Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Katathani Phuket Beach Resort

14 Kata Noi Road, Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Vrt Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restoran Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restoran Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restoran Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Vrt Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Okružje Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Vrt Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Balkon/terasa Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Okružje Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Sadržaji Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Igralište Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Trgovine Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Plaža Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen
Područje Kata Broj soba: 480

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1394recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (1394)
Razvrstati po:
Tak Y. Parovi United States of America, 30. srpnja 2015.
A Neat Experience!

Breakfast at Katathani was nice. It served as a good start of the days during our stay. The hotel was right by the beach. We could walk down for a sun bath or a swim anytime we want.
8
Prijavi ovu recenziju
Shou Y. Grupe Singapore, 13. srpnja 2015.
Love the privacy of the resort

Private beach, staff performance, cleanliness
8,3
Pros: Love the private beach; Staff performance was good; Some food and massage options located within walking distance from the resort; Great tailor along the same stretch as well Cons: Aircon can be fatally cold; Wifi does not reach room; Food was not fantastic and definitely has a huge room for improvement
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline T. Parovi Australia, 12. srpnja 2015.
Great place to chill out

Beautiful Beach, A good selection of restaurants and bars, well secured and exclusivity
8,3
Our stay was only for 3 days. Upon arrival I wish we stayed an additional 2 days. We enjoyed the convenience of all the facilities as it was our intention to have an R&R break. The beach is amazing and so is the constant sea breeze when lying on a sun deck chair under the palm trees. You have the staff checking in on your if you would like to eat or drink. You do feel really pampered. What was surprising was that they also have their own staff offering services for foot massage and body massages alongside the pool area. The grounds are immaculate.
Prijavi ovu recenziju
Jonas L. Obitelji sa malom djecom Denmark, 4. srpnja 2015.
Bad service

location, divercity of options
4,7
Fantastic location. Room was not cleaned properly. Aircondition smelled a lot and when we mentioned the problem they where not wellcoming and gave the service needed. In other matters we did not meet the nice, wellcoming attitude you normally see everywhere else in Thailand. Bad experience. We will for sure not visit this place again.
Prijavi ovu recenziju
Radha P. Parovi Australia, 29. lipnja 2015.
Great beach and close to Kata

Great beach, friendly staff, good location
7,3
Enjoyed every day on the beach (seasonal rip currents) but clean and waves to keep u entertained
Prijavi ovu recenziju
Bharath S. Parovi India, 28. lipnja 2015.
Katathani resort review

1. Privacy, 2. Comfort, 3. Hotel friendliness
8,7
Prijavi ovu recenziju
Tan A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. lipnja 2015.
Good view

pool, sea and garden
7,3
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
William S. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 24. lipnja 2015.
When in Phulket, stay at the Katathani

Location by the sea. It is quiet and peaceful. Great staff and service.
10
It was excellent. We had wished that we stayed longer though.
Prijavi ovu recenziju
Lily G. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 24. lipnja 2015.
Perfect hotel to get away from it all!

Location on the beach cannot be beat! Comfortable bed.. Pools and amenities.
9
Stayed 5 nights with my 2 20 something daughters and had a wonderful time. Mornings on the beach, lunch by the pool and shopping in the afternoon. Lovely people, close to everything but not hectic and sketchy like Patong. Will definitely go back!
Prijavi ovu recenziju
Tay A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. lipnja 2015.
exciting stay at kathatani

its facilities and ambience
7,7
great
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Katathani Phuket Beach Resort PhuketKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - OkružjeKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Balkon/terasaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - OkružjeKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SadržajiKatathani Phuket Beach Resort Phuket - IgrališteKatathani Phuket Beach Resort Phuket - TrgovineKatathani Phuket Beach Resort Phuket - PlažaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dječji klubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dječji klubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - PogledKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dječji klubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dječji klubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dječji klubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dječji klubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dječji klubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dječji klub


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05