conditioner at the ballroom was not clean, so it got some spills to the table below it, but the captain took care of it before I see the problem, so kudos.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Luksuzni salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazenJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestoranJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvoranaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pub/salonJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PogledJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji


AS-AGWEB-3A03