Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Katathani Phuket Beach Resort

14 Kata Noi Road, Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Vrt Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restoran Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restoran Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restoran Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Vrt Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Okružje Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Vrt Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Bazen Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Balkon/terasa Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Dječji klub Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Okružje Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Sadržaji Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Igralište Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Trgovine Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Plaža
Područje Kata Broj soba: 480

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1340recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (1340)
Razvrstati po:
Phodchara K. Grupe Thailand, 24. travnja 2015.
The best location in Phujet

Location, ,
10
Shing V. Parovi Hong Kong, 10. travnja 2015.
Good experience

Good location, nice private beach, nice environment
9,3
John P. Obitelji sa malom djecom Canada, 9. travnja 2015.
Family with small children

Location, Food, Staff
10
Richard J. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 1. travnja 2015.
Great location

beach, pool and relaxing atmosphere
7,7
The hotel is on a wonderful beach with clear water and soft sand. The hotel itself is very pleasant, fairly large and thus quite quiet, which was great. The rooms were a little 'rough around the edges', even though they had been recently upgraded. The finishing of them was poor with misaligned door frames, splintered unvarnished wood, dirty baths and showers, etc. Having said that, we thoroughly enjoyed our stay and would likely return.
Jon V. Parovi Australia, 28. ožujka 2015.
Very nice but no free WiFi?

Location. Massive comfy bed. Pools and beach
8,7
Very nice and happy overall but in room WiFi for a 5 star hotel resort should really be free
Alex W. Obitelji sa malom djecom China, 27. ožujka 2015.
Some workers are not good

some swiMiming pools
6,7
give us not a correct room.
Olga K. Obitelji sa malom djecom Russia, 26. ožujka 2015.
I wasn't satisfied with this hotel.I won't back.

Locations.
3,3
It wasn't good. Old and not clean. In the room terrible smell of dump. Bed are horrible. Mattress is very soft. I couldn't feel mattress. Pillow are filled lumps:( sheets with yellow spots. Smoking area every where. Around kids swimming pool also. When i complained it's wasn't help. My kid continued
Zheng L. Solo putnici China, 26. ožujka 2015.
Beautiful beach

The beach is nice
9,3
Jeffrey C. Parovi United States of America, 24. ožujka 2015.
A Great Experience in Phuket

1. The hotel and the beach were very clean. 2. I thought that the staff were very friendly and helpful. 2. The view from the ocean view rooms was great.
9,3
My stay was fantastic. The beach was private and very clean. Our room was very clean and comfortable. The staff were friendly and helpful. I have lived in Thailand for over 6 years. This was my first trip to Phuket. I had avoided coming to Phuket based on all of he negative feedback about the high prices, local scams, and generally unfriendly people. I was pleasently surprised by what I had experienced. The hotel shelters you from many of the negative aspects of Phuket. You can easily spend your entire holiday at the resort. If you wanted to leave the resort to sightsee or explore other activities, the hotel does a great job of providing you with options that you can trust and afford. I would definitely recommend this hotel for anyone who would like to visit Phuket, but avoid the scams and hassles that are often associated with it.
Riccardo D. Parovi China, 23. ožujka 2015.
Classy

Not too busy, great junior suites, ambiance
10
Very relaxing, close to Kata beach, which is very crowded, but far enough away to be quiet. Great swimming pools and breakfast was excellent

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Katathani Phuket Beach Resort PhuketKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - OkružjeKatathani Phuket Beach Resort Phuket - VrtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Balkon/terasaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Dječji klubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - OkružjeKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SadržajiKatathani Phuket Beach Resort Phuket - IgrališteKatathani Phuket Beach Resort Phuket - TrgovineKatathani Phuket Beach Resort Phuket - PlažaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BazenKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestoranKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Restoran


AS-AGWEB-3B06