Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 2238recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac: 7,9
  • Hrana/objedi: 7,2

Craig M. od Australija
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good stay
Stayed here for a night before flying out late. Big clean room, staff very helpful and I was able to leave my bag at reception for the day and was able to get a towel to have a shower before going to the airport. Didn't find much selection for breakfast. Away from the action but it is a 10 min walk away. It was easy access to the airport by cab.
Recenzirano 25 srpnja 2016

VANESSA V. od Filipini
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Ordinary Budget Hotel
Kuta Central Park is an ordinary hotel.However, the staff are friendly and accommodating. Although it is a budget hotel, Be ready with your transportation budget, as you need to hire a taxi everytime you are going out. They provide a shuttle to the shopping/ beach area, but with very limited schedule. and you need to hire a taxi in going back to the hotel. One might as well book in hotels near the shopping/ beach area, to save time and transpo expenses.
Recenzirano 22 srpnja 2016

suyati Y. od Indonezija
Grupe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Overall good
Strategic location
Recenzirano 21 srpnja 2016

Cathal G. od Irska
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Too far
Too far to walk to centre
Recenzirano 16 srpnja 2016

TJIA L. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Ok
Ok
Recenzirano 14 srpnja 2016

sweete K. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Wonderful stay
Wonderful stay... Love everything about the hotel except it's quit far from the beach though they give shuttle service going there but not coming back its very traffic
Recenzirano 14 srpnja 2016

chandra A. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
good
good
Recenzirano 11 srpnja 2016

hudiaratama H. od Indonezija
Parovi
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
thanks thanks thanks
thanks thanks thanks
Recenzirano 11 srpnja 2016

Annabel R. od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good overnight stay but need to catch taxi
Good accommodation.basically are all there. Area I would not like to walk around at night shuttle bus but only everyone 3 hours during day only
Recenzirano 06 srpnja 2016

PIN N. od Malezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Nice!
Nice enviroment, clean & friendly staff <3
Recenzirano 04 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: