Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 1022recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (1022)
Razvrstati po:
David P. Poslovni putnici United Kingdom, 30. travnja 2016.
Kowloon Shangri La Hotel
5,7
The Shangri La is a recognised brand from which you expect certain standards and the Kowloon Shangri La delivered. The room was excellent good size, good bathroom very well maintained. Would definitely return.
Prijavi ovu recenziju
Riko W. Solo putnici Japan, 19. travnja 2016.
Great!!!!
6,7
Survive was great and the room was clean and big. Enjoyed my stay here.
Prijavi ovu recenziju
Kumar H. Poslovni putnici India, 16. travnja 2016.
One of the best hotels
6,3
Excellent hotel and one the best i have stayed in Hong Kong, Will look forward to come back, Very warm and friendly staff, very nice location, and great food.
Prijavi ovu recenziju
Ronald S. Solo putnici Australia, 10. travnja 2016.
Doctor
6,3
....
Prijavi ovu recenziju
Elaine M. Solo putnici Philippines, 10. travnja 2016.
Misleading booking and no in-house medical team
4,3
I know that I booked for a Deluxe harbour view room but was given a side harbour view room.. i didnt know that a side harbour view will still be an all view of another building and you need to peer through your window to see the harbour view. I had a bad leg cramps attack in the late evening and there was no medicine available in the hotel.. no doctor or nurse... they told me that they can call an ambulance to attend to my medical condition.. A Shangri-la Hotel without any medical equipment or staff is so odd.
Prijavi ovu recenziju
Stefan G. Parovi Switzerland, 8. travnja 2016.
Great place and great location
6,3
+++
Prijavi ovu recenziju
Lynne W. Parovi United Kingdom, 1. travnja 2016.
Excellent hotel
6,7
Great hotel, easy location to walk to places. Club lounge had wonderful staff.
Prijavi ovu recenziju
Nguyen K. Parovi Vietnam, 28. ožujka 2016.
Very great
6,7
I like it, really great
Prijavi ovu recenziju
James B. Solo putnici United States of America, 28. ožujka 2016.
Fantastic Visit to Hong Kong
6,7
The hotel experience was everything I hoped for and more. Great location with easy access to the subway and the the Harbor. The facilities were first class. Really enjoyed the fitness center, business center and the breakfast buffet. Loved my room also even though I did not have a view of the Harbor.
Prijavi ovu recenziju
Oren S. Parovi Israel, 28. veljače 2016.
Excellent hotel
6,3
Liked it very much on all aspects
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PredvorjeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - SadržajiKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PredvorjeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PogledKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmanKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmanKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmanKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - KupaonicaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - KupaonicaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazenKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmanKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BifeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Hrana i pićeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PredvorjeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Hrana i pićeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazenKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BifeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03