ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Koh Yao Yai Village

78 Moo 4, Koh Yao Yai Amphoe Koh Yao, Koh Yao Yai / Koh Yao Noi, Phuket, Tajland 82160 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Koh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska soba Koh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska soba Koh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska soba Koh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska soba Koh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska soba Koh Yao Yai Village Phuket - Balkon/terasa Koh Yao Yai Village Phuket - Eksterijer hotela Koh Yao Yai Village Phuket - Plaža Koh Yao Yai Village Phuket - Bazen Koh Yao Yai Village Phuket - Bazen Koh Yao Yai Village Phuket - Bazen Koh Yao Yai Village Phuket - Restoran Koh Yao Yai Village Phuket - Sport i aktivnosti Koh Yao Yai Village Phuket - Restoran Koh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska soba Koh Yao Yai Village Phuket - Plaža
Koh Yao Yai Village Phuket - Pogled Koh Yao Yai Village Phuket - Eksterijer hotela Koh Yao Yai Village Phuket - Balkon/terasa Koh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska soba Koh Yao Yai Village Phuket - Plaža Koh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska soba
Područje Koh Yao Yai / Koh Yao Noi Broj soba: 66
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 343recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (343)
Razvrstati po:
Nathan A. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 15. travnja 2015.
v. good all round

friendliness of the staff. The pool. The natural atmosphere
9,3
Pleased all round.
Shirley B. Parovi United Kingdom, 7. travnja 2015.
Excellent hotel

The pool. The views, the rooms
10
Fantastic hotel especially the poll and the rooms
Carla S. Solo putnici Portugal, 6. travnja 2015.
Very pleasant stay

The bungalows are fantastic, the way the resort integrates with the surrounding nature is impressive. For such remote place the resort transfers end up being easy and a good decision.
9
I really enjoyed my time spend here and I consider this a place to recommend to friends. However for me it's a shame the beach is not taken care of as the rest of the resort. So much potencial. And I actually missed going to the beach... Even if it's not blue crystal clear, at least during this season, for sure there's a creative way to use all that beautiful space. The menu could be more Asian and the massages are too expensive.
Lance V. Parovi South Africa, 16. ožujka 2015.
Perfect place to unwind

Location, Rooms and Pool
7,7
Great place to decompress after a busy couple of days in Phuket. The Bungalows in the forest are great and there are a variety of activities available through the activity centre (including mangrove swamp kayaking). Rent a scooter and explore the rural island or just lie by the pool and drink cocktails
Per H. Parovi Norway, 15. ožujka 2015.
x

x
8
Anne S. Obitelji sa odraslom djecom Denmark, 12. veljače 2015.
Great hotel and pool - but with many mosquitoes

Quiet, pool, standard overall
7,3
The hotel is overall great but we were eaten by mosquitoes. Our kids had plus 80 bites after our 4 days stay. Why they do not provide mosquito net in the bedroom is a big mistake as the hotel otherwise is recommendable.
Sara D. Obitelji sa malom djecom Belgium, 16. siječnja 2015.
good service, nice hotel, bad beach

sevice hotel clean
9
Mattias J. Obitelji sa malom djecom Sweden, 10. siječnja 2015.
Excellent environment, but no more than 3nights:-)

Wonderful environment, excellent food, Time to relax.
10
Extremely good, Family villa close to the pool.
Jiang T. Obitelji sa malom djecom Australia, 24. prosinca 2014.
not really fun

friendly staff, nice pool
7
it is quite isolated, no restaranunt therefore the have to eat in the only one restaraun the facility. the beach is muddy, can't swim in the sea. the staff in charge of transportation in Puhket island is really really friendly and helpful.
Peter L. Parovi Sweden, 12. prosinca 2014.
Perfect place for relaxing days in the sun

Superb bungalows, great infinity pool, best view in Thailand...
9
Excellent!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Koh Yao Yai Village PhuketKoh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska sobaKoh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska sobaKoh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska sobaKoh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska sobaKoh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska sobaKoh Yao Yai Village Phuket - Balkon/terasaKoh Yao Yai Village Phuket - Eksterijer hotelaKoh Yao Yai Village Phuket - PlažaKoh Yao Yai Village Phuket - BazenKoh Yao Yai Village Phuket - BazenKoh Yao Yai Village Phuket - BazenKoh Yao Yai Village Phuket - RestoranKoh Yao Yai Village Phuket - Sport i aktivnostiKoh Yao Yai Village Phuket - RestoranKoh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska sobaKoh Yao Yai Village Phuket - PlažaKoh Yao Yai Village Phuket - PogledKoh Yao Yai Village Phuket - Eksterijer hotelaKoh Yao Yai Village Phuket - Balkon/terasaKoh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska sobaKoh Yao Yai Village Phuket - PlažaKoh Yao Yai Village Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07