ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kings De Nathan Hotel

473 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : New King's Hotel (New King's Hotel)
Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica
Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 72
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 3286recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (3286)
Razvrstati po:
Tan C. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
Good stay

location, location, location
7,7
Truly amazing
Cindy J. Parovi Indonesia, 12. travnja 2015.
A good one

Location, staff friendliness, hygiene
8,3
Kuan S. Solo putnici Malaysia, 7. travnja 2015.
Satisfy with the service provided.

Location, location & location
6
Satisfy
Suzanne H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. travnja 2015.
Awful staff, poorly equipped box!
5
The hotel is in a great location but with the poor attitude of the staff,, the inadequate room size and facilities, the cleanliness was very poor. The only positive were the handy lady and the handy man who helped us everytime the safety deposit box went faulty. We travel a lot and as this was our first time we were very disappointed. We would not recommend this hotel. Such a shame as the location is very convenient.
Boontawee P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 29. ožujka 2015.
Ok

Good location and freindly staff.
6
Ok.
Wayne M. Solo putnici Australia, 26. ožujka 2015.
great location

location.
7
Good staff and location I will return
Anchulee P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 26. ožujka 2015.
Clean Good Location

Location Clean Convenience
7,3
Xiaochen C. Grupe China, 26. ožujka 2015.
Good location but cleaniess needs improvement

Location, Staff
5,7
The location is good, very near to MTR station and walkable to Mongkok as well, however the room is not so clean especially the bedsheet and pillows. Aircon is very old, and we booked non smoking floor but there is one night, we both smelt strong cigarette smell, that even woke us up in the middle of the night! horrible!
Chia L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. ožujka 2015.
Great location.

Great location, accessible and pleasant room.
7
Pleasant.
Esther Q. Parovi Singapore, 23. ožujka 2015.
Stay at Nathan de king

Location near mtr
5,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kings De Nathan Hotel Hong KongKings De Nathan Hotel Hong Kong - PredvorjeKings De Nathan Hotel Hong Kong - PredvorjeKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KupaonicaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C06