ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kowloon Commercial Inn

4floor, No.733 Nathan Road, Chun Yee Building, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Interijer hotela
Područje Mongkok Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,4

od 122recenzija

Vrijednost za novac:
5,7
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
4,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
4,8
Udobnost/standard sobe:
5,0
Hrana/objedi:
4,8
Sve recenzije (122)
Razvrstati po:
Jean C. Parovi Singapore, 13. rujna 2014.
Simple budget inn

Location, easy access, simple
5
It is a budget inn. Location is good , sufficient for budget traveller. Water can be refilled. Simple room with bed and toilet. Don't expect much. Location is near Mong Kök mtr and bus to airport outside inn. Spend only hkd 14 to take bus to airport.
Andre S. Solo putnici Portugal, 7. rujna 2014.
Not bad

Location, speed, easy
6
Arnold P. Solo putnici Philippines, 25. srpnja 2014.
great

nice.good location.cllean
6
im so happy
Tan H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. srpnja 2014.
Cheap guest hotel, central location of Mongkok

Close to shopping area, cheapest rate, helpful staff.
10
We checked out in the morning, the staff allowed us to put our luggage half day free of charge, also borrow us her personal computer for us to manage making some bank transferring, very helful. definitely will come back again, probably the cheapest room we can find in Kowloon area.
Vivian P. Grupe Philippines, 28. lipnja 2014.
Fine

City view Lower floor Water
6,7
Good... small but comfortable. Clean.. with windows.,
Hak H. Solo putnici Thailand, 24. lipnja 2014.
I got a little closer to some Hong Kong life

Transportation and location is great. Having also able to experience close enough how a local Hong Kong citizen would live. A good experience for sure
5
Not very clean, but it was enough for a good night rest. The ventilators is a little noisy but could be easily switch off.
Chris N. Grupe Philippines, 20. lipnja 2014.
I was happy of the location of the hostel.

Location, accessibility, and budget,friendly.
4,3
The hotel is cheap. But it also offers what you just paid for.
Wai S. Solo putnici United Kingdom, 5. lipnja 2014.
close to shopping

near shopping and restaurant
5,3
Iain D. Parovi United Kingdom, 11. svibnja 2014.
staff didn't recognize agoda reservation.

cheapiahp but definitely better values are out there. close to an mtr but so are many others. we found what looked like (hopefully rust?) stains on sheets and towels.
3,3
stains on bed and towels. nooooooo! staff were strange when we tried to check in they didn't recognize the agoda reservation ticket and tried to ask us to pay again. little english so difficult to resolve. beds were hard and linens dirty.
Marco T. Poslovni putnici Indonesia, 27. travnja 2014.
chill place, big room, clean

spacious, nice decoration, tidy
2,7
I dont like this hotel but i stay there only because it stays at the heart of the city and easy access to shopping places

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kowloon Commercial Inn Hong KongKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C02