ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Karibia Boutique Hotel

JL.Timor Block J No.I -IV, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Karibia Boutique Hotel Medan - Kafić Karibia Boutique Hotel Medan - Kafić Karibia Boutique Hotel Medan - Gostinjska soba Karibia Boutique Hotel Medan - Interijer hotela Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon Karibia Boutique Hotel Medan - Recepcija Karibia Boutique Hotel Medan - Recepcija Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon Karibia Boutique Hotel Medan - Spa centar Karibia Boutique Hotel Medan - Spa centar Karibia Boutique Hotel Medan - Spa centar Karibia Boutique Hotel Medan - Plesna dvorana Karibia Boutique Hotel Medan - Soba za sastanke Karibia Boutique Hotel Medan - Sadržaji Karibia Boutique Hotel Medan - Restoran Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon
Karibia Boutique Hotel Medan - Plesna dvorana Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon Karibia Boutique Hotel Medan - Gostinjska soba Karibia Boutique Hotel Medan - Kafić Karibia Boutique Hotel Medan - Gostinjska soba Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/salon Karibia Boutique Hotel Medan - Soba za sastanke Karibia Boutique Hotel Medan - Soba za sastanke Karibia Boutique Hotel Medan - Kafić Karibia Boutique Hotel Medan - Soba za sastanke Karibia Boutique Hotel Medan - Plesna dvorana
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 119
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 640recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (640)
Razvrstati po:
Yungdy C. Poslovni putnici Indonesia, 22. veljače 2015.
Weekend Getaway

cleanliness, close to mall and quiet
7
Quick and comfortable. Close totrain station and mall.
Yu P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. veljače 2015.
Prime location

Value for money
6,7
Good
Dedy N. Parovi Indonesia, 16. veljače 2015.
good hotel

nice room, good location, nice food
8,3
Kaan Y. Poslovni putnici Malaysia, 5. veljače 2015.
Wifi cannot be use on ISO8 since ISO8 upgraded.

Location ok.
5,3
Not value for money
Dennis S. Parovi Netherlands, 24. siječnja 2015.
Karibia Hotel

Location, price, location
8,3
Great stay, near Center Point mall/Merdeka Walk/Train station, Helpfull staff
Mutia B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. siječnja 2015.
not worth the money
2
Must be joking being rated a 4* hotel..! Really. Not even closed to a 3* star hotel. My husband, 13 month old baby boy n I stayed in their exclusive room for 2 days. It was such a big mistake n a big disappointment. Entering the bathroom the 1st thing we got was an unpleasant stale smell as in a choking closet with the water not clean enough it showed rusty colour. It stayed that way all thru out our stay there. Horrible.! Breakfast was not at all up to a 4* hotel standard like ive been alot. It is so strange a 4* hotel being surrounded by old town houses/shops...Just not appropriate...
Suwignyo P. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 5. siječnja 2015.
the noisy hotel

location only
4,3
I am very disappointed as the room where we stayed in measure 70 dB in the middle of the night. That number is way beyond normal, comfortable and legal limit. When we asked to be moved, we figured out that this hotel does not have a manager on duty present.
Eldifonso C. Poslovni putnici Philippines, 28. prosinca 2014.
Wonderful

Cleanliness, professional staff & location
8,3
Good
Jimmi C. Parovi Indonesia, 26. prosinca 2014.
location center at town and surrounded by mall

location, cafe, mall
6
My stay was good.
Gavin L. Solo putnici Indonesia, 22. prosinca 2014.
great stay

location, service, cleanliness
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Karibia Boutique Hotel MedanKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - Interijer hotelaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - RecepcijaKaribia Boutique Hotel Medan - RecepcijaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Spa centarKaribia Boutique Hotel Medan - Spa centarKaribia Boutique Hotel Medan - Spa centarKaribia Boutique Hotel Medan - Plesna dvoranaKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - RestoranKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Plesna dvoranaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3C05