Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Bazen Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon
Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pogled Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Predvorje Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao Centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao Centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Apartman Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Apartman Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Apartman Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 688

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 999recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (999)
Razvrstati po:
Caroline P. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 2. siječnja 2016.
The perfect location for a holiday

Location, staff, room size
9,7
We enjoyed our stay at the Kowloon Shangri-La over the New Year holiday. The location is ideal for watching the festivities and has great access to public transportation.
Prijavi ovu recenziju
Siu L. Solo putnici United Kingdom, 25. prosinca 2015.
Great experience for Christmas

Spacious room, friendly staff, amazing view
9,3
very friendly and helpful staff, I wanted some ice at the midnight and it was delivered within 5 minutes
Prijavi ovu recenziju
Shlomo R. Parovi Israel, 24. prosinca 2015.
relative good value for money

Good service
8,3
We had a problem with our check in . We arrived to the hotel at about 12.00 noon and got our room at about 14.30. They could do it better.
Prijavi ovu recenziju
Jeremy S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. prosinca 2015.
Bona fide hotel

Location,room size and service
9
Will stay again!
Prijavi ovu recenziju
Sandro L. Grupe Liechtenstein, 21. prosinca 2015.
Perfect Hotel in Kowloon

Quality, style and brand
7,3
The hotel is very nice and it is the name sh angry-law worth. However, it was almost too busy for me.
Prijavi ovu recenziju
Ratchapon B. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 13. prosinca 2015.
great

great
9,3
Prijavi ovu recenziju
Seth F. Solo putnici United States of America, 6. prosinca 2015.
extremely disappointing
5,3
There was no heat in the room. They eventually provided me with a small portable heater that was not effective in heating the entire room. In addition, the room was extremely noisy. There was lots of street noise and the walls were very thin. I stayed in the horizon section of the hotel; the top floor. There are other hotels in hong kong that give you an actual 5 star room.
Prijavi ovu recenziju
Soowang P. Solo putnici South Korea, 6. prosinca 2015.
bed place

no
2
Bed
Prijavi ovu recenziju
Gina J. Parovi Philippines, 1. prosinca 2015.
efficient service & pleasing staff

Cleanliness, comfort & staff
8,3
It was a relaxing stay after a whole day of shopping & touring Hk
Prijavi ovu recenziju
Mahesh M. Parovi Singapore, 29. studenog 2015.
Good weekend retreat & a great location

Location, facilities & friendly staff
9
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazenKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PogledKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PredvorjeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmanKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmanKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmanKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - SadržajiKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - KupaonicaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06