Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Bazen Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao Centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon
Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pogled Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Predvorje Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao Centar Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restoran Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Mjesto: Tsim Sha Tsui Broj soba: 688
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 775recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (775)
Robert G. Poslovni putnici United Kingdom, 10. travnja 2014.
Excellent top class hotel

Standards are very high on all aspects
8,7
Mazleena M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. ožujka 2014.
An out of this world experience

Cleanliness,centrally located,prompt service
8,3
It was a truly enjoyable stay. Compliments to all staffs from the Horizon Deluxe Lounge for their gracious and warm attitude. Made me feel at ease and at home.
Julie S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 18. ožujka 2014.
Warm welcome in Hong Kong

service, elegance, warm personalities
8,7
Tam S. Parovi Hong Kong, 9. ožujka 2014.
good harbour view for some rooms

clean, good resturants near by, close to the harbour
9
enjoy the staying, there are some bars and resturants down street near the hotel, live bands and music. it close to the harbour where can have a nice walk and seeing the great view of HK.
Marshall B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. ožujka 2014.
Unhelpful staff

Poor staff, nice hotel, good location
5
The location is great but the staffs are very unhelpful ,when my sister check in , she got the trouble with her paid agoda voucher, and the staffs want to charge again the room rates to her card.. And they told to my sister to call agoda in UK with they arogan language... Too bad for shangrilla have staff like that :(
Jaewon Y. Parovi United States of America, 27. veljače 2014.
Exquisite~

Friendly Staff, Superb Restaurants, easy access to everywhere!
10
Definately the best hotel in Hong Kong. I have been to so many hotels in Asia, but the quality is far better than any hotels in Asia. I strongly recommend this hotel to whom seeking for the best quality at best price. Check it out for yourself. Make sure you become a golden circle member so that you can pile up all the credits for next stays.
Yue M. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 7. veljače 2014.
Yes, this is Shangri-la.

Good location, clean and comfortable room, and free wifi coves the whole hotel
9
Shangri-la Hotel is always one of the first choices of my stay. Kowloon Shangri-la Hotel proofs my decesion is correct. Good location, very clean and comfortable bed and room. No complaints about the hotel enviroment. The importment point I want to mention is the free wifi service. You can log on to your internet without any problem inside the hotel. If I have to say one thing that the hotel needs to be improved is that the check in and check out take a little bit long, wasting some time. Anyway this is Shangri-la Hotel.
Yang S. Obitelji sa odraslom djecom China, 5. veljače 2014.
The Best location

The best location delicious food also the beautiful sae view
10
We can see the beautiful sea view from our room. Basically it's a normal five star hotel , good location . Good service also I like the big room. Although little bit old. Everything it's fine during the time when we lived there .
Hely L. Obitelji sa malom djecom Canada, 2. veljače 2014.
good located

good location, good restaurant, clean room
7
the twin beds which i requested when booked the hotel could not be provided. This was the first time since i used agoda for 2-3 years. the hotel said they got booking from agoda for 1 bed but i am very certain that my booking was for 2 beds as i was staying with my young kids. therefore we could not sleep well for the night.
Leng J. Poslovni putnici Malaysia, 22. siječnja 2014.
good for business

nice located,nice sea view,nice staff
10
good for business trip cause location nearby central hongkong

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazenKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PogledKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - PredvorjeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3A07