Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Karibia Boutique Hotel

JL.Timor Block J No.I -IV, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 801recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (801)
Razvrstati po:
Edy Z. Poslovni putnici Indonesia, 13. veljače 2016.
Good location but overall is so so.

Good location, good interior, friendly staff
6,7
Prijavi ovu recenziju
Rizal S. Solo putnici Indonesia, 7. veljače 2016.
Great Location

Great location, cheap price and comfortable room
6,7
Prijavi ovu recenziju
Norlida R. Poslovni putnici Malaysia, 4. veljače 2016.
Ok

The mall behind the hotel
5,7
Prijavi ovu recenziju
Su Y. Solo putnici Malaysia, 31. siječnja 2016.
location covenient

Comfort
4,3
Prijavi ovu recenziju
Yuliswati N. Poslovni putnici Indonesia, 30. siječnja 2016.
good

friendly, clean , reasonable price
8,3
good
Prijavi ovu recenziju
Ferdiyan S. Parovi Indonesia, 11. siječnja 2016.
Rude frontdesk staff, noisy, non functioning wifi

convenient location
6,3
I've stayed here several times already, however this last visit was not as pleasant as before. The front desk staff is rude and does not show courtesy at all. When I ordered room service for a late snack, they asked for cash, as usual, I always asked to put it in the hotel bill and it should not be a problem as they have opened my card anyway. after long discussion, they keep on insisting that I paid cash. Fortunately I still have some cash on me, lesson: have some cash when ordering late night snack. The room is also noisy as they are doing some repairs, wi-fi is also useless (slow as molasses). This stay is not one of my good stays in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Eddy L. Parovi Indonesia, 10. siječnja 2016.
DISAPOINTED!!

FOOD, LOCATION
4,7
i was expecting to have a king size bed since i ordered the executive rooms and in the system it says executive rooms provide bathtub. and what i got is a room with 2 single seperate bed and there is no bathtub and the refrigerator also cant even freeze the water.
Prijavi ovu recenziju
Setiawan L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 4. siječnja 2016.
Good hotel

Staff are good, room are clean , service good
10
Good
Prijavi ovu recenziju
Yul H. Poslovni putnici South Korea, 2. siječnja 2016.
Good Location but disappointed

Location, Club, Value for Money
6,3
It is located near Centre Point Mall, it only takes 2minutes walk. This is one of an advantage to looking for hotel near centre point mall. The club carribean located in 6th floor is also clean and good. However, people who staying room under the club or near the club must suffer noise.
Prijavi ovu recenziju
Noor J. Solo putnici Malaysia, 30. prosinca 2015.
Comfortable

Great one
7,3
Feel Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Karibia Boutique Hotel MedanKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - Interijer hotelaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - RecepcijaKaribia Boutique Hotel Medan - RecepcijaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Spa centarKaribia Boutique Hotel Medan - Spa centarKaribia Boutique Hotel Medan - Spa centarKaribia Boutique Hotel Medan - Plesna dvoranaKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - RestoranKaribia Boutique Hotel Medan - SadržajiKaribia Boutique Hotel Medan - RestoranKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Plesna dvoranaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - Gostinjska sobaKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/salonKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - KafićKaribia Boutique Hotel Medan - Soba za sastankeKaribia Boutique Hotel Medan - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07