ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Bazen Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao Centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon
Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pogled Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Predvorje Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao Centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 688
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 821recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (821)
Razvrstati po:
Ng Y. Poslovni putnici Malaysia, 3. kolovoza 2014.
Good Location to excess to restaurant & transport

Comfortable & Location
9,3
Image of shangri La Hotel in the world still maintain at 5 stars hotel.
Steven Y. Poslovni putnici Hong Kong, 2. kolovoza 2014.
good

Kowloon Shangri-la Hotel
10
Yuan R. Solo putnici China, 17. srpnja 2014.
great service & location

service/location/foods
9,7
good service and nice location, just walking distance to shopping center/MTR and fantastic ocean view. worth to stay here
Neil M. Parovi Australia, 10. srpnja 2014.
excellent

1 staff 2 luxury 3 food
9,7
great
Vernette L. Parovi Philippines, 29. lipnja 2014.
Marvelous

,location, clenliness st f
8
Ahmed A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 18. lipnja 2014.
I enjoyed it a lot. . Special thanks Way I.

Service manager Way Ip.
10
Excellent and I enjoyed it a lot.. special thanks to service manager Way Ip
Ahmed A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 17. lipnja 2014.
It was fun

Food Disney land Shopping malls
9,3
It was good.. I enjoyed it a lot. The food and attractions were really great
Eng Y. Poslovni putnici Australia, 28. svibnja 2014.
Good

room, services and location
7,7
Good
Mark S. Poslovni putnici United States of America, 28. svibnja 2014.
Refreshing and comfortable

air quality, cleanliness, atmosphere
9,3
Too short. I stayed at another hotel close by for 3 days. When i moved to the Shangri-la i wish i had stayed the entire time. Next time i will.
Enrico R. Poslovni putnici Philippines, 15. svibnja 2014.
Great Location

Location was right at the center of Hong Kong so i had easy access to anywhere. I was there on business and it made my stay a lot more comfortable being in close proximity to everywhere i wanted to go
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazenKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PogledKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PredvorjeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3A05