Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Keio Plaza Hotel

2-2-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, Shinjuku, Tokyo, Japan 160-8330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Keio Plaza Hotel Tokyo - Eksterijer hotela Keio Plaza Hotel Tokyo - Ulaz Keio Plaza Hotel Tokyo - Predvorje Keio Plaza Hotel Tokyo - Predvorje Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba
Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Pogled Keio Plaza Hotel Tokyo - Pogled Keio Plaza Hotel Tokyo - Pogled Keio Plaza Hotel Tokyo - Bazen Keio Plaza Hotel Tokyo - Bazen
Područje Shinjuku Broj soba: 1436
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2018recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2018)
Razvrstati po:
Catherine S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2015.
room very old. No staff helping. not satisfied

good location.
4,7
frankly speaking, first time open the room door.. Room looks very Old! not comparable with huge Lobby! and not as i imagine. A big dissapointment. Only good location can make me satisfied with it.
Adrian L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. srpnja 2015.
Not up to mark for service

location; room size for Plaza premier and cleanliness
7
sadly bad. Service lines ( concierge, bell and front desk ) never pick up calls. Questionable policies on checkout timing especially for a "family" branded hotel.
Zuoshi W. Obitelji sa odraslom djecom China, 22. srpnja 2015.
good

location, shopping, and room space
8,3
nice to stay
Khim W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. srpnja 2015.
one stop hotel, it has everything.

nice room, great location,n conenient
8
value for money, full satisfaction.
Amirudin L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Good location.. Very strategic

Good location , good service and near to everywhere
6,7
Very pleasant . As we always stay here when we come to tokyo because its very easy to go shop ., looking for some food or go anywhere :)
Wai S. Obitelji sa malom djecom China, 17. srpnja 2015.
Thanks for the hospitality!

Services, Location
10
I am really impressed to their services. I lost my tablet on the shuttle bus heading to airport . They are so kind and assist me to contact the lost and found center. My tablet is coming.
Raymond M. Solo putnici United States of America, 16. srpnja 2015.
Great Hotel in a Great Area

Room, Service, Location
9,7
This it truly the best place to stay in Shinjuku if you are looking for quality location and price.
Fanny T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. srpnja 2015.
Hotel with good location in Shinjuku

This hotel have complete facilities, good location & comfortable room.
7
Pahl B. Grupe Malaysia, 12. srpnja 2015.
A must-stay!

The service, cleanliness, and location
10
It was absolutely wonderful! The next time I visit Tokyo, I hope to sty there again(:
Surakan J. Obitelji sa malom djecom Thailand, 11. srpnja 2015.
Good for Disneyland traveller

Airport limousine bus stop, Disney resort shuttle bus, close to Shinjuku shopping area
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Keio Plaza Hotel TokyoKeio Plaza Hotel Tokyo - Eksterijer hotelaKeio Plaza Hotel Tokyo - UlazKeio Plaza Hotel Tokyo - PredvorjeKeio Plaza Hotel Tokyo - PredvorjeKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - PogledKeio Plaza Hotel Tokyo - PogledKeio Plaza Hotel Tokyo - PogledKeio Plaza Hotel Tokyo - BazenKeio Plaza Hotel Tokyo - BazenKeio Plaza Hotel Tokyo - Dvorana za fitnessKeio Plaza Hotel Tokyo - Dvorana za fitnessKeio Plaza Hotel Tokyo - Dvorana za fitnessKeio Plaza Hotel Tokyo - SadržajiKeio Plaza Hotel Tokyo - Plesna dvoranaKeio Plaza Hotel Tokyo - Interijer hotelaKeio Plaza Hotel Tokyo - Interijer hotelaKeio Plaza Hotel Tokyo - TrgovineKeio Plaza Hotel Tokyo - Luksuzni salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Luksuzni salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Luksuzni salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Luksuzni salonKeio Plaza Hotel Tokyo - RecepcijaKeio Plaza Hotel Tokyo - Interijer hotelaKeio Plaza Hotel Tokyo - RecepcijaKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - Rekreacijski sadržajiKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04