ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kings De Nathan Hotel

473 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : New King's Hotel (New King's Hotel)
Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica
Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 72
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 3287recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (3287)
Razvrstati po:
Soon C. Parovi Singapore, 26. travnja 2015.
Good location,poilet staff

Spacious room, good location, reasonably price
7
The comfort level of the room is great and the room is spacious comparing to other hotel rooms in hotel which is so small that you can hardly have the space to walk in the room. The staff was also polite which is hardly seem around in hong kong where everyone is rude. One more commendation that the staff actually send me a birthday greeting card during my stay which i find it heart warming. overall a great place to stay
Tan C. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
Good stay

location, location, location
7,7
Truly amazing
Chun M. Poslovni putnici Singapore, 13. travnja 2015.
Value for money hotel at an excellent location

Location, Food and freezing aircon
7,7
Check in was very fast and we were able to get our rooms although we were early. Room was very small and the state of the room was a little worn but this is typical of hotels in Hong Kong. Wifi was also dismal and we ended up buying a sim card which was faster and more convenient. Other than that, it was a value for money hotel. Food is in abundance. Good wanton me just 30m away. Cha chan teng and porridge shop just after the MTR. Station is just down the street.
Cindy J. Parovi Indonesia, 12. travnja 2015.
A good one

Location, staff friendliness, hygiene
8,3
Kuan S. Solo putnici Malaysia, 7. travnja 2015.
Satisfy with the service provided.

Location, location & location
6
Satisfy
Suzanne H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. travnja 2015.
Awful staff, poorly equipped box!
5
The hotel is in a great location but with the poor attitude of the staff,, the inadequate room size and facilities, the cleanliness was very poor. The only positive were the handy lady and the handy man who helped us everytime the safety deposit box went faulty. We travel a lot and as this was our first time we were very disappointed. We would not recommend this hotel. Such a shame as the location is very convenient.
Boontawee P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 29. ožujka 2015.
Ok

Good location and freindly staff.
6
Ok.
Wayne M. Solo putnici Australia, 26. ožujka 2015.
great location

location.
7
Good staff and location I will return
Anchulee P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 26. ožujka 2015.
Clean Good Location

Location Clean Convenience
7,3
Xiaochen C. Grupe China, 26. ožujka 2015.
Good location but cleaniess needs improvement

Location, Staff
5,7
The location is good, very near to MTR station and walkable to Mongkok as well, however the room is not so clean especially the bedsheet and pillows. Aircon is very old, and we booked non smoking floor but there is one night, we both smelt strong cigarette smell, that even woke us up in the middle of the night! horrible!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kings De Nathan Hotel Hong KongKings De Nathan Hotel Hong Kong - PredvorjeKings De Nathan Hotel Hong Kong - PredvorjeKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B03