ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Residences & Suites

West Bay, P.O. Box 32129, West Bay i diplomatska četvrt, Doha, Katar (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Kempinski Residences & Suites Doha
Kempinski Residences & Suites Doha - Dvorana za fitness Kempinski Residences & Suites Doha - Okružje Kempinski Residences & Suites Doha - Interijer hotela Kempinski Residences & Suites Doha - Predvorje Kempinski Residences & Suites Doha - Bazen Kempinski Residences & Suites Doha - Dječji klub Kempinski Residences & Suites Doha - Soba za sastanke Kempinski Residences & Suites Doha - Bazen Kempinski Residences & Suites Doha - Dječji klub Kempinski Residences & Suites Doha - Predvorje Kempinski Residences & Suites Doha - Okružje Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Eksterijer hotela Kempinski Residences & Suites Doha - Restoran Kempinski Residences & Suites Doha - Restoran Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba
Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Pub/salon Kempinski Residences & Suites Doha - Pogled Kempinski Residences & Suites Doha - Eksterijer hotela Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Pogled Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba
Područje West Bay i diplomatska četvrt Broj soba: 370
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 79recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (79)
Razvrstati po:
Sarah A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 21. kolovoza 2014.
amaizing

location, rooms and view
9,7
It's was very good staff and location big rooms the best hotel in Doha
Rose B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. srpnja 2014.
My Favorite Place in Doha

Service of staff, Cleanliness of hotel, Location
10
We celebrated our son's 1st birthday at the Kempinski Playroom and had a 1 night stay at the hotel. The entire experience was amazing from valet service to smooth check-in and check-out. The preparations of the Playroom staff and delivery of the party were one of a kind (thanks to Aleks and her team). Our stay at the hotel was also very satisfactory as all staff were pleasant from valet service to room service up to check-out. It's now our favorite place in Doha. My rating: 5/5.
Abdullah A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 18. lipnja 2014.
silence stay

silence, service, availabilaty
8,3
excillent
Omar A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 25. svibnja 2014.
I enjoy staying in Doha specially in this hotel

Large room, clean hotel, friendly stuff
10
Negaa A. Obitelji sa odraslom djecom Saudi Arabia, 20. siječnja 2014.
Pleasant stay..money too expensive for no reason

nice suite, luxury, location
9,3
Good,
Abdulaziz A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 12. siječnja 2014.
nice quiet hotel

large room, large bathroom, clean
9
Excellent nice stay with the family and children. I would highly recommend it for others
Denise I. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 2. siječnja 2014.
Exceeded my expectation

Customer friendly, spacious suite/apartment which is such an added bonus when travelling with children, politeness of staff who always aim to please
9,7
The staff at Kempinski Residences & Suites did everything to make sure our stay was memorable. Smiles and friendliness all around. Even though there was a slight glitch at the beginning when we arrived at 6am when check-in was not available until 3pm, the reception staff changed my initial rather disappointment impression around completely and made our stay so much better than expected. They are always ready to please and go the extra mile to provide excellent customer service. We ordered room service twice and the in-room dinning staff were extremely courteous even during such peak season with so many guests to attend to. Would highly recommend staying there, especially as a family where the extra bedrooms and apartment feel is like a "home away from home". Having our own kitchen, lounge as well as excellent hotel restaurant is the perfect combination. The only slight improvement I would recommend is to upgrade the Children Playroom, which is currently catering for children up to 12 years of age, but there are only toys and facilities for very young nursery age children (0-4). My boys are 5 and 8 and there is absolutely no toys or activities to occupy them even for half an hour. I was hoping to keep them there for an hour or so, in order to unpack my bags and respond to work, but there was no way they could find anything to do in that room for even 10mins. Luckily they have two indoor swimming pools (one for adults and one children one which is also very spacious, so my boys enjoyed their time there - supervised by me).
Waleed M. Grupe Canada, 1. siječnja 2014.
Great Room for New years eve

large room, friendly staff
9
great large room that fits plenty of guests. had a nice gathering for new years eve there.
Abdulla A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 14. kolovoza 2013.
good hotel

good hotel. location
9,7
i love hotel kempinski , this good hotel , and good location
Saad A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 13. kolovoza 2013.
ok

large room, clean ,
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Residences & Suites DohaKempinski Residences & Suites Doha - Dvorana za fitnessKempinski Residences & Suites Doha - OkružjeKempinski Residences & Suites Doha - Interijer hotelaKempinski Residences & Suites Doha - PredvorjeKempinski Residences & Suites Doha - BazenKempinski Residences & Suites Doha - Dječji klubKempinski Residences & Suites Doha - Soba za sastankeKempinski Residences & Suites Doha - BazenKempinski Residences & Suites Doha - Dječji klubKempinski Residences & Suites Doha - PredvorjeKempinski Residences & Suites Doha - OkružjeKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Eksterijer hotelaKempinski Residences & Suites Doha - RestoranKempinski Residences & Suites Doha - RestoranKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Pub/salonKempinski Residences & Suites Doha - PogledKempinski Residences & Suites Doha - Eksterijer hotelaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - PogledKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08