ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/salon Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Bife
Kimberley Hotel Hong Kong - Kafić Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Posao Centar Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 546
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 5351recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (5351)
Razvrstati po:
Mehmet A. Parovi Turkey, 25. studenog 2014.
Good location

Hotel very close to city center. What you pay what you get.thats All . Not bad for my short bussines trip was Good .
7
Vishal A. Poslovni putnici India, 22. studenog 2014.
Nomal 3 star experience

Location location location
4,7
Very basic stay. Room extremely small and hardly any amenities in the room . Not even a table lamp. No water also .
Suthida A. Poslovni putnici Thailand, 22. studenog 2014.
Good

In the middle town
6
Good
Eric K. Solo putnici Malaysia, 19. studenog 2014.
satisfied client

location price comfort
7,7
I was pretty satisfied with this hotel. The price was okay. Location very good; right where I want to be.
Voravej A. Grupe Thailand, 18. studenog 2014.
Good location, moderate service, small room

Good location
6,3
Good location, small room, moderate service, a little overprice
Mario R. Parovi United States of America, 18. studenog 2014.
Best locatio

Location,cleanliness,helpful staff
8
Good!
Aung H. Parovi Myanmar, 18. studenog 2014.
Great Hotel for Young Couples

Location, Food, and Convenience
8
Great Stay
Vince W. Poslovni putnici Singapore, 17. studenog 2014.
Bizman

I think the location is good, nearby got many things to eat and shop
3,3
Comfortable and happy
Raymund M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 17. studenog 2014.
my stay at The Kimberley Hotel

location, clean comfort room, clean room
8,7
I was a nice experience, although the rooms needs to have 2 extra pillows for travelers like me whole loves a lot of pillows although there is 1 provided at the cabinet but I sugges of they could place 2
Steven S. Parovi Indonesia, 15. studenog 2014.
Poor hygiene

Location
6,7
Poor hygiene. Carpet so old n rotten. Bad smells due to old hotel. But location wise very good. Near mtr. Near heart of tsim tsa chui. Good value of money just need to improve the room hygiene and smells.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - Pub/salonKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - KafićKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Posao CentarKimberley Hotel Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3B08