Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Residences & Suites

West Bay, P.O. Box 32129, West Bay i diplomatska četvrt, Doha, Katar (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Kempinski Residences & Suites Doha
Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska soba Kempinski Residences & Suites Doha - Okružje Kempinski Residences & Suites Doha - Predvorje Kempinski Residences & Suites Doha - Dvorana za fitness Kempinski Residences & Suites Doha - Bazen Kempinski Residences & Suites Doha - Bazen Kempinski Residences & Suites Doha - Restoran Kempinski Residences & Suites Doha - Restoran
Kempinski Residences & Suites Doha - Restoran Kempinski Residences & Suites Doha - Restoran Kempinski Residences & Suites Doha - Dječji klub Kempinski Residences & Suites Doha - Soba za sastanke Kempinski Residences & Suites Doha - Dječji klub Kempinski Residences & Suites Doha - Predvorje Kempinski Residences & Suites Doha - Eksterijer hotela Kempinski Residences & Suites Doha - Eksterijer hotela Kempinski Residences & Suites Doha - Okružje Kempinski Residences & Suites Doha - Pogled Kempinski Residences & Suites Doha - Pogled
Područje West Bay i diplomatska četvrt Broj soba: 370

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 95recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (95)
Razvrstati po:
Rose B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. rujna 2015.
Best Residential Hotel in Doha

Swimming pool, room size, staff performance
7,7
Prijavi ovu recenziju
Muath A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 24. rujna 2015.
good

clean nice staff good
10
great
Prijavi ovu recenziju
Cho W. Poslovni putnici Hong Kong, 10. ožujka 2015.
Very nice hotel, clean and grand

Very nice hotel, clean and grand
8,7
Very nice hotel, clean and grand
Prijavi ovu recenziju
Adel A. Obitelji sa odraslom djecom Saudi Arabia, 23. siječnja 2015.
Poor breakfast, bad night club entrance location,

Parking service, cleaning, staff
8
Nice experience
Prijavi ovu recenziju
Sarah A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 21. kolovoza 2014.
amaizing

location, rooms and view
9,7
It's was very good staff and location big rooms the best hotel in Doha
Prijavi ovu recenziju
Saud A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 19. kolovoza 2014.
good and comfort

location comfort staff performance
4,7
Prijavi ovu recenziju
Rose B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. srpnja 2014.
My Favorite Place in Doha

Service of staff, Cleanliness of hotel, Location
10
We celebrated our son's 1st birthday at the Kempinski Playroom and had a 1 night stay at the hotel. The entire experience was amazing from valet service to smooth check-in and check-out. The preparations of the Playroom staff and delivery of the party were one of a kind (thanks to Aleks and her team). Our stay at the hotel was also very satisfactory as all staff were pleasant from valet service to room service up to check-out. It's now our favorite place in Doha. My rating: 5/5.
Prijavi ovu recenziju
Abdullah A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 18. lipnja 2014.
silence stay

silence, service, availabilaty
8,3
excillent
Prijavi ovu recenziju
Omar A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 25. svibnja 2014.
I enjoy staying in Doha specially in this hotel

Large room, clean hotel, friendly stuff
10
Prijavi ovu recenziju
Negaa A. Obitelji sa odraslom djecom Saudi Arabia, 20. siječnja 2014.
Pleasant stay..money too expensive for no reason

nice suite, luxury, location
9,3
Good,
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Residences & Suites DohaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - Gostinjska sobaKempinski Residences & Suites Doha - OkružjeKempinski Residences & Suites Doha - PredvorjeKempinski Residences & Suites Doha - Dvorana za fitnessKempinski Residences & Suites Doha - BazenKempinski Residences & Suites Doha - BazenKempinski Residences & Suites Doha - RestoranKempinski Residences & Suites Doha - RestoranKempinski Residences & Suites Doha - RestoranKempinski Residences & Suites Doha - RestoranKempinski Residences & Suites Doha - Dječji klubKempinski Residences & Suites Doha - Soba za sastankeKempinski Residences & Suites Doha - Dječji klubKempinski Residences & Suites Doha - PredvorjeKempinski Residences & Suites Doha - Eksterijer hotelaKempinski Residences & Suites Doha - Eksterijer hotelaKempinski Residences & Suites Doha - OkružjeKempinski Residences & Suites Doha - PogledKempinski Residences & Suites Doha - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08