Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 6464recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (6464)
Razvrstati po:
Boon C. Poslovni putnici Singapore, 26. svibnja 2016.
3 Stars Hotel is more appropriate.
4,3
The location is indeed good but the room is very ordinary. it seemed to be 3 Stars hotel rather than 4 Stars as it claimed. But in terms of price, it is worth for money, so it is really nothing to complain about anyway. Overall is satisfactory for short business traveller like me but for family, better go for others even if you need to pay more.
Waiyan S. Poslovni putnici Hong Kong, 26. svibnja 2016.
Location is perfect for and not as noisy at night
5
Good
Ginney S. Solo putnici United States of America, 25. svibnja 2016.
Great location but dated hotel
5
Location is ideal, right off Nathan Lane. However, the rooms are very dated. Would prefer to pay more to stay at a nicer place.
Ma. D. Grupe Philippines, 25. svibnja 2016.
Review
5,3
Beddings were not changed daily. Cooling system can't be regulated. One of the rooms in the non-smoking area was really smelling cigarette smoke when we got in on the first day. There was no bottled water in one of the rooms i had. Foam of the duvet was not properly fitted.. But i would love to come back and stay for its perfect location staff promptness to requests.
Tang A. Poslovni putnici Hong Kong, 25. svibnja 2016.
Good location
5,3
Good services
Miguel O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. svibnja 2016.
Great stay
6,7
Keep it up
Iris C. Grupe Singapore, 23. svibnja 2016.
Hotel stay
4
Some staff are polite , some are rude-trainee. But over all staff are quite helpful. One of the room after bath , flood with water.... Water can't flow out smoothly... But hotel allow to changed room immediately
Ming Y. Solo putnici Hong Kong, 23. svibnja 2016.
Big enough room
4,7
All acceptable and will come back with this price.
Nattasit K. Poslovni putnici Thailand, 22. svibnja 2016.
Good for price and location
5,3
Airport express shuttle bus k4 is across the hotel. Many convinience store around hotel
Kanokkarn K. Grupe Thailand, 22. svibnja 2016.
Good location
4
The check process so slow and the rooms are very old. It is in good location near food shops and shopping area.
1 od 1 recenzija
Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessKimberley Hotel Hong Kong - Spa centarKimberley Hotel Hong Kong - Posao CentarKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Hrana i pićeKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - ApartmanKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - KupaonicaKimberley Hotel Hong Kong - PredvorjeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Interijer hotelaKimberley Hotel Hong Kong - BifeKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Pub/salonKimberley Hotel Hong Kong - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07