Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Keio Plaza Hotel

2-2-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, Shinjuku, Tokyo, Japan 160-8330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Keio Plaza Hotel Tokyo - Eksterijer hotela Keio Plaza Hotel Tokyo - Ulaz Keio Plaza Hotel Tokyo - Predvorje Keio Plaza Hotel Tokyo - Predvorje Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba
Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska soba Keio Plaza Hotel Tokyo - Pogled Keio Plaza Hotel Tokyo - Pogled Keio Plaza Hotel Tokyo - Pogled Keio Plaza Hotel Tokyo - Bazen Keio Plaza Hotel Tokyo - Bazen
Područje Shinjuku Broj soba: 1436
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2080recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2080)
Razvrstati po:
Chenhsi H. Solo putnici Taiwan, 23. kolovoza 2015.
You can have a better choice than here!

Room was clean but pretty small. Staffs were nice and kind.
7
Well, I booked a 250 USD/night room which is pretty small. The hotel is located at 都廳前 station(less than 5min walk), not 新宿(about 10-15min walk). I think I didn't value my money.... I could have a better choice with the money I spent here.
Prijavi ovu recenziju
Arunee S. Grupe Thailand, 21. kolovoza 2015.
Perfect choice to stay in Tokyo

Great accommodation and cleanliness, location, and service
10
Our room is so big, comfortable, clean, and neat. The staffs were very nice and helpful. Hotel location offers the most convenient and easiest access to the metro, eatery places, and shopping.
Prijavi ovu recenziju
Marcus O. Poslovni putnici Netherlands, 20. kolovoza 2015.
Efficient hotel at convenient location.

Close to Shinjuku station. Efficient.
7,7
I stayed here before, this time I went for a more expensive room and I got even an upgrade when I checked in. These new rooms are very nice, modern feeling. Unfortunately I could not see mount Fuji as Tokyo government building is right in front of it. It is close to Shinjuku station, but not that close to a metro station. Finding the right station in Shinjuku is almost impossible for a non native non Japanese speaking traveler. The bus for airport stops at the hotel. Rooms were clean, but it is a very impersonal hotel. You don't see staff a lot. But everything is working fine. If you want personal attention, this is not your hotel, if you want an efficient hotel where everything works, Keio is great.
Prijavi ovu recenziju
Supoj C. Obitelji sa malom djecom Thailand, 18. kolovoza 2015.
Great services

Excellent services, large room pace and not too far from Shinjuku station
8,3
Prijavi ovu recenziju
Yuk P. Parovi Hong Kong, 14. kolovoza 2015.
Located in the centre of the city

Very good location.
8,7
It's near JR station. A 24-hour convenience shop located at 2/f makes buying daily stuffs so easy. The highway bus to the airport may set off from the hotel if you book in advance. So you may shop until the last minute and go back to pick up your luggage to the airport without any problems.
Prijavi ovu recenziju
Jaehyun S. Poslovni putnici South Korea, 9. kolovoza 2015.
Good

clean
9
good
Prijavi ovu recenziju
Cheng B. Solo putnici Singapore, 7. kolovoza 2015.
Different staff telling me different things

Love the rooms, the area and the convenience.
7
This time was a bit disappointing. Supposedly to stay 2 nites but in the end I added another nite separately all via Agoda. 1 of the male receptionist insisted that I have to leave the room by 11am and not allowing me to stay in the room until my next room for my second booking is ready. So he told me to leave my luggage behind so they will put in the new room for me but I have to leave the old room by 11am. But the next morning I overslept a bit and the next receptionist told me I can stay in until my next room is ready. So I was confused with what is the correct procedure in terms of changing room. I tot the latter is how it's done. But becos I tot I have to leave the room by 11am hence I made an appointment at 12 noon. I could have slept in longer that morning. Very disappointed with this incident.
Prijavi ovu recenziju
Fei P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. kolovoza 2015.
Check out time is too early.

Location
7,7
Prijavi ovu recenziju
Racha S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 4. kolovoza 2015.
only location staff rude and useless room tiny old

Only location
4,3
Very disappointed will never ever go back
Prijavi ovu recenziju
Nuttawut P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 4. kolovoza 2015.
Exellent

excellent location exellent services good cleaning
10
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Keio Plaza Hotel TokyoKeio Plaza Hotel Tokyo - Eksterijer hotelaKeio Plaza Hotel Tokyo - UlazKeio Plaza Hotel Tokyo - PredvorjeKeio Plaza Hotel Tokyo - PredvorjeKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - Gostinjska sobaKeio Plaza Hotel Tokyo - PogledKeio Plaza Hotel Tokyo - PogledKeio Plaza Hotel Tokyo - PogledKeio Plaza Hotel Tokyo - BazenKeio Plaza Hotel Tokyo - BazenKeio Plaza Hotel Tokyo - Dvorana za fitnessKeio Plaza Hotel Tokyo - Dvorana za fitnessKeio Plaza Hotel Tokyo - Dvorana za fitnessKeio Plaza Hotel Tokyo - SadržajiKeio Plaza Hotel Tokyo - Plesna dvoranaKeio Plaza Hotel Tokyo - Interijer hotelaKeio Plaza Hotel Tokyo - Interijer hotelaKeio Plaza Hotel Tokyo - TrgovineKeio Plaza Hotel Tokyo - Luksuzni salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Luksuzni salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Luksuzni salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Luksuzni salonKeio Plaza Hotel Tokyo - RecepcijaKeio Plaza Hotel Tokyo - Interijer hotelaKeio Plaza Hotel Tokyo - RecepcijaKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - RestoranKeio Plaza Hotel Tokyo - Rekreacijski sadržajiKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salonKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06