Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kings De Nathan Hotel

473 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 3747recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (3747)
Razvrstati po:
Chin S. Solo putnici Hong Kong, 26. travnja 2016.
Good
3,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Ho H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. travnja 2016.
Good
5
Recommend
Prijavi ovu recenziju
Hoe Z. Parovi Singapore, 19. travnja 2016.
Overall an OK stay
4,7
Booked this hotel because it's the "most value for money" 3.5 stars hotel but it seems like it's only a 2 star hotel and if I'd known its this bad, I'd pay a bit more for a real 3 star hotel. That aside, the locations IS the only good point about this hotel, near to YMT MTR, great walking distance to ladies market. But I had trouble finding the hotel when I first arrived because it is technically not facing a main road. The overall cleanliness is alright, I come back to neat rooms every night. Beds aren't that comfortable, shower and bath tub are alright (have to ask for the stopper though). Shower curtains are... Gross. Aircon is working fine but the exterior casing is damaged. I guess I'm one of the lucky ones that got a very quiet room facing the back alley (no view but peaceful). The staffs are generally helpful. There's no facilities in the hotel itself, but there's a money changer right beside and some HK eateries around the hotel. Temple St. is just right behind for some late night "shopping". However, my 5 nights here are OK. Peaceful and comfortable despite the weak wifi. Though, I may not come back ever.
Prijavi ovu recenziju
Tawiwat S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 17. travnja 2016.
Amazing Just only Location [WIFI slower than 28.8K
4
We stayed on eight floor The staff is very nice. The Location is great. They provide free WIFI [slower than 28.8K] Toilet has warm water. They have only one elevator. They provide free fungal at the curtain in the bathroom in case you want free fungal culture [ I thought it was a painted curtain at first because fungal has been colonied there about one-third of the side] They provide free dust Very amazing place for biology
Prijavi ovu recenziju
Sittipat R. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 17. travnja 2016.
This is Nightmare!!
2,3
We stay here for 2nights. In two room, family and single. Room atmosphere was haunted, unpleasant smell and dirty bathroom, broken shower curtain with mole, bedsheet had a traces of (maybe) blood. on the first night I had a bad dream for the first time. This hotel put me a lot of room for imagination!, next time I'll go to another hotel. p.s they are about to move to the next block soon. So I understood why they left this place such an awful place.
Prijavi ovu recenziju
Titisak S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 15. travnja 2016.
Good location
4,3
Good location
Prijavi ovu recenziju
Chaw K. Solo putnici Malaysia, 13. travnja 2016.
Good Location
6
Location good. Near mrt. Many restaurant and shopping near by.
Prijavi ovu recenziju
Jovin L. Grupe Singapore, 10. travnja 2016.
Great location and clean facilities
6
Airport bus is right outside hotel and near YMT mtr station. Helpful staff and clean facilities.
Prijavi ovu recenziju
Johnny C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. travnja 2016.
Family Vacation
6
Nice location between Yau Ma Tei and Mongkok. Very near to Temple Street Hawkers Market
Prijavi ovu recenziju
Philip C. Parovi Malaysia, 5. travnja 2016.
Will never return to this hotel.
2
The worst hotel ever stay in Hong Kong. The room is totally run down. Bathroom - shower curtain has black spots, toilet bowl just worst than public toilet, lights halfway hanging, no anti-slip mat provided in bath tub. Room Aircond water leaking thru out the 2nd night of stay.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Kings De Nathan Hotel Hong KongKings De Nathan Hotel Hong Kong - PredvorjeKings De Nathan Hotel Hong Kong - PredvorjeKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - UlazKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07