Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah

Crescent West, Palm Jumeirah, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotela Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pogled Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pogled Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pogled Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Predvorje Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotela Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotela Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pogled Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Plaža Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Plaža Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Bazen Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Bazen Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Bazen Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Dječji klub Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Igralište Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pogled
Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Restoran Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pub/salon Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Spa centar Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Spa centar Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Dvorana za fitness Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Interijer hotela Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotela
Područje Palm Jumeirah Broj soba: 244

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 63recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (63)
Razvrstati po:
Jamil K. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 12. kolovoza 2015.
Overall a great relaxing break.

1 The rooms are spacious and comfortable 2 the staff were approachable and extremely helpful 3 the shuttle to mall of emirates was a great idea
8
The stay was good and relaxing. The facility at the facility are great (perhaps the swimming pool should extend its summer hours to 9pm and not 7pm as is today). The staff members were all good and gave attention to us all the time. Will plan to revisit in the coming 12 months.
Prijavi ovu recenziju
Adel A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 10. kolovoza 2015.
Location

All
6,3
Good but the weathet very hot
Prijavi ovu recenziju
Mariam A. Grupe United Arab Emirates, 19. srpnja 2015.
very bad
3
very noisy bad attitude from the staff, terrible shaking bathrooms !!! also the walls are not sound proof!!!
Prijavi ovu recenziju
Hisham A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 19. srpnja 2015.
Perfect place for families

Location, suite size, pool & beach
9,7
Much better than I expected
Prijavi ovu recenziju
Junyong J. Poslovni putnici South Korea, 18. srpnja 2015.
Best hotel ever

Large room, pool, good staff
9,7
Best hotel ever. large room with full kitchen Clean and cool swimming pool. but less space of car parking area
Prijavi ovu recenziju
Nicola B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 22. svibnja 2015.
5 Star Staff!

Staff, location, service
9,3
This was our second visit to this hotel and we returned as we knew the location was perfect to unwind. We had a sea view two bedroom apartment and a lot of reviews say to go for rooms overlooking the pool. You do get the Dubai skyline view but we preferred the late sun on our balcony with great sunsets. We were glad to recognise staff from our previous visit and the service they provide is second to none. In particular Maurice and Vispal (sorry if mis-spelt) who are forever smiling by the pool and work in such high temperatures but maintain their lovely characters all day. Also the knowledgeable and friendly pool bar staff - a lovely Russian guy and his Phillipine colleague. They were very interesting to talk to and work quickly and efficiently. Our rooms were serviced beautifully every day. The hotel is in a great location especially as we were with our grown up children as you get a beach holiday but in the evenings can go into central Dubai for shopping and a myriad of restaurants. We did eat at our hotel as well and found the food improved this time (as this was our only negative point about the hotel during our last visit). There is a lot of building work near the hotel which is expanding and also other hotels being built on the Palm but it didn't spoil the atmosphere there and we managed to ignore it. The beach area is also very safe, lots of shade provided for young children and great facilities. Thank you Kempinski, we can't wait to return.
Prijavi ovu recenziju
Junaid M. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 16. svibnja 2015.
Perfect hotel with perfect staff

Marieke and Ahmed at front desk were extremely friendly and hospitable.
10
We loved every moment and would definitely return. All amenities were five star quality and we will definitely recommend to all to visit.
Prijavi ovu recenziju
Fahad A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 28. ožujka 2015.
Our stay

Location, spacious, wash machine, kitchen
8
Overall nice; however, Lack of Safty in children swimming pool, Beach is not cleaned daily, Major TV Sports channels not available (beIN Sports), Saudi channels Live from Makah & Madinah.
Prijavi ovu recenziju
Aliff S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. ožujka 2015.
Like a Palace

Beautiful architerchure
7,3
A really nice place. nice beach. nice pool. spacious room and awesome view. Like a holiday home!
Prijavi ovu recenziju
Kelly V. Solo putnici Greece, 15. veljače 2015.
A holiday from the city

Friendliness of the staff, service and amazing buffet breakfast
8,7
Very pleasant.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah DubaiKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotelaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PredvorjeKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotelaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotelaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PlažaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PlažaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - BazenKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - BazenKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - BazenKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Dječji klubKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - IgrališteKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - RestoranKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Pub/salonKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Spa centarKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Spa centarKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Dvorana za fitnessKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Interijer hotelaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Eksterijer hotelaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - PogledKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubai - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01