Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Hotel Aqaba

King Hussein Street, Aqaba, Aqaba, Jordan 77110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska soba Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska soba Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska soba Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska soba Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska soba Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska soba Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska soba Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska soba Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska soba Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska soba Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Balkon/terasa Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Restoran Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Restoran Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Bife Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Restoran
Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Restoran Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Restoran Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Restoran Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salon Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salon Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salon Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salon Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salon Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salon Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salon Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salon Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Luksuzni salon
Područje Aqaba Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 44recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,5
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (44)
Razvrstati po:
Adib Z. Obitelji sa malom djecom Israel, 26. travnja 2015.
Awesome

Luxury relaxation staff
10
We had the most awesome stay, a truly memorable vacation with our first child.
Hans H. Obitelji sa odraslom djecom Germany, 17. travnja 2015.
This hotel tastes like a hostel, but not 5 *****

View from balcony, great breakfast, very freindly service personnel
5,7
Hotel offered rooms with one king size or two double twin beds. The double twin beds are simple single beds only. The hotel is making money with adding extra beds. The room bars do not offer alcoholic drinks, no beer, only per order by room service. The kids pool water was milky and closed after we complaint on it. Even if there are zero people you are not allowed to take your 12 yr. child with you in the outdoor whirlpool. The red sea beach is full of sharp stones, also from crashed bricks, and worse a lot of broken glass. It´s dangerous to play football on it. The feeling of stay in this hotel was more of a youth hostel and never 5 stars for such money. I won´t book it again. Much more worth for the money was the Dead Sea Marriott hotel.
Maher A. Obitelji sa odraslom djecom Jordan, 26. rujna 2014.
happy

good location , have a good beach , rooms and loopy exulant
9
Maher A. Obitelji sa odraslom djecom Jordan, 26. rujna 2014.
happy

nice hotel.. location , food and beach
9
Ira D. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 29. kolovoza 2014.
Beautiful hotel and friendly/attentive staff

Location; Service; Design
9,7
Great, relaxing. Would come again if in the area
Nasser A. Obitelji sa malom djecom Jordan, 14. lipnja 2014.
It was a good hotel, but I didn't feel comfortably

Very nice beaches, clean, good breakfast
5
There were good hotel facilities, but I didn't feel comfortably because the hotel charched me I think they forced me to pay that. All of that because I have two children less than 8 years old.
Joanna V. Solo putnici Australia, 3. lipnja 2014.
Beautiful retreat

The luxurious design of the hotel, the rooms and the pools
9,7
Great stay, comfortable light bright rooms with full views of the sea, amazing bathrooms! It was a real treat, I recommend it highly above other others I've stayed at in Aqaba!
Ayman M. Obitelji sa malom djecom Jordan, 27. svibnja 2014.
Very nice

Location Staff smiling The beach
9,3
Its very nice I like every thing in the hotel location,the room,the beach and pool swimming
Shimon T. Parovi Israel, 21. travnja 2014.
dissappointed

beach, location, rooms
6,3
the breakfest is not 5 stars level - no more then standart 3 stars. Diner is outrage - they realy don't know to kook and serv. The fish returant is good but terible expensive. lake of sits and ambrelas on the beach,The sport center small and very basic, all the tourist activities which they offer(like Petra and Wadi Rum) are three tiim expensive than at town.
Renata W. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 21. travnja 2014.
Great beach holiday

luxurious, comfortable and perfect for a beach holiday
8,3
Our stay was really great. Hotel staff is friendly and check in and out was very fast and without problems. Welcoming drink adds to a nice touch. Facilities and the hotel beach makes it perfect for holiday for families with children and for relaxation. Hotel is lovely, luxurious and has a nice interior design. Only problem we experienced during our stay, was with the service during breakfast, because the staff forgot our order twice, was very slow and you found them chatting by the coffee and tea making facilities more than with guests. Other hotel staff from receptionists to house-keeping were brilliant. Still, we will highly recommend this hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Hotel Aqaba AqabaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska sobaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska sobaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska sobaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska sobaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska sobaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska sobaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska sobaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska sobaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska sobaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Gostinjska sobaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Balkon/terasaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RestoranKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RestoranKempinski Hotel Aqaba Aqaba - BifeKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RestoranKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RestoranKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RestoranKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RestoranKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salonKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salonKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salonKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salonKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salonKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salonKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salonKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub/salonKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Luksuzni salonKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Luksuzni salonKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RecepcijaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PredvorjeKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PredvorjeKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Soba za sastankeKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Soba za sastankeKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Soba za sastankeKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Soba za sastankeKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Dvorana za fitnessKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Soba za sastankeKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Spa centarKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Spa centarKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Spa centarKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Vruća kupkaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - BazenKempinski Hotel Aqaba Aqaba - BazenKempinski Hotel Aqaba Aqaba - BazenKempinski Hotel Aqaba Aqaba - BazenKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PlažaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PlažaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PogledKempinski Hotel Aqaba Aqaba - SadržajiKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PogledKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - SadržajiKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pogled


AS-AGWEB-3B03