ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

KG Garden Guest House

Flat A9, 3/F, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba KG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba
KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Kupaonica KG Garden Guest House Hong Kong - Kupaonica KG Garden Guest House Hong Kong - Kupaonica KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Pogled KG Garden Guest House Hong Kong - Okružje KG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Okružje KG Garden Guest House Hong Kong - Okružje KG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 692recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,1
Sve recenzije (692)
Razvrstati po:
Chew P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. prosinca 2014.
Bad
3
Environment area very very bad
Rebecca D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. prosinca 2014.
Value for money

Location, Wifi, Value for money
6
Pleasant , in a very good location!
Klaus M. Solo putnici Germany, 15. prosinca 2014.
how much smaller can it be
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Kansinee B. Parovi Thailand, 14. prosinca 2014.
The building location

Room size
6
The room is bigger than i expected. The price is a little bit expensive if compare with the room amenities. The building is very dirty and elevator is not enough for guests.
Thanita J. Grupe Thailand, 13. prosinca 2014.
value for money, great location

location, value for money, staff
9
The room is very clean. But too small elevator and only one for each floor. Recommend for group traveller looking for value for money guesthouse. The environment not suitable for female solo traveller. The location is very good condition. Just right in front of tsin sha tsui station exit d1 or d2. And opposite to K11 department store. For big luggage better take exit N for K11.
Norlela T. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 12. prosinca 2014.
clean rooms

exactly near MTR
8,7
really thankfull for the clean room.. n feeling so lucky because we were given a bigger room the last 2 nights of our stay 😊
Anna W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. prosinca 2014.
Too too too bad
2
Like hell
Richard R. Solo putnici Indonesia, 8. prosinca 2014.
Location, Clean ROOM, Cheap

cheap, clean ROOM, and strategic place
8,3
Strategic Location, near shopping center and MTR Station
Alice E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 8. prosinca 2014.
Don't Judge the Book by Its Cover

Beside TST station exit D, Just in front of Airport Bus A21, At the heart of the shopping district
8,7
The Mirador Mansion building is in poor condition and you might feel underwhelmed by the cargos that will join you in the elevator. If you are from the Philippines, you can say it looks like a commercial building you will find in Binondo. However, once you go inside the set of units maintained by the KC Garden Guest House, you will feel at ease. The lobby that they maintain is very clean and well kept. The furnishing inside the room all looks new. The sheets smell clean and they provide a water dispenser at the lobby which I find very convenient. In terms of service, I can say that it is beyond expectation. We reported a faulty Wi-Fi connection during our stay. Considering that their office is at the 3/F of the building and we are staying at one of their 10/F units, we didn't expect that they will act on the problem just ~5 minutes after reporting it.
Jurmkwan S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 5. prosinca 2014.
Nice room

Location
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

KG Garden Guest House Hong KongKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - KupaonicaKG Garden Guest House Hong Kong - KupaonicaKG Garden Guest House Hong Kong - KupaonicaKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - PogledKG Garden Guest House Hong Kong - OkružjeKG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - OkružjeKG Garden Guest House Hong Kong - OkružjeKG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - UlazKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - SadržajiKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08