ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/salon Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Kafić Kimberley Hotel Hong Kong - Bife
Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Posao Centar Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 546
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 5588recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (5588)
Razvrstati po:
Francis G. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. veljače 2015.
GREAT LOCATION AND VALUE FOR MONEY

LOCATION ACCESSIBILITY AND PRICING
8,3
Atika E. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 20. veljače 2015.
change the bedsheet frequently, full the tissue

1.close to the central of the city 2. clean 3. the service is good in terms of check in check out
6,3
We like the location,close to MTR,we can find everything we need during holiday like money changer, restaurant,mall,7 eleven. The hotel also has wifi, but we can't use it on our last day. Overall good we may stay again in Kimberley Hotel
Jan W. Parovi Sweden, 18. veljače 2015.
Convinient

good location, good breakfast
6,7
Ok hotel with good location, but it would be nice if staff could give a smile once a while. Maybee wish the guest "welcome to our hotel", or something.
Juan H. Obitelji sa malom djecom China, 17. veljače 2015.
Free and easy.

Location is good for free & easy trip.
8,7
Shing B. Parovi Hong Kong, 15. veljače 2015.
poor service and room
4,7
Poor room service, small room
Vivienne N. Poslovni putnici Philippines, 12. veljače 2015.
Location value for money

Nice location value for money
6,3
Value for money. I'll consider this hotel again
Chaiyut N. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 11. veljače 2015.
Very small room, dirty carpet, no electric outlet

Only one thing is location
4,7
Very small room, dirty carpet, no electric outlet, you can not charge electric appliance including telephone, staff performance lower than it should be. Very disappoint.
Alfred G. Parovi Philippines, 9. veljače 2015.
brief stay

location
7
Fine
Risca K. Solo putnici Indonesia, 7. veljače 2015.
My favorite in HK!

The location, service, food
9
The stay there for one whole week is amazing. So comfortable and convenient to go around. The staffs are so helpful and as a solo traveler, their shuttle bus to airport saved me a lot of money!
Simon L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 4. veljače 2015.
The location are really good but rooms are old.

The location is the best.
6,3
The rooms are a bit old and dirty

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - Pub/salonKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - KafićKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Posao CentarKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KafićKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - Spa centarKimberley Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C07