Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Seychelles Resort

Baie Lazare, Mahé Otok, Seychelle otoci, Sejšeli

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 99recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (99)
Razvrstati po:
Rohit M. Parovi India, 22. ožujka 2016.
A Calm and delightful Holiday

Location, Food and Rooms
8,3
It was great experience and a really nice view of the hill on one side and the sea on the other side and the food was really nice. I even enjoyed the coconut how and the various different kinds of cuisines.
Prijavi ovu recenziju
Nenad O. Parovi Serbia, 15. siječnja 2016.
review

location, room size, cleanliness
9,7
perfect, very professional staff, clean rooms, fantastic beach, decoration in rooms very nice, beautifully tended gardens only complaint we have is prices of food and beverage which are exceptionally high
Prijavi ovu recenziju
Andreas M. Parovi Cyphrus, 3. prosinca 2015.
Fantastic beach

Beach, ambience, snorkeling
7
Very good, lots of positives such as the beach, the nature surrounding the hotel, the snorkeling and the overall ambience. Good can definitely be improved, especially with the price tag it carries . Also, staff was quite disappointing. Took the lady 20mins to check us in and on check-out our bill was completely messed up
Prijavi ovu recenziju
Adib A. Parovi Saudi Arabia, 22. studenog 2015.
Great time

Staff was verrrry friendly and the property was amazing .
9,3
Wonderful
Prijavi ovu recenziju
Syed O. Parovi Pakistan, 27. rujna 2015.
Great stay

Value for money
9,3
Perfect stay
Prijavi ovu recenziju
Fahad S. Obitelji sa malom djecom Qatar, 24. srpnja 2015.
Calm place

The hotel was nice and calm with a clean room, the staff was professional and helpful and food was good.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kevin V. Obitelji sa malom djecom Malta, 8. travnja 2015.
Agoda - What a let down

Room, Location
6,3
Agoda was a huge let down and they did not honour their Best Price Guarantee. Fourth time in Seychelles and Kempinski was by far the worst experience.
Prijavi ovu recenziju
Kent M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 28. veljače 2015.
We had higher expectations for food&service

location,recreational activities.
6,7
It was average. Specially the facilities for breakfast. Service and Buffet were not very good. The terrace in the buffet area was always crowded . The manager was not courteous. Expectations for a Kempinski are high, there was not enough space & privacy during breakfast. The front desk & managment were friendly but not very knowledgable. During our week stay we heard every day, sorry "it is not possible" we came across as the Hotel does not care about Costumer service.
Prijavi ovu recenziju
Abdulla A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 30. studenog 2014.
poor rating because of staff
2,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Badr A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 11. listopada 2014.
very nice resort

the location, the weather, the beach
8,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Kempinski Seychelles Resort Seychelle otociKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Dječji klubKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Interijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Interijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Interijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Interijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Interijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Pub/salonKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PogledKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PogledKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - UlazKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - ApartmanKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - BazenKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - BazenKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - BazenKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Pub/salonKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Spa centarKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Spa centarKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PredvorjeKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Soba za sastankeKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - RestoranKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - BifeKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Pub/salonKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Rekreacijski sadržajiKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - RestoranKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Rekreacijski sadržajiKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Rekreacijski sadržajiKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - IgrališteKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Interijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06