Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Karibia Boutique Hotel

JL.Timor Block J No.I -IV, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Karibia Boutique Hotel Medan - Kafić Karibia Boutique Hotel Medan - Kafić Karibia Boutique Hotel Medan - Gostinjska soba Karibia Boutique Hotel Medan - Interijer hotela Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon Karibia Boutique Hotel Medan - Recepcija Karibia Boutique Hotel Medan - Recepcija Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon Karibia Boutique Hotel Medan - Spa centar Karibia Boutique Hotel Medan - Spa centar Karibia Boutique Hotel Medan - Spa centar Karibia Boutique Hotel Medan - Plesna dvorana Karibia Boutique Hotel Medan - Soba za sastanke Karibia Boutique Hotel Medan - Sadržaji Karibia Boutique Hotel Medan - Restoran Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon
Karibia Boutique Hotel Medan - Plesna dvorana Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon Karibia Boutique Hotel Medan - Gostinjska soba Karibia Boutique Hotel Medan - Kafić Karibia Boutique Hotel Medan - Gostinjska soba Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon Karibia Boutique Hotel Medan - Soba za sastanke Karibia Boutique Hotel Medan - Soba za sastanke Karibia Boutique Hotel Medan - Kafić Karibia Boutique Hotel Medan - Soba za sastanke Karibia Boutique Hotel Medan - Plesna dvorana
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 119
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 725recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (725)
Razvrstati po:
Eric H. Poslovni putnici Indonesia, 21. kolovoza 2015.
improved

the room, the location & their services
7,7
Good, i am surprised that they already that big & improve the services
Prijavi ovu recenziju
Noor J. Solo putnici Malaysia, 20. kolovoza 2015.
Cozy

Cozy
8
Great stay!
Prijavi ovu recenziju
Anton W. Poslovni putnici Indonesia, 16. kolovoza 2015.
Great location. Low budget

Close to airport train station. In the mid of the medan city. Behind the newest mall in town. All just a walking distance
8,7
It s a new hotel. So everything is just new. The room,the facilities, etc. It s easily access to food place, cafe, local and intl food. It s so close to the airport train link. Hotel is small so it is not suitable for spending days inside hotel. If you re on a honeymoon, pls just check in another one.
Prijavi ovu recenziju
David A. Poslovni putnici Indonesia, 13. kolovoza 2015.
Strategic location

Location - Food - WIFI
7,7
Overall is Good but this hotel have a noisy sound from their utilities equipment such as Outdoor for AC, and the view from the room all is dark.
Prijavi ovu recenziju
Grace W. Parovi Singapore, 12. kolovoza 2015.
Value for Money

conveniently located with reasonable rate.
9
The hotel near the train station and is within walking distance to the Lotte shopping mall. Good service by friendly staff and the room is spacious and very clean.
Prijavi ovu recenziju
Noor J. Solo putnici Malaysia, 11. kolovoza 2015.
Comfort hotel

Fast check in
7,7
I booked superior room. The room was definitely comfort and cozy. Just it will be nicer if the room facing the roadside, not the inner block and quit dark. Maybe my next stay i'll ask for that.. Overall it was a pleasant stay at Karibia and will stay there again :-) Horas!
Prijavi ovu recenziju
Khuay K. Parovi Singapore, 8. kolovoza 2015.
Next to the Mall

Location, Breakfast and Friendly Staff
7,3
The location is good but do not visit the spa. It is offers special service and not suitable for people who wants a proper massage.
Prijavi ovu recenziju
Ching W. Poslovni putnici Malaysia, 3. kolovoza 2015.
Location, Location, Location

Location, 24 hours cofe, near to Train station
7,3
Prijavi ovu recenziju
Yustri Y. Parovi Indonesia, 2. kolovoza 2015.
Fine but a little bit disappointed

close to the big Mall (Lotte Mart) and Merdeka Walk and also close to the Train station
6,7
Fine. I don't like the bed. It was too hard, No hair dryer and fridge inside the room. The security that helped me carry our luggages was kinda rude too. He break it but didn't say anything about it. Even to say “sorry”. But I like the night club they have. Comfortable and clean. The staffs are very friendly too, Nice welcome drink as well.
Prijavi ovu recenziju
Peng W. Poslovni putnici Malaysia, 29. srpnja 2015.
Good value for money in good location

Price, location, comfort
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Karibia Boutique Hotel MedanKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - Interijer hotelaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - RecepcijaKaribia Boutique Hotel Medan - RecepcijaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Spa centarKaribia Boutique Hotel Medan - Spa centarKaribia Boutique Hotel Medan - Spa centarKaribia Boutique Hotel Medan - Plesna dvoranaKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - RestoranKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Plesna dvoranaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04