ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

KG Garden Guest House

Flat A9, 3/F, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba KG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba
KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Kupaonica KG Garden Guest House Hong Kong - Kupaonica KG Garden Guest House Hong Kong - Kupaonica KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Pogled KG Garden Guest House Hong Kong - Okružje KG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Okružje KG Garden Guest House Hong Kong - Okružje KG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 624recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,1
Sve recenzije (624)
Razvrstati po:
Donna B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. rujna 2014.
affortable

good location , clean , friendly staff
9
Good
Mahomed U. Parovi Portugal, 26. rujna 2014.
run away

1000 miles away from
2
Awfull
Marialyn T. Grupe Philippines, 21. rujna 2014.
Wasn't able to come

Located at the center of kowloon
7,3
Wasn't able to come due to unexpected situation.
Zulhariszan A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. rujna 2014.
GOOD

NEAR THE MTR STATION, RESTAURANT AND KOWLOON MOSQUE
7,3
The toilet quite small.
Mira K. Parovi South Korea, 19. rujna 2014.
I don't wanna recommend

price
4,7
we arrived there around 11pm, so we just chose an acomodation for sleeping shortly and taking a shower. That was all we wanted there. But we couldn't do both of them. Just like "Julliver's travels". No window, no towels and soap and so on, no space, very noisy, massy and smelly area.... In the morning, we tried to get out of there ASAP. I can't recommend here to my people.
Kong M. Grupe Malaysia, 17. rujna 2014.
The rooms we stayed is clean but toilet is narrow

Good location.
7,3
Chie F. Solo putnici Philippines, 13. rujna 2014.
Came home with insect bites all over

Nothing
3
We really weren't expecting anything grand. The room was standard, even okay. But my friend and I got insect bites all over.
Kanin P. Grupe Thailand, 3. rujna 2014.
colse to mrt , shopping store

cheap clean close mrt
5,3
price is cheap for backpacker
Priscilla L. Solo putnici Singapore, 3. rujna 2014.
hostel

In the heart of tsim sha shui
6,3
average.
Kok L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. kolovoza 2014.
room size

nothing
4,7
The room was advertised at 16sqm but the actual size was less then 10sqm. Once you been cheated I don't know what good to say.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

KG Garden Guest House Hong KongKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - KupaonicaKG Garden Guest House Hong Kong - KupaonicaKG Garden Guest House Hong Kong - KupaonicaKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - PogledKG Garden Guest House Hong Kong - OkružjeKG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - OkružjeKG Garden Guest House Hong Kong - OkružjeKG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - UlazKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - SadržajiKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06