Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Erzsébet tér 7-8, 05. gradski centar - Belváros, Budapest, Mađarska 1051 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Interijer hotela Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Kafić Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Pub/salon Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska soba Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Kupaonica Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Apartman Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska soba Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska soba Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska soba Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Apartman Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centar Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centar Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centar
Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Bazen Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Interijer hotela Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Soba za sastanke Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Soba za sastanke Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Plesna dvorana
Područje 05. gradski centar - Belváros Broj soba: 349
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 117recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (117)
Razvrstati po:
Jihwan K. Parovi South Korea, 24. lipnja 2015.
Great hotel in budapest

Location, Nice View, Facilities
10
This hotel is a great location to look around the city. And have a nice park view.
Prijavi ovu recenziju
Lay G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 10. lipnja 2015.
Wonderful stay at the Kempinsky Corvinus

Excellent and hospitable service. Beds were very comfortable. The location is extremely convenient.
9,3
We loved our stay at the Kempinsky Corvinus, overlooking the Elizabet park. The metro entrance is just 70 meters away, and the Danube is just a couple of blocks. The pool and spa are fantastic. The pool is not large but the current means you can swim without reaching the end. The interior of the hotel is quite chic. Our main disappointment was not scheduling a dinner at Nobu, but a Michelin starred restaurant is within easy walking distance. We'll definitely plan to stay here on our next visit.
Prijavi ovu recenziju
Tuck L. Parovi Singapore, 1. svibnja 2015.
Old world elegance

Location, service and sophistication
9,3
Budapest is an amazing city and the Kempinski is the right hotel to stay in as it is walking distance to a almost everything you may want to see in 2 to 3 days. The underground is nearby and the Jewish quarter less than 10 minutes walk away. Lots of restaurants and shops and near the lion fountain where most walking tours commence. Great service, very good concierge who will direct you to great restaurants.
Prijavi ovu recenziju
Wolfgang S. Parovi Austria, 2. siječnja 2015.
budapest

location, room, food
2
For us it is the best hotel in central europe
Prijavi ovu recenziju
Glynis P. Parovi United Kingdom, 2. siječnja 2015.
5 stars for this hotel

Convenient location excellent service very modern with syper efficient technology.
10
One of the best hotels we have stayed in. Being world travellers we were surprised and delighted that Budapest provided such a high standard hotel.
Prijavi ovu recenziju
Anne B. Parovi United Kingdom, 27. prosinca 2014.
Christmas in Budapest

Friendly, helpful staff.
10
Prijavi ovu recenziju
Kim H. Parovi Malaysia, 24. prosinca 2014.
good lacation, good spa, good conceirge service

location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
8,3
Prijavi ovu recenziju
Hatem A. Poslovni putnici United States of America, 12. prosinca 2014.
Great staff at Great Hotel

Staff, location and cleanness
9,3
Great experience.
Prijavi ovu recenziju
Julia C. Parovi Australia, 11. studenog 2014.
Wonderful hotel

Location, comfort, service
9,3
The Kempinski hotel made our stay in Budapest extremely enjoyable. Nothing was too much trouble and the service was excellent. The rooms were generous in size and the beds very comfortable. The location in the city centre and close to the river was ideal. I would highly recommend this hotel to others.
Prijavi ovu recenziju
Lie L. Parovi Indonesia, 8. studenog 2014.
Fantastic Stay

Clean, Comfortable Bed and Friendly staff
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Hotel Corvinus Budapest BudapestKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Interijer hotelaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - KafićKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Pub/salonKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska sobaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - KupaonicaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - ApartmanKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska sobaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska sobaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska sobaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - ApartmanKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centarKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centarKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centarKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - BazenKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Interijer hotelaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Soba za sastankeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Soba za sastankeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Plesna dvoranaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Interijer hotelaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Hrana i pićeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Hrana i pićeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - BifeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Hrana i pićeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska sobaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - ApartmanKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - ApartmanKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - BifeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05