ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Kafić Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran
Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/salon Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Posao Centar
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 546

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 5150recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (5150)
Razvrstati po:
Cheung T. Solo putnici Hong Kong, 31. kolovoza 2014.
hotel location is good

convenient, accessible, multi-function
7,3
Kai X. Solo putnici China, 29. kolovoza 2014.
A very comfortable quiet room

Quiet comfortable and clean
10
I will recommend it to other friends
Irene C. Parovi Philippines, 28. kolovoza 2014.
Kimberley stay

Location near MTR, shopping centers, food
7
Great location, although the hotel facade is already old, food for breakfast is ok. Value for money overall is ok.
Hamin H. Solo putnici Indonesia, 28. kolovoza 2014.
Unpleasant staff and unbelievable paid Wifi

Location
6
Overall is fine but I don't understand that I have to pay for Wifi. The price list of chip was crossed. I thought it is a compliment stuff as well as drinking water.
Ke C. Parovi Singapore, 27. kolovoza 2014.
My third stay at Kimberley Hotel

Location, Staff, Room Comfort
8,3
It's my third stay at Kimberley Hotel and they never fail to live up to my expectations each time i'm there. Staff were very prompt in answering my queries when we exchanged email correspondences, and they tried their best in accommodating requests. Kudos, nice work!
Romel P. Parovi Philippines, 26. kolovoza 2014.
Kimberley Hotel

location, price per value
9
Very nice.
Kin F. Parovi Malaysia, 24. kolovoza 2014.
Nice and Convenient

Convenient location,
7,7
Min C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. kolovoza 2014.
Family Vacation in HK

Location, staff courtesy, ambience
6,3
It was ok. The bathroom lock of the room that I stay is broken
Ming Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. kolovoza 2014.
Good location!

Location, location and location
8
Comfortable and clean. Very good location!
Nghia T. Poslovni putnici Vietnam, 16. kolovoza 2014.
Good location but no free wifi

Good location, cleanliness and room comfort
7,3
I would expect a free wifi but I had to pay per hour for usage, which is quite expensive. I would love if free wifi is a compliment for guests staying. I come on business trip and were well taken care by my Hongkong partner so that I do not have enough time staying at the hotel at all (only very late at night for a sleep). Anyway, the best location so far for my business in HK, both for car pick-up or MTR.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KafićKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Pub/salonKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Posao Centar


AS-AGWEB-3B05