ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Bazen Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao Centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon
Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pogled Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Predvorje Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao Centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 688
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 881recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (881)
Razvrstati po:
Steven P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. prosinca 2014.
always the bwst

located at very strategic place
9,7
Perfect
Wei L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Probably the best hotel I had stayed

Customer service
9,7
From the time we were picked up by the hotel limo from the airport, it was a seamless travel to our hotel room. Our customer relation, Jessie, was there to escort my family to our room and guess what, the check-in was in our room instead of having to queue at the counter. Absolutely brilliant! Staffs have got excellent customer service, rooms are comfortable and an amazing and breath taking view of the Hong Kong horizon. I have to rate this by far the best hotel I had stayed.
Lui C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 29. studenog 2014.
5 star hotel

good location. Big room. Good condition. Great food. Nice staff. Next to tsim sha Tsui mtr station.
9,7
good location. Big room. Good condition. Great food. Nice staff. Next to tsim sha Tsui mtr station.
Li K. Parovi Hong Kong, 15. studenog 2014.
Good Living Experience

Good location, nice place and people
9,3
Mohd R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. studenog 2014.
staff is double standard

food, location and cleanliness
6,3
just a normal stay
Ka L. Parovi Singapore, 15. studenog 2014.
a good hotel

Fantastic room, Good lobby bar and WIFI
8,3
Nothing serious. only I cannot have my luggage at the first time when I reach my room. need to call the operator and wait for quite some time.
Daniel W. Solo putnici United States of America, 14. studenog 2014.
Awesome Time Again at the Kowloon Shangri-la.

Health and Fitness Center, Location, and Friendly and Attentive Staff.
10
As always, another great time at the Kowloon Shangri-la Hotel!
Geraint R. Parovi United Kingdom, 13. studenog 2014.
Wonderfull Stay

The attentivness of the staff. Location. Harbor view.
9,7
From the moment of our arrival we were treated extremely well, the staff very attentive to our needs. The harbor view was fantastic,and worth the extra cost. The location was good a ten - fifteen mins walk to Star Ferry. I would not hesitate to stay at this Hotel again, and highly recommend it.
Chris Y. Parovi Australia, 12. studenog 2014.
awesome stay!

service, location, food
10
Staff was very friendly, address my by my name every time I called operator for room service. Food was very nice. Location is superb as there is an MTR exist just next door. Will stay again next time
Soon O. Poslovni putnici Singapore, 11. studenog 2014.
Comfort at its best!

Great bed, great shower, great service
8,3
Staff was good and attentive. While I was in the hotel for no more than 12 hours, the bed was impeccable, designs around the room made the features very user friendly. I left my travel adapter at home, and a little searching around the room and I found 2 in the drawer. Good hotel, definitely will stay again. I didn't eat at the hotel, so I guess it's not fair for me to put a score.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazenKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PogledKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PredvorjeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3B08