Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kempinski Seychelles Resort

Baie Lazare, Mahé Otok, Seychelle otoci, Sejšeli (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Pogled Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Plaža Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Plaža Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Pogled Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Ulaz Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Plaža Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotela Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Apartman Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Bazen Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Bazen Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Bazen Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Pub/salon Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Spa centar Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Spa centar Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Predvorje Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Soba za sastanke
Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotela Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotela Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Restoran Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Bife Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Pub/salon Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Rekreacijski sadržaji Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Restoran Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Rekreacijski sadržaji Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotela Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Rekreacijski sadržaji Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Igralište Kempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Plaža
Područje Mahé Otok Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 93recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (93)
Razvrstati po:
Fahad S. Obitelji sa malom djecom Qatar, 24. srpnja 2015.
Calm place

The hotel was nice and calm with a clean room, the staff was professional and helpful and food was good.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kevin V. Obitelji sa malom djecom Malta, 8. travnja 2015.
Agoda - What a let down

Room, Location
6,3
Agoda was a huge let down and they did not honour their Best Price Guarantee. Fourth time in Seychelles and Kempinski was by far the worst experience.
Prijavi ovu recenziju
Kent M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 28. veljače 2015.
We had higher expectations for food&service

location,recreational activities.
6,7
It was average. Specially the facilities for breakfast. Service and Buffet were not very good. The terrace in the buffet area was always crowded . The manager was not courteous. Expectations for a Kempinski are high, there was not enough space & privacy during breakfast. The front desk & managment were friendly but not very knowledgable. During our week stay we heard every day, sorry "it is not possible" we came across as the Hotel does not care about Costumer service.
Prijavi ovu recenziju
Abdulla A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 30. studenog 2014.
poor rating because of staff
2,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Badr A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 11. listopada 2014.
very nice resort

the location, the weather, the beach
8,7
Prijavi ovu recenziju
Tal R. Parovi Israel, 20. rujna 2014.
Amazing honeymoon destination!!!

1- Beachside villa- all the rooms are luxurious, this one faces the ocean and has a more private beach in front! 2- Amazing breakfast buffet!! 3- Very professional and friendly staff.
9,3
My husband and I stayed at Kempinski for 9 nights on our honeymoon and couldn't get enough. We chose a beachside villa which means it faces the ocean and a has a more private beach right in front of it. All rooms are the same though only located in slightly different areas so if facing the beach isn't crucial, you can save up on that. The rooms are luxurious and so pleasant to be in! They include an amazing king size bed which is so comfortable, a small living room area with a flat screen TV that has a a wide selection of movies (we saw so many!). Housekeeping comes twice a day to replace towels, soaps and prepare the room for sleeping! The breakfast buffet was delicious and had a huge variety. Custom prepared eggs, pancakes, freshly squeezed orange juice/carrot juice and more... The infinity pool is the longest I've seen (50meters) and so nice to swim in. The hotel is right on the beach, not much walking needed! It's a beautiful beach with lots of greenery in the background. The only annoying part is that it's very rocky once you enter the ocean and there are lots of strong currents so you can't go in much. The only disadvantage of this hotel in our opinion is the fact that you have to pay for every meal or drink other than breakfast and the 3 restaurants are very pricey! Dinner at the buffet costs 60 Euros pp! You end up having to add a large sum of money on top of the already pricey rooms.. All together, it was a magnificent vacation, amazing service and the rooms were exquisite! We would love to come back!
Prijavi ovu recenziju
Chen H. Obitelji sa malom djecom China, 20. kolovoza 2014.
Very good

Everything is good
8
Everything was good
Prijavi ovu recenziju
Alexandra K. Parovi Russia, 3. kolovoza 2014.
the most amazing stay

The views were breathtaking, members of the staff were extremely friendly and the room was perfect!
9,3
Prijavi ovu recenziju
Tarek I. Parovi Qatar, 3. kolovoza 2014.
Great Hotel

SPA, Food, Facilities
9,3
The resort itself is amazing, great layout and great facilities. Food is amazing, you have got to try the parrot fish they serve there, it was great. overall our experience was great, only drawback is that the beach is a bit rocky, other than that, it was a great vacation for us.
Prijavi ovu recenziju
Ziping Y. Parovi China, 17. lipnja 2014.
ok

ok
4
good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kempinski Seychelles Resort Seychelle otociKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PogledKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PogledKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - UlazKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - ApartmanKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - BazenKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - BazenKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - BazenKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Pub/salonKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Spa centarKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Spa centarKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PredvorjeKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Soba za sastankeKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - RestoranKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - BifeKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Pub/salonKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Rekreacijski sadržajiKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - RestoranKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Rekreacijski sadržajiKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Rekreacijski sadržajiKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - IgrališteKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Eksterijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Interijer hotelaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - PlažaKempinski Seychelles Resort Seychelle otoci - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06