ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Hotel Airport München

Terminalstrasse Mitte 20, Munich Internacionalna zračna luka, München, Njemačka 85356 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Airport München München - Predvorje Kempinski Hotel Airport München München - Recepcija Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Apartman Kempinski Hotel Airport München München - Apartman Kempinski Hotel Airport München München - Apartman Kempinski Hotel Airport München München - Apartman Kempinski Hotel Airport München München - Kupaonica
Kempinski Hotel Airport München München - Bife Kempinski Hotel Airport München München - Restoran Kempinski Hotel Airport München München - Bife Kempinski Hotel Airport München München - Restoran Kempinski Hotel Airport München München - Restoran Kempinski Hotel Airport München München - Restoran Kempinski Hotel Airport München München - Kafić Kempinski Hotel Airport München München - Spa centar Kempinski Hotel Airport München München - Bazen Kempinski Hotel Airport München München - Spa centar Kempinski Hotel Airport München München - Dvorana za fitness Kempinski Hotel Airport München München - Dvorana za fitness
Područje Munich Internacionalna zračna luka Broj soba: 389

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 180recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (180)
Razvrstati po:
Georg M. Poslovni putnici Iceland, 7. rujna 2014.
No Good at all!

Swimming Pool, Fitness and Location
6
Not good ! exception was the Fitness and Sauna!
Skye A. Parovi Australia, 4. rujna 2014.
Great place to stay after a long flight

Clean, friendly, Comfortable
9,7
This hotel was exactly what we needed after travelling for nearly 30 hours. The hotel is close to the airport and has direct access to it from terminal 1. Given that it is next an airport it is very sound proof. There is also a pool, pa & sauna. We didn't eat at the hotel as there is a bier garden, supermarket, mcdonalds, etc directly across from the hotel lobby. Staff were very friendly and were able to accommodate our request for an early check in. The room was spacious, bed was comfty and the bath tub was enormous!
Khalifa A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 29. kolovoza 2014.
old tired looking rooms & very basic

location to airport excellent
6,7
Even though we called in advance to book adjoining rooms for our family, we arrived with no connecting rooms available. Trainee at check-in then tried to charge us €60 extra per night to upgrade us to adjoining rooms! When we refused, she basically said she can't help us! We asked that hotel upgrade us free of charge as we made every effort to ensure our need was met. Then assistant manager got involved & miraculously found us adjoining rooms in our booked category. BUT when we saw the room, we were shocked that this hotel is 5* standard. Rooms are big but very tired & old looking. Bathrooms are also old & nothing to report about. Not even a kettle, cup or tea/coffee in sight. Apparently this is offered in a Deluxe room not Standard rooms but surely in 2014 a tea or coffee is a standard feature in all hotel rooms. Wifi is charged at €6 per hour or €18 per day. Wow! Disappointing again for a so called 5* hotel not to provide WiFi Complimentary to guests. Location to hotel is great but don't expect anything more than basic necessities. In my opinion, better try one of the other hotels near airport with better services & pay a few Euro to get to airport terminal on your day of departure.
Thomas P. Poslovni putnici United States of America, 20. kolovoza 2014.
Airprort Stayover

CHeck in Staff, Loacation, SPA/Gym
8,3
I was greeted by Sarah who made me feel welcome and a valued guest. The best part of the Kempinski is Sarah. Second is the location. However, I believe for the cost their should be complimentary coffee in the rooms.
Chieng N. Grupe Singapore, 17. kolovoza 2014.
Good location

ideal location
8,7
Good location hotel
Hanif F. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. kolovoza 2014.
Excellent services

Location, Staff performance, big room
9,7
Excellent stay, all staff are helpful. I had problem with lugagge delivery from Switerland, and all staff (business center & front office especially) are all very helpful.Thank you for all your kind assistance during my stay.
Chui L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 1. kolovoza 2014.
/

/
10
/
Syed R. Poslovni putnici Pakistan, 31. srpnja 2014.
House keeping staff not so good

Location to airport.
6,7
It's was good. However the housekeeping staff walked in without knocking at 9am. I was still in bed.
Russell B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 26. srpnja 2014.
One of the best airport terminal hotel

Location, Service and Quality
10
Really the best
Venkatrangan A. Poslovni putnici India, 25. srpnja 2014.
Experience Review

Location, General Cleanliness, Positive attitude of staff
7
My stay was just about average. The check in took longer than expected byt the staff was very courteous. The guide to the lifts was inadequate. When business travellers travel with heavy liggage, there wa no valet service. What was particularly wanting was the amenities in the room - no coffee maker, clogged drain in the wash basin in the bathroom, no complimentary water. It was clearly not value for money. I stayed in Room number 2044!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Hotel Airport München MünchenKempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Airport München München - PredvorjeKempinski Hotel Airport München München - RecepcijaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - ApartmanKempinski Hotel Airport München München - ApartmanKempinski Hotel Airport München München - ApartmanKempinski Hotel Airport München München - ApartmanKempinski Hotel Airport München München - KupaonicaKempinski Hotel Airport München München - BifeKempinski Hotel Airport München München - RestoranKempinski Hotel Airport München München - BifeKempinski Hotel Airport München München - RestoranKempinski Hotel Airport München München - RestoranKempinski Hotel Airport München München - RestoranKempinski Hotel Airport München München - KafićKempinski Hotel Airport München München - Spa centarKempinski Hotel Airport München München - BazenKempinski Hotel Airport München München - Spa centarKempinski Hotel Airport München München - Dvorana za fitnessKempinski Hotel Airport München München - Dvorana za fitnessKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastankeKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastankeKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastankeKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastankeKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastankeKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A02