Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kata Palm Resort & Spa (Kata Palm Resort)

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kata Palm Resort & Spa Phuket - Interijer hotela Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Kata Palm Resort & Spa Phuket - Bazen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Bazen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Bazen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Bazen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Dječji klub
Kata Palm Resort & Spa Phuket - Bazen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Spa centar Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pogled Kata Palm Resort & Spa Phuket - Sadržaji Kata Palm Resort & Spa Phuket - Sport i aktivnosti Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restoran Kata Palm Resort & Spa Phuket - Bazen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Bazen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restoran Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restoran Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pogled Kata Palm Resort & Spa Phuket - Bazen
Područje Kata Broj soba: 184
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 1243recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1243)
Razvrstati po:
Peter B. Parovi Australia, 28. lipnja 2015.
Pool access room worth the upgrade

Value for money; pool access; Staff
7,7
We used Kata Palms as a base for our golfing holiday in Phuket. We got a good on-line deal while booking and the hotel was adequate for our purposes. The room was fine and food OK. Staff were also relatively friendly.
Peter B. Parovi Australia, 28. lipnja 2015.
Good base from which to see island

Room, pool and restaurant staff
7,3
We used Kata Palms as a base from which to see Phuket at the start of our backpacking holiday in SE Asia. It was a comfortable and relaxing place to stay. Beware of the mosquitoes though.
Peter B. Parovi Australia, 27. lipnja 2015.
Comfortable place to stay.

Pool; pool bar; food
7,7
We used the hotel to catch up with family and friends. All in all, a comfortable place to stay, which represented good value for money.
Carol L. Parovi Singapore, 27. lipnja 2015.
Noisy and crowded

Location is good but thats all to it.
5,7
Check in was very slow. Pool is crowded even though it is low season, and many mosquito. Breakfast was poor quality, feel like a refugee camp. Check out was again very slow. For this price a much better resort quality is expected.
Dean R. Parovi United Kingdom, 26. lipnja 2015.
Was just ok

Nice room, pool nice, location ok
5,3
Was ok plenty places to eat
Naomi C. Parovi Canada, 24. lipnja 2015.
wonderful!

cleaning staff, pool, free breakfast
8,7
Great! Working on the check in and check out is my only suggestion. This must be done quicker and more officiently.
Roger H. Solo putnici United Kingdom, 22. lipnja 2015.
Family location

Location, Parking and Room size
7
This is a big hotel on a small plot and its a favourite of tour companies and families. Breakfast is ok nothing great and get there early as it turns into a battle of strongest later in the morning
Georgina S. Parovi United Kingdom, 20. lipnja 2015.
Fantastic

The staff, the hotel, the room
9
Cima K. Solo putnici United States of America, 19. lipnja 2015.
Great kata hotel

Nice rooms location pool
7,3
Nice place great location most female staff were excellent male staff ok brake asthma ok too much rice dishes Room decor needs up dating
Luis B. Solo putnici Spain, 10. lipnja 2015.
Good sleeping & trading hotel

Room, Staff and locación
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaKata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaKata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaKata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaKata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaKata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaKata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaKata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaKata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaKata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaKata Palm Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaKata Palm Resort & Spa Phuket - BazenKata Palm Resort & Spa Phuket - BazenKata Palm Resort & Spa Phuket - BazenKata Palm Resort & Spa Phuket - BazenKata Palm Resort & Spa Phuket - Dječji klubKata Palm Resort & Spa Phuket - BazenKata Palm Resort & Spa Phuket - Spa centarKata Palm Resort & Spa Phuket - PogledKata Palm Resort & Spa Phuket - SadržajiKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport i aktivnostiKata Palm Resort & Spa Phuket - RestoranKata Palm Resort & Spa Phuket - BazenKata Palm Resort & Spa Phuket - BazenKata Palm Resort & Spa Phuket - RestoranKata Palm Resort & Spa Phuket - RestoranKata Palm Resort & Spa Phuket - PogledKata Palm Resort & Spa Phuket - BazenKata Palm Resort & Spa Phuket - PogledKata Palm Resort & Spa Phuket - RestoranKata Palm Resort & Spa Phuket - IgrališteKata Palm Resort & Spa Phuket - RecepcijaKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport i aktivnostiKata Palm Resort & Spa Phuket - OkružjeKata Palm Resort & Spa Phuket - RecepcijaKata Palm Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6A06