Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel

Sheikh Zayed Road, 4th Interchange, Al Barsha, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati 120679 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Eksterijer hotela Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gostinjska soba Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gostinjska soba Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gostinjska soba Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gostinjska soba Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Apartman Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Apartman Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Kupaonica Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Bazen Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Dvorana za fitness Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Spa centar Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Restoran Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Predvorje Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Predvorje Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Predvorje Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Predvorje
Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Luksuzni salon Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Luksuzni salon Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Luksuzni salon Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastanke Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastanke Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastanke Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastanke Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastanke Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastanke Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastanke
Područje Al Barsha Broj soba: 393
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 260recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (260)
Razvrstati po:
Sara A. Solo putnici Saudi Arabia, 13. lipnja 2015.
Amazing experince

Location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Mohammed A. Parovi Qatar, 9. svibnja 2015.
Best stay ever

Location Staff food
10
Prijavi ovu recenziju
Vanessa L. Poslovni putnici Singapore, 29. travnja 2015.
Clean, convenient to Mall of Emirates

Big rooms, Nice pool and close to mall
7,7
First time visit to the Kempiski Mall of Emirates Hotel, and we were upgraded from a deluxe room to a junior suite. It was a nice big room with adjoining seating and dining area which was nice. Bathroom was huge, with a huge bath tug, separate shower and toilet, and dual vanity. The beds were big and comfortable as well. The best part of the stay was being right next to the Mall of the Emirates, close to big brands like 'The Cheesecake Factory' for meals, and shopping like H&M, American Outfitters, Topshop and Victoria Secret.
Prijavi ovu recenziju
Kosala H. Obitelji sa malom djecom Sri Lanka, 24. travnja 2015.
Bad Attitude
2,7
Nope
Prijavi ovu recenziju
Anyada A. Grupe Thailand, 11. ožujka 2015.
Staffs are superrr friendly and amazing!

Staffs, Locations, Lobby
9
Staffs are nice. However, I stayed in Non-Smoking room but there is a cigarette smell in the room.
Prijavi ovu recenziju
Tri R. Poslovni putnici Indonesia, 7. veljače 2015.
Great Hotel

Business, comfortable, good environment
8
Excellent hotel
Prijavi ovu recenziju
Ibrahim A. Parovi United Arab Emirates, 11. prosinca 2014.
Relaxing time

The staff. The hotel is very clean. Design
9,7
It was great i really enjoyed it and iam looking forward to stay there again
Prijavi ovu recenziju
Jarvin D. Parovi Australia, 9. prosinca 2014.
Best Honeymoon Experience!

Decor Comfort Staff
10
Stayed here 2 nights for our honeymoon and it was an amazing and unforgettable experience! When I booked the hotel, I added a comment 'We are on our honeymoon' not expecting much if anything. When we arrived, we were amazed with how beautiful and elegant the lobby was and the staff were very welcoming at check-in. When we got into the room we were treated with a wonderful surprise of a beautiful bed decoration and a bouquet of flowers on the side table, as well as rose petals in the bath tub! Later that night they even gave us a complimentary cake! In regards to the room itself, it was very stylish, modern and spacious! The bed was very comfortable and the bathroom was big and modern. I have nothing bad to say about this hotel, we're very glad we stayed here! The fact that its connected to the mall of emirates was a bonus! Easy access to shopping and right next to our favourite restaurant in Dubai - The Cheesecake factory! We're very glad we stayed here and we would definitely come back again! 5 stars across the board!
Prijavi ovu recenziju
Watanee M. Grupe Thailand, 6. prosinca 2014.
the hotel is very closed to mall of emirates.

location, cleanliness, comfortable
9,3
The overall staying this hotel is prrfect. The best thing is very closed to mall of emirates.
Prijavi ovu recenziju
Adnan T. Obitelji sa malom djecom India, 16. studenog 2014.
One of the best

direct entrence to the mall, very cooperative staff, rooms are big and comfortable
9,7
It was a very pleasant stay in kempinski I would recommend to all
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel DubaiKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Eksterijer hotelaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gostinjska sobaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gostinjska sobaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gostinjska sobaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gostinjska sobaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - ApartmanKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - ApartmanKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - KupaonicaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - BazenKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Dvorana za fitnessKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Spa centarKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - RestoranKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - PredvorjeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - PredvorjeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - PredvorjeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - PredvorjeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Luksuzni salonKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Luksuzni salonKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Luksuzni salonKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastankeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastankeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastankeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastankeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastankeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastankeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07