Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/salon Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Kafić Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran
Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Posao Centar Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 546

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 6151recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (6151)
Razvrstati po:
David L. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 5. veljače 2016.
The double bed was too small for two to sleep

Location
7,7
Staff friendly but the double bed was too small for two persons to sleep and there was no adjacent door to us for attending to our 13 years old
Prijavi ovu recenziju
Ermie C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. siječnja 2016.
Nice Hotel

Service
8
Love this Hotel
Prijavi ovu recenziju
Jay M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. siječnja 2016.
We're here every year!

Location, cleanliness, fast lifts, value for money
9,3
We always stay in this hotel, value for money, located near MTR, groceries, and shopping areas.
Prijavi ovu recenziju
Lim K. Solo putnici Singapore, 26. siječnja 2016.
Not too bad

Location & clean
7,3
Was here more of a stop by for 2 nights and spent most of the time outside so nothing much to comment about. An average and fuss free hotel maybe?
Prijavi ovu recenziju
Wincei L. Grupe Singapore, 24. siječnja 2016.
Recommended

Convenient, Good location, Clean
6,7
Prijavi ovu recenziju
Michael P. Grupe Germany, 24. siječnja 2016.
Great location in the center of Kowloon

Centrally located, ideal for sightseeing, rooms are fine!
8,3
Prijavi ovu recenziju
Weiling C. Parovi United States of America, 24. siječnja 2016.
Typical 2* hotel

Convenient - close to everywhere
6
The bed is hard, room is small. Terrible bathroom experience: Toliet takes 3 try to complete the flush with min 30 second pressing the button, shower head could be upgraded if hotel claim that they are a 4-star hotel. I agree with others, warm water run out fast. The sink is crappy- makes a loud weird noise; very bothersome. Overall, this should be a 2-star motel rating.
Prijavi ovu recenziju
Aditya L. Poslovni putnici India, 23. siječnja 2016.
Nice Hotel

Location
8
Nice Hotel. Suited my purpose
Prijavi ovu recenziju
Andrew M. Solo putnici Australia, 22. siječnja 2016.
great location for a Hong Kong HOtel

the hotel itself, it's features and the location in TST
8,3
I enjoyed my stay for 3 nights. the 1st night was a bit noisy as there was a karaoke bar close by and until 02.00 you could clearly tell who could sing, and the louder ones were the ones that could not. A situation arose where my flight was delayed, and the quoted price for 4 hours more, was way greater than the total daily rate that I had paid via Agoda. There was no movement on this, however I was given two breakfast vouchers for each day. Thanks, but a solo traveller dines alone. Otherwise, the hotel is well placed, and was clean, and I will stay again, should the need arise.
Prijavi ovu recenziju
Andrea V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. siječnja 2016.
Great location

Location, cleanliness,
8
Excellent location, close to 7/11 and good restos. Okay for the price.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - Pub/salonKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - KafićKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Posao CentarKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KafićKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - Spa centarKimberley Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05