Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quest Hotel Kuta central Park

Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Restoran Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Dječji klub Kuta Central Park Hotel Bali - Igralište Kuta Central Park Hotel Bali - Spa centar Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Kafić Kuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastanke Kuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastanke
Kuta Central Park Hotel Bali - Prijevoz u blizini Kuta Central Park Hotel Bali - Spa centar Kuta Central Park Hotel Bali - Dječji klub Kuta Central Park Hotel Bali - Bazen Kuta Central Park Hotel Bali - Dječji klub Kuta Central Park Hotel Bali - Spa centar Kuta Central Park Hotel Bali - Spa centar Kuta Central Park Hotel Bali - Spa centar Kuta Central Park Hotel Bali - Restoran Kuta Central Park Hotel Bali - Pub/salon Kuta Central Park Hotel Bali - Dječji klub
Područje Kuta Broj soba: 225
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1063recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1063)
Razvrstati po:
Seau S. Parovi Malaysia, 5. srpnja 2014.
Amazing services provided by the hotel

Value for money, friendly staffs, best services
10
I went Bali for a 3 days 4 nights trip with my boyfriend. It is really surprised when we finishing our breakfast, suddenly we heard the birthday song in the restaurant and the staffs take a piece of cake written "happy birthday" appear in front of us. Thank you for giving me an unforgettable birthday celebration in Bali and thank you for services provided by this hotel.
Riana P. Poslovni putnici Indonesia, 5. srpnja 2014.
Nice hotel in strategic location

Good location and Clean room
7,3
The check in process is a little slow...I order 2 rooms, but we can only check in 1 room at 2.30pm. The room is clean, but we got no window room...so there's no view.
Tuti S. Grupe Indonesia, 3. srpnja 2014.
Love to back again

Clean, nice and cool
6
Im satisified to stay at this hotel, the room services very nice and cool swimming pool
Goh A. Parovi Malaysia, 1. srpnja 2014.
Comfortable stay in a central location

Big room, fast check-in & check-out , and shops and convenient store around the hotel.
7
Satisfied with the price we paid.
Mee K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. lipnja 2014.
Value for money and very clean & spacious rooms

friendly staff, spacious room , value for $$
8
only stayed for 1 nite. Hotel is big , very accessible to taxis and friendly staff. Room is clean and spacious
See M. Grupe Malaysia, 30. lipnja 2014.
Comfortable

Clean, value for money,
7,7
Good and comfortable. Yet, they need to improve the toilet and cleanliness of the floor.
Franco V. Grupe Australia, 30. lipnja 2014.
Great and cheap room rate easy to get around

Big rooms and great discounted price, breakfast included makes it extremely good value for money . Close to all facilities either by car or bike
8,7
Cheap and easy , big room makes a difference in my opinion
Aditya K. Grupe Indonesia, 29. lipnja 2014.
Value for the money

Good as a transit hotel
9
Very good, we like the swimming pool. Clean room as well
Juny R. Grupe Indonesia, 27. lipnja 2014.
Family hotel

Nice kids swimming pool
7
Good for family stay here, nice kids swimming pool , good restaurant , kind any staff
Abdull S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. lipnja 2014.
simple hotel cannot say 4star ...

only the staff friendly n helpful
5,7
we paid hotel pick up from airport but they late for 15minit.i stay for 5 nite n the room toilet flood with water and the towel poor quality. 3rd day room n towel never clean n change. n for the breakfast alway the same menu.... i disagrredd this hotel 4star it must be state 2star very disgrace for 4star hotel as we alway go vacation ...( i not sure if bali consider 4star for this kind of hotel ???)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - KafićKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Prijevoz u bliziniKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klub


AS-AGWEB-3B06