Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kings De Nathan Hotel

473 Nathan Road Yau Ma Tei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : New King's Hotel (New King's Hotel)

Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica
Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 72
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 2785recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (2785)
Razvrstati po:
Benjamin T. Parovi Singapore, 21. srpnja 2014.
near to MTR , Night market & Food area

Nice lobby , Outside taxi stand & Friendly Staff
10
Vivianne C. Grupe Malaysia, 15. srpnja 2014.
Nice

Bed
6,7
Good and comfortable. Good location as well!!!!!!!
Wah K. Grupe Malaysia, 14. srpnja 2014.
Near to town and public transport

Centrally located Affordable rate Newly renovated
6,7
Decent room. Comfort and convenient. But the lift too small, long waiting and could not fit much passager
Li H. Grupe Singapore, 13. srpnja 2014.
Average Hotel

Cleanliness
6,7
Chinnapong Y. Parovi Thailand, 12. srpnja 2014.
review king the nathan hongkong

free wifi near mrt station near shoping
5,3
its nice but a little bit smelly
Tan L. Grupe Singapore, 6. srpnja 2014.
Comfortable 3 nights stay.

Good location, clean rooms
7,7
Not too bad for the price I'm paying. Got the room at the highest ground and it's quite good. One problem will be the lift because about 60 rooms of guests are sharing one miserable lift. Also we got to pay 10HKG/luggage to keep our luggage there. Other than that, worth the money.
Tiracha S. Grupe Thailand, 6. srpnja 2014.
convenience

good service , central
7
Kelly C. Grupe Singapore, 2. srpnja 2014.
A nice and budget hotel. Near to MTR.

There are many shops and dinning area around the hotel. Easy ease to MTR and public buses.
6,7
It was a nice stay. I would book again if I would visit HK again.
Kassandra C. Grupe Singapore, 2. srpnja 2014.
It was great.

Hotel's location good. Restaurants nearby. Reasonable room size.
8
Chong K. Grupe Malaysia, 1. srpnja 2014.
Comfortable, good shower, nice bed

The bathroom is clean, location is near to MTR, price is reasonable
7,3
We use the hotel for shower and sleep because most of the time we are out sightseeing or shopping. The room is not a place to spend time together with friends because it is pretty cramp.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kings De Nathan Hotel Hong KongKings De Nathan Hotel Hong Kong - PredvorjeKings De Nathan Hotel Hong Kong - PredvorjeKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B08