ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah

Crescent West, Palm Jumeirah, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotela Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pogled Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pogled Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pogled Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Predvorje Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotela Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotela Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pogled Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Plaža Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Plaža Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Bazen Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Bazen Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Bazen Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Dječji klub Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Igralište Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pogled
Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pub/salon Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Spa centar Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Spa centar Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Dvorana za fitness Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Interijer hotela Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotela
Područje Palm Jumeirah Broj soba: 244

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 48recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (48)
Razvrstati po:
Tamara B. Grupe Canada, 20. rujna 2014.
My new favourite place for a weekend holiday!

View, staff, free upgrades
9
Amazing weekend holiday! I didn't want to leave! Thank you!
Said M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 15. lipnja 2014.
Relaxing Shopping journey

Rooms, spa and kids center
9
Excellent, the staff were friendly ans helpful. The kids club was the favourite of my children.
Helal A. Obitelji sa odraslom djecom United Arab Emirates, 31. svibnja 2014.
The apartments is not worth the money we paid

Location Beach Swimming pool
4,7
Khalid A. Obitelji sa odraslom djecom United Arab Emirates, 24. svibnja 2014.
very nice

pool, restaurant, room.
9,7
Very nice
Anwar A. Grupe Kuwait, 18. siječnja 2014.
i will never stay there again

outdoor view , products in bathroom
4,3
i didn't like the hotel , very annoying staff , very slow service in everything
Anwar A. Grupe Kuwait, 18. siječnja 2014.
i will never stay there again

nice outdoor , nice products in bathroom
4,7
i didnt like it very expensive not worth it very annoying staff kept on calling me for 3 days and they gave me a room that is very far from the elevator and the service was very very very slow the bathrooms were awful
Abdulrasoul A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 1. rujna 2013.
vary good

viwe large beuteful
8
vary goog stay with may family we us see pool garde restorant and moor itertrmat
Demos N. Obitelji sa malom djecom Cyphrus, 22. kolovoza 2013.
Excellent choice for relaxing holidays

large room, great breakfast, kids fun
10
Excellent overall stay. Great and supportive staff, always with a big smile on their faces. Excellent breakfast with very helpful staff, always assisting to the infants needs. Very good kids club. The rooms and hotel are immensly large and you avoid being packed at any place.
Mohammed A. Grupe Saudi Arabia, 17. kolovoza 2013.
It was wonderful

the beds, living room , and the kitchen
8,7
good staff, nice treatment, good restaurant, amazing swimming pool
Mohamed A. Parovi United Arab Emirates, 7. srpnja 2013.
the hotel is good for big familiy

good service
7
the wifi is not free they dont have spa facilities that we can use it should be hotel apartments

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah DubaiKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotelaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PredvorjeKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotelaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotelaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PlažaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PlažaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - BazenKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - BazenKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - BazenKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Dječji klubKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - IgrališteKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pub/salonKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Spa centarKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Spa centarKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Dvorana za fitnessKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Interijer hotelaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotelaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Vrt


AS-AGWEB-3A07