ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Bazen Kuta Central Park Hotel Bali - Predvorje Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba
Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Kupaonica Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 225
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1578recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1578)
Razvrstati po:
Mohamad Y. Parovi Australia, 3. ožujka 2015.
Relaxing

Clean, safe, comfortable
8
Good value for money
Halim H. Poslovni putnici Indonesia, 1. ožujka 2015.
good location

price, clean, locatio
7,3
Chanel H. Poslovni putnici Australia, 28. veljače 2015.
Practical Accomodation

Room, buffet breakfast, friendly staff
8,7
Fantastic base to work from
Mah S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. veljače 2015.
This hotel a bit old

Room or bed is comfortable
5,7
Diane B. Parovi Australia, 26. veljače 2015.
bathroom needs tlc

price, location, bar
6
Needs new towels and more variety of towel eg hand towel. Breakfast very average but for the price it is ok. Only 3 star. Our room did not have a window. My soto ayam was cold. And it is a bit of a rabbit warren to navigate.
Christopher W. Solo putnici New Zealand, 25. veljače 2015.
First time Bali...

Friendly staff, clean and very relaxing
9
Stay was most enjoyable, accommodation clean nice and modern. staff were absolutely fabulous....
Yap S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. veljače 2015.
Nice and clean room. Baldi for money

Near AirPort .. Nice room and breakfast . Friendly and helpfull stuff . Valid for money ..
7,7
Perfect stay ... Only what i can said ... Perfect
Mei L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. veljače 2015.
Good choice

Good value for money, nice breakfast buffet n friendly staff
8
We are satisfied with the triple bed room.
Mei L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. veljače 2015.
Smoke smell

Helpful staff, good breakfast buffet n good location
7,7
We got a room that smell cigarette smoke n we asked for a change of room n within half n hour we good a call reception that we r able to change room. Overall we r satisfied
Ari S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. veljače 2015.
Best value for money

If you spent most of your time visiting tourist attractions, you will need a basic hotel room for sleeping. This hotel however, gives you more than basic needs.
8,3
Excellent!, because I got my room upgraded to suites room for a discount rate of studio room.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - PredvorjeKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - KupaonicaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C04