ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kalim Beach Place

322/3 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kalim Beach Place Phuket - Gostinjska soba Kalim Beach Place Phuket - Bazen Kalim Beach Place Phuket - Bazen Kalim Beach Place Phuket - Bazen Kalim Beach Place Phuket - Predvorje Kalim Beach Place Phuket - Bazen Kalim Beach Place Phuket - Bazen Kalim Beach Place Phuket - Predvorje Kalim Beach Place Phuket - Restoran Kalim Beach Place Phuket - Restoran Kalim Beach Place Phuket - Restoran Kalim Beach Place Phuket - Interijer hotela Kalim Beach Place Phuket - Gostinjska soba Kalim Beach Place Phuket - Interijer hotela Kalim Beach Place Phuket - Kupaonica Kalim Beach Place Phuket - Kupaonica
Kalim Beach Place Phuket - Kupaonica Kalim Beach Place Phuket - Kupaonica Kalim Beach Place Phuket - Gostinjska soba Kalim Beach Place Phuket - Kupaonica Kalim Beach Place Phuket - Balkon/terasa Kalim Beach Place Phuket - Posao Centar Kalim Beach Place Phuket - Recepcija Kalim Beach Place Phuket - Gostinjska soba Kalim Beach Place Phuket - Gostinjska soba Kalim Beach Place Phuket - Gostinjska soba Kalim Beach Place Phuket - Gostinjska soba Kalim Beach Place Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 176recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (176)
Razvrstati po:
Jorge P. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 27. siječnja 2015.
Terrible smell all over the hotel. Very dirty.
3
Not good at all
Bee G. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 25. siječnja 2015.
staffs are very well performed,helpful and caring.

simple and nice.
8
Good and helpful manager with human touch.
Beau M. Solo putnici United States of America, 23. siječnja 2015.
The room smeld like raw sewage.
2
I opened the window and used a bug net for the night. First thing in the morning I left to find another hotel.
Stacey A. Solo putnici New Zealand, 19. siječnja 2015.
Quite, good location

Quite, great location, across from the beach
8
The hotel was good but there was another building being built so it was dusty and noise.
Abdela Y. Solo putnici United States of America, 4. siječnja 2015.
For family time

Cleanliness, staff, quietness
8,3
I only stayed for one night. It's away from the action, so if you like a quiet time, clean rooms and friendly staff this is the place.
Bokeum B. Parovi South Korea, 28. studenog 2014.
Nice hotel, currently surrounded by construction

swimming pool, large clean room, nice bed
8,3
This would have been a nice relaxing and private stay if it weren't for the construction that starts at about 7am each day in the surrounding area. Also there aren't many restaurants nearby. We ate breakfast at a 7-11. :(
Nersi S. Parovi United Kingdom, 6. studenog 2014.
Clean Cozy Hotel.

Very clean. Newly built hotel. Quiet at night. better suited for business travellers.
8,3
The hotel is situated at the far end of Patong, which suited us fine. Rooms were clean and tidy. Frontdesk staff were helpful, but spoke very little English. Pool was very nice. Restaurant is off site across the road. Breakfast which was included was very limited and portion sizes were tiny. Major construction ongoing and we could not enjoy the pool. And were surrounded by onlooking builders. Power lines pass right outside the front door and the buzzing of high voltage electric cables was very off putting. The hotel would be best suited for business travellers on a budget. Overall..... not bad!
Upen J. Obitelji sa malom djecom India, 18. rujna 2014.
we need to rush out of room on first morning.
2,7
Most scary experience I ever had. All my things socked in water and need to dry them up to use...coz of water coming out from celling.
Pierre L. Solo putnici France, 14. kolovoza 2014.
Kalim Beach Place
2
Unfriendliest staff ever. Don't say hello don't smile. The size of room is half of what is announced. Staff don't admit responsibility, keeping saying : Dishonest ! Noisy due to works around. Bad smell. Water cuts.Run
Ken D. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 15. travnja 2014.
Surpassed my expectations

Pool , location , modern
8,7
The only downer was it was up a driveway other than that surpassed my expectations Modern clean rooms , wifi , and very close to patong beach . Very nice quiet stay . Family loved it

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kalim Beach Place PhuketKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - BazenKalim Beach Place Phuket - BazenKalim Beach Place Phuket - BazenKalim Beach Place Phuket - PredvorjeKalim Beach Place Phuket - BazenKalim Beach Place Phuket - BazenKalim Beach Place Phuket - PredvorjeKalim Beach Place Phuket - RestoranKalim Beach Place Phuket - RestoranKalim Beach Place Phuket - RestoranKalim Beach Place Phuket - Interijer hotelaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Interijer hotelaKalim Beach Place Phuket - KupaonicaKalim Beach Place Phuket - KupaonicaKalim Beach Place Phuket - KupaonicaKalim Beach Place Phuket - KupaonicaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - KupaonicaKalim Beach Place Phuket - Balkon/terasaKalim Beach Place Phuket - Posao CentarKalim Beach Place Phuket - RecepcijaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - KupaonicaKalim Beach Place Phuket - KupaonicaKalim Beach Place Phuket - KupaonicaKalim Beach Place Phuket - KupaonicaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Balkon/terasaKalim Beach Place Phuket - PogledKalim Beach Place Phuket - Balkon/terasaKalim Beach Place Phuket - PredvorjeKalim Beach Place Phuket - PredvorjeKalim Beach Place Phuket - RecepcijaKalim Beach Place Phuket - Rekreacijski sadržajiKalim Beach Place Phuket - PlažaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - BazenKalim Beach Place Phuket - Dvorana za fitnessKalim Beach Place Phuket - Spa centarKalim Beach Place Phuket - Sport i aktivnostiKalim Beach Place Phuket - Sport i aktivnostiKalim Beach Place Phuket - OkružjeKalim Beach Place Phuket - Sport i aktivnostiKalim Beach Place Phuket - SadržajiKalim Beach Place Phuket - SadržajiKalim Beach Place Phuket - PlažaKalim Beach Place Phuket - Sport i aktivnostiKalim Beach Place Phuket - Sport i aktivnostiKalim Beach Place Phuket - Sport i aktivnostiKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska sobaKalim Beach Place Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08