Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Hotel Airport München

Terminalstrasse Mitte 20, Munich Internacionalna zračna luka, München, Njemačka 85356 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Airport München München - Predvorje Kempinski Hotel Airport München München - Recepcija Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Gostinjska soba Kempinski Hotel Airport München München - Apartman Kempinski Hotel Airport München München - Apartman Kempinski Hotel Airport München München - Apartman Kempinski Hotel Airport München München - Apartman Kempinski Hotel Airport München München - Kupaonica
Kempinski Hotel Airport München München - Bife Kempinski Hotel Airport München München - Restoran Kempinski Hotel Airport München München - Bife Kempinski Hotel Airport München München - Restoran Kempinski Hotel Airport München München - Restoran Kempinski Hotel Airport München München - Restoran Kempinski Hotel Airport München München - Kafić Kempinski Hotel Airport München München - Spa centar Kempinski Hotel Airport München München - Bazen Kempinski Hotel Airport München München - Spa centar Kempinski Hotel Airport München München - Dvorana za fitness Kempinski Hotel Airport München München - Dvorana za fitness
Područje Munich Internacionalna zračna luka Broj soba: 389

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 169recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (169)
Razvrstati po:
Kee M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 11. srpnja 2014.
Sleepless night

proximity to airport and the lobby area is beautiful
5,3
The outside of the hotel was beautifully decorated and inviting but the rooms were very disappointingly old and in need of renovation. The basic beverages and kettle were not even provided. In addition, the aircon was so noisy that our sleep was affected.
Pichaya B. Parovi Thailand, 5. srpnja 2014.
Very Easy to go to the airport

great location for connecting the flight, clean, comfortable
9
Very good
Deanna P. Solo putnici United States of America, 4. lipnja 2014.
I was pleasantly surprised - my room was ready @ 9

room readiness, help to airport terminal, swimming pool
9
very pleased
Linda D. Solo putnici United States of America, 25. svibnja 2014.
Convenient and very nice

Convenience, cleanliness and attractiveness
9,7
Very nice. The food in the restaurant was a little pricey - 9 euros for a bottle of water?
Richard L. Parovi United States of America, 16. svibnja 2014.
+

Staff at desk and business center voluntarily helpful to the MAX. Restaurant: food of highest quality at reasonable price; wait staff super. Room: can't think of any way it could be improved
10
Just great
Ka-Lun C. Poslovni putnici Hong Kong, 15. svibnja 2014.
comfort

Stuff, ground service, location
9,3
That was great, except the limited internet access.
Christer O. Poslovni putnici Sweden, 23. travnja 2014.
Smooth, 15 mins to bed when arriving late

Walking distance from terminal, clean, great breakfast
9
Smooth, great staff, very close to Airport terminal.
Adela C. Obitelji sa malom djecom United States of America, 9. veljače 2014.
Happy camper

Customer service , beds , cleanliness
10
The staff was great they even brought me an extra bed for my stepfather I only needed to nap for a few hours while my flight left early at 7 . Sadly I didn't get to enjoy the amazing breakfast buffet my step dad and my daughter loved ( next time right).The room was quiet and comfortable . The bathroom had a great big tub which I enjoyed relaxing in . I recommend this hotel for people traveling long ways I came from Berchtesgaden n the family needed a nap before driving back and I fly away to Boston .
Carrie S. Parovi United States of America, 23. prosinca 2013.
CONVENIENCE

proximity to car rental and terminal
9
Quite comfortable, convenient to airport terminal and the Christmas market on the square. Food was very expensive...breakfast buffet was 32 english pounds!
John M. Parovi United States of America, 7. studenog 2013.
We only used the hotel for plane transfer

nicely designed room, convenient to airline desks, nice staff
9
We arrived from Bari, Italy and our plane back to the States was scheduled the next early afternoon. So the convenience of getting to the hotel was much appreciated. And so was the easy reach to the airline desk the next morning. The room and bed were very comfortable. And we were surprised how quiet it was even though it is at the airport. We actually just used the mini bar and that was fine.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Hotel Airport München MünchenKempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Airport München München - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Airport München München - PredvorjeKempinski Hotel Airport München München - RecepcijaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - Gostinjska sobaKempinski Hotel Airport München München - ApartmanKempinski Hotel Airport München München - ApartmanKempinski Hotel Airport München München - ApartmanKempinski Hotel Airport München München - ApartmanKempinski Hotel Airport München München - KupaonicaKempinski Hotel Airport München München - BifeKempinski Hotel Airport München München - RestoranKempinski Hotel Airport München München - BifeKempinski Hotel Airport München München - RestoranKempinski Hotel Airport München München - RestoranKempinski Hotel Airport München München - RestoranKempinski Hotel Airport München München - KafićKempinski Hotel Airport München München - Spa centarKempinski Hotel Airport München München - BazenKempinski Hotel Airport München München - Spa centarKempinski Hotel Airport München München - Dvorana za fitnessKempinski Hotel Airport München München - Dvorana za fitnessKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastankeKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastankeKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastankeKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastankeKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastankeKempinski Hotel Airport München München - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A01