ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/salon Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Bife
Kimberley Hotel Hong Kong - Kafić Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Posao Centar Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 546
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 5272recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (5272)
Razvrstati po:
Iain M. Poslovni putnici United Kingdom, 28. listopada 2014.
Central hotel

Location,
8
The staff were friendly on arrival - the bell boy was very efficient and pleasant. The room was a good size for Hong Kong and the bed very comfortable. Wifi was free restricted to 2 devises. Located within a 5 minute walk from Star Ferry and next door to Knutsford Terrace it is perfect for both the tourist and the business traveller
Tan M. Parovi Malaysia, 27. listopada 2014.
trip

location
7,3
Vincent S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. listopada 2014.
Nice Hotel

Centrally Located, Easy access to public transport and very near to shopping areas!
7,7
Our stay at Kimberly Hotel was perfect. The hotel is centrally located and near to restaurants and shopping areas. Its very near to MRT station, so you can easily access to your place of interest.Will definitely go back to this hotel and recommend it to my friends and family.
Zbigniew L. Poslovni putnici Poland, 25. listopada 2014.
Acceptable tourist hotel

Location breakfast air con
5,7
Was ok but only ok
Wai Y. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. listopada 2014.
Nice

Convenient and clean
6,7
2 nights
Basel A. Poslovni putnici Palestinian Territory, 23. listopada 2014.
Nice place and value for mony

Price , location , staff performance
7,7
When the budget is low I usually stay at Kimberly , if I will compare the location and the price level with other hotels Kimberly will be the winner , I will stay again there next time
Yokokura Y. Poslovni putnici Japan, 22. listopada 2014.
no good facility, especially bath room, switch kno

it is in T.S.T.
4,7
The switch knob was broken and I told tiwice to Hotel stuff but thier response was late, I always staid in Kimberley whenever I go to HK by business trip.
Tse W. Poslovni putnici Hong Kong, 22. listopada 2014.
nice stay

value for money, close to shopping area, and nice environment
3,7
nice and warm stay in the hotel. Shop around in this hotel is convenient
Henry L. Parovi Philippines, 19. listopada 2014.
Good location

Great location- dining & shopping. Easy access to transportation. Near interesting areas.
9
Comfortable
Shirley L. Poslovni putnici Hong Kong, 19. listopada 2014.
Important doc cannot sent to guest by belt service

cheaper price, good location, good breakfast
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - Pub/salonKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - KafićKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Posao CentarKimberley Hotel Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3B08