ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Erzsébet tér 7-8, 05. gradski centar - Belváros, Budapest, Mađarska 1051 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Interijer hotela Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Kafić Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Pub/salon Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Eksterijer hotela Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska soba Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Kupaonica Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Apartman Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska soba Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska soba Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska soba Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Apartman Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centar Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centar Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centar
Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Bazen Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Interijer hotela Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Soba za sastanke Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restoran Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Soba za sastanke Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Plesna dvorana
Područje 05. gradski centar - Belváros Broj soba: 349
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 113recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (113)
Razvrstati po:
Wolfgang S. Parovi Austria, 2. siječnja 2015.
budapest

location, room, food
2
For us it is the best hotel in central europe
Glynis P. Parovi United Kingdom, 2. siječnja 2015.
5 stars for this hotel

Convenient location excellent service very modern with syper efficient technology.
10
One of the best hotels we have stayed in. Being world travellers we were surprised and delighted that Budapest provided such a high standard hotel.
Anne B. Parovi United Kingdom, 27. prosinca 2014.
Christmas in Budapest

Friendly, helpful staff.
10
Kim H. Parovi Malaysia, 24. prosinca 2014.
good lacation, good spa, good conceirge service

location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
8,3
Hatem A. Poslovni putnici United States of America, 12. prosinca 2014.
Great staff at Great Hotel

Staff, location and cleanness
9,3
Great experience.
Julia C. Parovi Australia, 11. studenog 2014.
Wonderful hotel

Location, comfort, service
9,3
The Kempinski hotel made our stay in Budapest extremely enjoyable. Nothing was too much trouble and the service was excellent. The rooms were generous in size and the beds very comfortable. The location in the city centre and close to the river was ideal. I would highly recommend this hotel to others.
Lie L. Parovi Indonesia, 8. studenog 2014.
Fantastic Stay

Clean, Comfortable Bed and Friendly staff
8
Pierre B. Parovi Malta, 12. kolovoza 2014.
Aug14 Visit

Clean rooms, functional equipment, good quality products (soap, shampoo etc)
8,3
Very pleasant. Second time there and would go again. Government tourist taxes are steep and quite frankly abusive and excessive. Seems to be a punishment to tourists rather than a thank you.
Peter P. Parovi Canada, 1. kolovoza 2014.
Would repeat again

Location, serenity and cleanliness
8,7
Our stay at the Kempinski Corvinius was worth the value we've paid for. The staff was competent and attentive, spoke good English; the Hotel's location very satisfactory, rooms immaculate, quite and functionally equipped, including Wi-Fi and foreign TV programmes selection. Should we ever cross this lovely Hungarian capital again, and likely will, the Kempinski's facility would be our top choice again. I most strongly and favourably would recommend any visitor to Budapest to stay in this lovely and welcoming facility!
Rony B. Obitelji sa odraslom djecom Israel, 26. srpnja 2014.
Location!

Location!
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Hotel Corvinus Budapest BudapestKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Interijer hotelaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - KafićKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Pub/salonKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Eksterijer hotelaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska sobaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - KupaonicaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - ApartmanKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska sobaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska sobaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska sobaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - ApartmanKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centarKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centarKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa centarKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - BazenKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Interijer hotelaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Soba za sastankeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestoranKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Soba za sastankeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Plesna dvoranaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Interijer hotelaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Hrana i pićeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Hrana i pićeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - BifeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Hrana i pićeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska sobaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - ApartmanKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - ApartmanKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - BifeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02