Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Karibia Boutique Hotel

JL.Timor Block J No.I -IV, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 852recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (852)
Razvrstati po:
Norhafizi O. Poslovni putnici Malaysia, 13. svibnja 2016.
Overall good ..
5,7
Overall good only the room too small ..
Chua L. Parovi Singapore, 10. svibnja 2016.
Food
4,7
Breakfast is disappointing.
Takaharu H. Solo putnici Japan, 3. svibnja 2016.
Convenient location
6,3
Convenient location, clean and good value for money. It is located near by train station. Shopping mall, Centre Point is next to the building. Hotel is very clean. I think I can't ask for more. Oh, there was no swimming pool though there is a gym. Over all very good hotel.
Prabowo S. Poslovni putnici Indonesia, 13. travnja 2016.
Efficient Business Hotel
4,7
This is a true business hotel. Location is superb, as it is just a walk to the airport railway station, as well as huge mall. If you are looking for a holiday hotel, look somewhere else.
Marlix L. Poslovni putnici Indonesia, 7. travnja 2016.
Good location
4,3
Good location Breakfast could be better Room smell like cheap car perfume I use to stay when they first open, now seem aging
Erik T. Poslovni putnici Indonesia, 6. travnja 2016.
ok
4
ok
Woei P. Poslovni putnici Singapore, 6. travnja 2016.
Over rated
3,7
Location is good, room is also clean in general. Staff are not really helpful or friendly. Air conditioning unit leaking, no refrigerator in the room. Very noisy at night, not sure where the heavy music from thou.
Nik K. Solo putnici Malaysia, 2. travnja 2016.
Uncomfortable
3,3
Not as expected. Bad toilet. Slow aircond.
Christine W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 31. ožujka 2016.
bad services
3
I choose this hotel because the location is very good. But i'm so shock when i saw some cockroaches walk on walls, room 526. I told the staff that i want to change room but they just came with baygon to kill the cockroaches, they said no more room because it's full. I still want to change the room and the hotel staff looked unhappy. The next day they gave us a new room, but by we can hear the sound of a very buzzing exhaust fan, it's make us dizzy. 4 star hotel? i'm not sure
Puspita P. Poslovni putnici Indonesia, 29. ožujka 2016.
NICE ROOM
6,3
QUITE & CLEAN, LOCATION IS OK
1 od 1 recenzija
Karibia Boutique Hotel MedanKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Spa centarKaribia Boutique Hotel Medan - Plesna dvoranaKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - RecepcijaKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - RecepcijaKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02