ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Kafić Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran
Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/salon Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Posao Centar Kimberley Hotel Hong Kong - Spa centar Kimberley Hotel Hong Kong - Spa centar Kimberley Hotel Hong Kong - Spa centar Kimberley Hotel Hong Kong - Spa centar Kimberley Hotel Hong Kong - Spa centar
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 546

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 5083recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (5083)
Razvrstati po:
Cho H. Poslovni putnici South Korea, 24. srpnja 2014.
Good value for money

Good price, location, friendly staff
9
First time staying, but truely a great place to be at. Upgraded me to suite room which was fantastic. Location was good nearby many resturants and near to the MRT station too. I will come back again in couple of weeks time.
Obitelji sa odraslom djecom 23. srpnja 2014.
nice location, cheap price, unprofessional staff

location, price, room
8,7
Maria M. Grupe Philippines, 21. srpnja 2014.
Fantastic

clean convenient courteous staff
7
fantastic more staff who knows how to communicate in English very flexible
Catherine P. Solo putnici China, 20. srpnja 2014.
good lacation

location,location,location
9
very convenient, near the shopping area
Alex C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. srpnja 2014.
Its a purely family bonding

accessible, clean and comfortable
8
Nice, only one problem we had, during th reservation for the shuttle bus going to airport, I had talked to the counter at the basement and reserve for the shuttle around 5pm before proceeding to our room, july 17, our flight was july 18 at 8:25am, he told me to be in the basement as early as 6am, so we did, but the new duty personnel checked that we dont have reservation and that we did not call them 2 hrs before. Its a miss communication, We are still lucky we arrived in the airport around 7pm by taxi.
Kolawole A. Poslovni putnici United Kingdom, 18. srpnja 2014.
Brilliant location

The location is great, good for the business traveller and the staff are helpful
7,7
Pleasant, although I did turn down the first room I was offered as it had no view but was offered a much nicer room
Sherine C. Poslovni putnici Malaysia, 13. srpnja 2014.
Great & Nice

Clean, friendly staffs & convenience
8
Pleasant
Erwin E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. srpnja 2014.
Good

near in the downtown area
9,3
Good
Christopher N. Solo putnici United Kingdom, 7. srpnja 2014.
Convenient location, excellent value

location, economy, location
8,3
It's my 2nd stay and I would be happy to use it again
Khouw S. Poslovni putnici Indonesia, 4. srpnja 2014.
good and comfortable room

clean,centrally located, near shopping area
8
good hotel, cleaned room, near shopping area, but no free wifi facility

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KafićKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Pub/salonKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Posao CentarKimberley Hotel Hong Kong - Spa centarKimberley Hotel Hong Kong - Spa centarKimberley Hotel Hong Kong - Spa centarKimberley Hotel Hong Kong - Spa centarKimberley Hotel Hong Kong - Spa centarKimberley Hotel Hong Kong - Spa centarKimberley Hotel Hong Kong - Spa centar


AS-AGWEB-3B08