ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

KG Garden Guest House

Flat A9, 3/F, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba KG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba
KG Garden Guest House Hong Kong - Apartman KG Garden Guest House Hong Kong - Kupaonica KG Garden Guest House Hong Kong - Kupaonica KG Garden Guest House Hong Kong - Kupaonica KG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Pogled KG Garden Guest House Hong Kong - Okružje KG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotela KG Garden Guest House Hong Kong - Okružje KG Garden Guest House Hong Kong - Okružje KG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 616recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (616)
Razvrstati po:
Zulhariszan A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. rujna 2014.
GOOD

NEAR THE MTR STATION, RESTAURANT AND KOWLOON MOSQUE
7,3
The toilet quite small.
Chie F. Solo putnici Philippines, 13. rujna 2014.
Came home with insect bites all over

Nothing
3
We really weren't expecting anything grand. The room was standard, even okay. But my friend and I got insect bites all over.
Kanin P. Grupe Thailand, 3. rujna 2014.
colse to mrt , shopping store

cheap clean close mrt
5,3
price is cheap for backpacker
Priscilla L. Solo putnici Singapore, 3. rujna 2014.
hostel

In the heart of tsim sha shui
6,3
average.
Kok L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. kolovoza 2014.
room size

nothing
4,7
The room was advertised at 16sqm but the actual size was less then 10sqm. Once you been cheated I don't know what good to say.
Gregory P. Parovi South Africa, 27. kolovoza 2014.
Perfect for budget stay!!!!

Location, Price and Cleanliness
9,3
The place was very clean and even though very small, it is what you pay for. It gives you the true Hong Kong experience where you learn to appreciate the limited space available. Harassing by Indian tailors is definitely part of the area but just avoid eye contact and they just voices you hear in passing by. They are helpful with directions though. A bit confusing to find the reception but all part of the experience. I honestly had nothing to complain about during my stay there. Towels are old but just take your own if that bothers you but linen is new and clean. The location is prime with the metro right by the entrance of the building. For 2 star accommodation I give it 5 stars!!!!
Hon S. Poslovni putnici Singapore, 25. kolovoza 2014.
Great service with fantastic location

Clean, convenient and interesting
6
Great location with interesting people around and good service
Seongku J. Solo putnici South Korea, 25. kolovoza 2014.
good value for money

easy access to subway and tourist destination. .. friendly staff... clean room
8,7
Great!
Jacky J. Grupe Malaysia, 24. kolovoza 2014.
Super Small Room & Staff No Good

Good Location
5,3
The room in HK is very small but this guest house room is extremely small. We was not given the room according to what we booked. We book 3 single beds room but we got 1 single & 1 double bed room only. We come with boy & girl friends (mix) so it is very inconvenience to sleep together in a same bed. The staff is not so friendly.
Arien C. Grupe Philippines, 23. kolovoza 2014.
very affordable

great location, close to malls and restaurants, nice hotel owner
9
relaxed and comfortable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

KG Garden Guest House Hong KongKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmanKG Garden Guest House Hong Kong - KupaonicaKG Garden Guest House Hong Kong - KupaonicaKG Garden Guest House Hong Kong - KupaonicaKG Garden Guest House Hong Kong - Interijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - PogledKG Garden Guest House Hong Kong - OkružjeKG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - OkružjeKG Garden Guest House Hong Kong - OkružjeKG Garden Guest House Hong Kong - Eksterijer hotelaKG Garden Guest House Hong Kong - UlazKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaKG Garden Guest House Hong Kong - SadržajiKG Garden Guest House Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04