Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Kupaonica Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotela Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/salon Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Bife Kimberley Hotel Hong Kong - Kafić Kimberley Hotel Hong Kong - Bife
Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Apartman Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kimberley Hotel Hong Kong - Posao Centar Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Predvorje Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 546
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 5737recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (5737)
Razvrstati po:
Jaycen C. Parovi Philippines, 25. svibnja 2015.
it was just ok

location
8,3
It was just ok. The room was ok in size. Linens were dirty, towels were not complete, it was raining when we were there, there was a leak in the wndows. I dont know if its the airconditioning or because it was raining outside but the room walls were wet. Staff was just ok. Location is a plus, a lot of small shops around. But the mtr is about a few blocks away.
Chonlaporn N. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 23. svibnja 2015.
good location, clean and convenient

location, cleanliness,
8,3
nice
Michael K. Poslovni putnici Germany, 21. svibnja 2015.
Spacious and decent accomodation in Kowloon

roomsize, location, efficiency
8,3
no serious complaints, friendly and wellcoming staff asks for matches 2 times (first time successfully, 2nd time guy send me to 7/11) Wifi is slow
Yong A. Grupe Malaysia, 19. svibnja 2015.
Good location, clean and comfortable

MRT shuttle bus reachable. Near restaurants and comfortable room
7,7
Ngai L. Poslovni putnici Malaysia, 19. svibnja 2015.
Best location

Location,location,location
7,3
Pleasant
Alan N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. svibnja 2015.
nice and comfortable

close to everything
8,3
Nice clean and comfortable basically in the center of everything
Vic D. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 18. svibnja 2015.
Both front desk staff rude & not helpful.
5,7
well, i booked at this hotel fr. agoda tru secret deals or whatever they call it. Got 2 rooms for ourselves with my kids. Would never recommend this hotel to anyone. Staff at the f.o. were rude. Its kinda disrespectful and arrogant. We were only asking if we could have 2 ajoining rooms as previously requested via special request during booking. Stqy away from this hotel! For the rate i paid? You could find a better place than this. Not to mention rooms smell old.
Vic D. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 18. svibnja 2015.
stay away. rude front ofc staff!

nothing i would say nice.
3,7
A nightmare, rude F.o. staff. Would never recommend to anyone. Stayed 4 days. Never again.
Anita C. Grupe Philippines, 16. svibnja 2015.
average hotel

location was great. and there's a good chinese restaurant across and a 7-11 conveniemce store.
7,3
The hotel itself is average. The price is affordable. The only thing i don't like is their shower because the drainage is a little bit clogged.
Yung J. Solo putnici Taiwan, 15. svibnja 2015.
a good place to stay, won't regret

good price, good location as well as good service
10
The locaiton is near MRT station. The room is well decorated and comfortable. The price is good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - Pub/salonKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - KafićKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Posao CentarKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KafićKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - Spa centarKimberley Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06