ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kowloon Commercial Inn

4floor, No.733 Nathan Road, Chun Yee Building, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Interijer hotela
Područje Mongkok Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,4

od 128recenzija

Vrijednost za novac:
5,7
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
4,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
4,9
Udobnost/standard sobe:
5,0
Hrana/objedi:
4,8
Sve recenzije (128)
Razvrstati po:
Romeo D. Parovi Philippines, 20. rujna 2014.
Be Very Careful

Location, Wi-Fi
3,3
Cons: - Room is unclean, uncomfortable, no water dispenser available, water heater is not functioning - The room given to us is way different from what they advertised - Staff performance is very poor, they is no available staff when we arrived at the check in counter, we had to wait for a long time and we had to call the hotel's number for us to be entertained Pros: - Location is good, walking distance to train station - Wi-Fi access is fast
Jean C. Parovi Singapore, 13. rujna 2014.
Simple budget inn

Location, easy access, simple
5
It is a budget inn. Location is good , sufficient for budget traveller. Water can be refilled. Simple room with bed and toilet. Don't expect much. Location is near Mong Kök mtr and bus to airport outside inn. Spend only hkd 14 to take bus to airport.
Andre S. Solo putnici Portugal, 7. rujna 2014.
Not bad

Location, speed, easy
6
Alexander M. Solo putnici Australia, 5. kolovoza 2014.
mmmm I didnt end up staying here

Location was nice
4,7
I know accom is expensive in HK.... This place wasn't very clean, the toilet seat was broken and it was very hard to find. The lady was nice and the place wasn't tooo bad. But I have become accustomed to a little more I suppose.
Arnold P. Solo putnici Philippines, 25. srpnja 2014.
great

nice.good location.cllean
6
im so happy
Tan H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. srpnja 2014.
Cheap guest hotel, central location of Mongkok

Close to shopping area, cheapest rate, helpful staff.
10
We checked out in the morning, the staff allowed us to put our luggage half day free of charge, also borrow us her personal computer for us to manage making some bank transferring, very helful. definitely will come back again, probably the cheapest room we can find in Kowloon area.
Vivian P. Grupe Philippines, 28. lipnja 2014.
Fine

City view Lower floor Water
6,7
Good... small but comfortable. Clean.. with windows.,
Hak H. Solo putnici Thailand, 24. lipnja 2014.
I got a little closer to some Hong Kong life

Transportation and location is great. Having also able to experience close enough how a local Hong Kong citizen would live. A good experience for sure
5
Not very clean, but it was enough for a good night rest. The ventilators is a little noisy but could be easily switch off.
Chris N. Grupe Philippines, 20. lipnja 2014.
I was happy of the location of the hostel.

Location, accessibility, and budget,friendly.
4,3
The hotel is cheap. But it also offers what you just paid for.
Wai S. Solo putnici United Kingdom, 5. lipnja 2014.
close to shopping

near shopping and restaurant
5,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kowloon Commercial Inn Hong KongKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Commercial Inn Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C08